Hoşlandığım çocuk sürekli gülüyor ya da sırıtıyor ama gözleri hep mutsuz bakıyor geçen gün yazı yazarken gülüyordu hoca yazı yazarken bari bu kadar mutlu olma dedi gözlerinin içinde çok büyük hüzün varmış gibi bakıyor ve bu durum beni üzüyor sizce neden böyle
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşte bazen insanı gözleri, boşluğa uzun uzun bakan bakışları ele verir.
Benden başka kimse fark etmiyor sanırım ya onun mutsuz olduğunu
Evet dikkatlisin, bakmak için değil görmek için bakıyorsun.
Ağa bir tavsiye ver ben çok cekingenim bu çocukla nasıl arkadaş olucam
Olma boş ver. Ugrasmaya değmez. En iyisi yalnızlık.
Sen bugün üzdün beni biraz sende bir mutsuzsun erkeklere ne olmuş herkes mutsuz
Eseriniz.
Valla benim bir suçum yok ben evde temizlik yapıyorum hiç sevgilimde olmadı ben masumum
Bilmem herkes masum zaten.
Çok üzmüşler seni üzüldüm.
Evet başta annem olmak üzere sağolsun herşeyi ona borçluyum.
İşte ilk kadın rol model seni uzunce diğer kadinlardan pek bir şey bekleyemez insan umarım seni anne gibi sevecek bir kadınla karşılaşirsin ve mutlu olursun
Yok ya ben bana yeterim yıllardır bunu farkettim.
Belli bir müddet sonra sıkılırsın bende kendi kendime mutlu olduğumu düşünüyordum
Yok ya geçici, yalandan şeylerdense böylesi daha iyi gibi. Herkes menfaati kadar aşık, seviyor, yanında.
Belki haklisindir umarım artık mutlu olabildigin bir hayat yaşarsın
Umarım, biseyleri yerine oturtunca çoğu şey kendiliğinden sana geliyo zaten.
Senin için hayırlısı olsun:)
Nasip bişey diyemiyorum artık sağol.
Rica ederim
yüzü çok gülenin içi kan ağlarmış içindeki ateşi öyle bastırıyor işte
Kıyamam 🥺
kıyan kıymış işte
Keşke çocukla arkadaşlık kurabilsem çekingen olmasam o zaman belki mutlu ederdim onu çok üzüldüm haline
böyle acıyıp çok prim verirsen o sana kıyar ama demedi deme
Bana zaten herkes kıyıyor ben kendimden geçtim artık boş ver 😆
ayy ikinizde dertli nasıl olacak bu iş :D
Ben bu utangaçlık ile gidersem arkadaş bile olamayacagiz be abi hiç sorma 😆
Psikolojik ilaçlar
Yaaa umarım öyle bir şey yoktur
Belli olmaz
Belki de bakışları öyledir
Bilmem o da olabilir
Mutsuz demek canı vajina istiyor.
Çok masum birine benziyor biliyor musun aklı böyle şeylerde değildir büyük ihtimalle futbolunu izler sabah akşam
Bence onu ormana götürüp göster fındıkçığını biraz kendine gelsin yavrucak...
Ne iğrenç birisin
Çıplak vücudunu görsün kendine gelsin biraz zangır zangır titresin altına işesin zevkten Şimdiki erkekler de böyle vermezsen boş ver eder seni zaten öyle masum olanlardan korkacaksın derler bunu da not al buraya
Ne kadar sapık birisin sen ya sizin gibiler sevgiyi hak etmiyor bırak bari benim masum sevgimi kirletme
Lan git sanki peygamber çocuk ulan çocuk seni alır bir güzel evirir çevirir sever sever dmaltır sonrada o senin akılsız başıla beraber boş ver çeker sana ne yaparsa bu masumlar yapar zaten. Aklına yıkamış bu çocuk senin galiba
Hadi git ver vallahi billahi denemesi bedava * helal olsun derim gerçekten masum çocukmuş aklı vajinada değilmiş ama sever de o zaman sen de gel beni sk.
Yorumunu da alıp gider misin Çok kötüsün
Arkadaşım sana akıl verdim sen gidip adamı masum ilan ettin bak masum insan yok bu devirde insanlar her türlü role görebilir senin geçtiğin yollar daha 1 basamak ben o yolları geçeli seneler yıllar oldu
Ya he masum he değil cinselligi ne katiyorsun ya ben masum buldum sevdim hoşlandım tanışmadan bilemem görüşlerini zaten sapik dusunceliyse yol veririm gider şu an dışarıdan izlenimime göre masum bir çocuk kızlar ile sohbet etmiyor kız arkadaşları onu dışarı davet ediyor gitmek istemiyor erkek arkadaşları var hep onlarla takılıyor tek ilgilendiği şey futbol karı kızla işi yok çocuğun kızlarla merhaba merhabadan başka sohbeti yok olsaydı zaten ben ondan hoslanmazdim
Ama düşünsene niye gitmek istemiyor bu çocuk seri katilde olabilir yalnız kalmak istiyor partneriyle besbelli onunla o kafasında kurduğu küçük masumcuk oyunları oynamak istiyor ama yine sen bilirsin senin tercihin kimseye zorla bir şey de demiyorum ben sadece dikkat etmen için dedim insanlar profesyonel oldu artık yalan da karakterde ve bunu da sonradan anlayabiliyorzun ha cinselikte niye koydum bu bir doğrudur şimdikiler hepsi cinsellik düşünüyor anasının karnından doğan sevişiyor anasını satim
Yok artık çocuğumu önce sapık sonra seri katil yaptın erkek arkadaşları ile konuşuyor buluşuyor kız ortamına girmiyor çocuğum
Arkadaş tamam ben senle uğraşmam Allah için bir git tamam çocuk 4 4 lük gökten indi hadi iyi geceler sana.
Haşa gökten inmemistir ama tamtli biri
Tamam evlenin siz hemen acil hemde
Hemen basıyorum abi nikahı
O zaman Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu mutlu olun🙏🙏🙏🙏
Amin inşallah
Kiyamammm
Neden gidip kendisine sormuyorsun?
Hiç konuşmadık daha önce bir muhabbetimiz yok sadece aynı kursa gidiyoruz
He Buda onu düşünememişti
Olsun sen de muhabbet etmeyi dene bu cevabı ondan başka kimseden alamazsın kim bilir ne derdi var
Sanırım arkadaş olmak için çekingen biriyim ama deniycem
Bazen insan düşündüğü şeyleri yapmaya cesaret edemez ama burada veya bi başkasından da cevabını bulamaz.