Diğer uzun boylu erkek isteyen o kezban kızların ise hiç şansı yok kokmasa bile iğrenç geliyorlar gözüme.
Bir güzel kadının koltuk altina çikolata sosu döküp yalayabilirim bile.
Bir güzel kadının koltuk altina çikolata sosu döküp yalayabilirim bile.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
uzun boylu erkek isteyen kezbanlar mi? bu nefret niye
Çünkü gereksiz ve artık gözümde iğrenç bir konuma geldiler. Fiziksel olarak her seyi istiyorlar kisinin karakterini sevmiyorlar :)
buna katilmiyorum. bu sekilde erkekleri de genelleyebiliriz. kizlarin gogus ve kalcasina bakiyolar , sevmiyolar diye. insanlarin karsisindakinden fiziksel beklentileri olmasi cok normal degil mi? cinselligin temelinde var bu. cok dogal. cinsellik odakli yaklasmak anlamina gelmez bu. sevme sebebimizin temelinde de ureme icgudusu yatar. bilim , bilim.
Katılmıyorum buna, insan önce elbette dış görünüşe biraz bakar ama illaki taniyio sevse bile uzun degil hayir olmaz bundan diye kestirip atan kisilerden tiksiniyorum. Ha akilli olanlara da denk geldim ve hatta aklimla onlari etkileyip kisa olmama ragmen beni kabul ettiler o kişiler ayri ama günümüzde bu cok yaygin olmaya basladi biraz gecmise baktigimizda bunlar konusulmuyordu birileri gundemi etkiledi boş boş. Biliyoruz ki Türkiye'de zaten boy ortalamasi malum bir gercek var bunu bilip de neden boyu kisa olan insanlarin özgüvenini rencide edelim neden icine kapansinlar? Bilimden bahsediyorsun ama. isin manevi ve merhamet kismi da var. Gercekler ayrı. Ama. hic baktin mi erkekler diyor mu kizlarda bu olmasa asla. olmaz diye? Hayır işte kızlarımız her ne olduysa mk. mukemmeliyetci kesildiler. Karşıma denk gelse 1 dakika bile dayanamaz rencide eder birakirim okadar ofkeliyim oyle tiki kizlara.
begenmedigin biriyle severim belki diye vakit gecirmek bence asıl kötülük. biraz durust olun cirkin bulduğun bi kadinla belki severim diye dener misin? karsi tarafi begenmemek neden yalnis bir sey ki? bazen bakariz bize hic hitap etmez gorunusu ve reddederiz. ben sahsen 173 boyundayim ve benden uzun erkekleri evet daha cekici buluyorum. gecmiste benden kisa erkeklerle de ciktim ama artik benden uzun erkeklerle beraber olma gibi kriterim var. sende de zayif kadinlarla birlikte olma istegi olabilir. rencide etmek yanlis ama reddedilince bu sekilde davranmak acikca ozguven eksikligi
Katılmıyorum, kendinizde dediniz eskiden kisa da olmus şu an yok sebebi ise gundemin sizi etkilemesi digerlerini etkiledigi gibi. Siz aslinda sevseniz gündem bu sekilde olmasaydi eminimki devam ederdiniz ilişkinize. Eminim ki biy dışında bir sürü kriter uygun olsa ve size en muhteşem hayati yasatacagini görseniz yine de biy olmasa da olurmus dersiniz. Ben de şunu demiyorum zaten begenmedigimiz birisiyle zaten en basindan mesafeli oluruz o kisiyi illaki bir surec icinde az cok taniriz görüşlerimiz fikirleimizin uyup uymadığını anlayabiliriz ve bu kisa surecte mesafeni koruyarak (bunu akilli insanin yapabilecegi sekilde tabi ki ) olup olmayacagini tartabilir ve ona iliskinin olmayacaginin mesajini iletebilirsin. Benim kastettigim nokta şurası zaten tanidin o kisiyi guzel buldun cekici boy cok abartili bir oranda fark yok ama ayni bile olsa o kişi senden uzun degil diye en basindan kesip atmak aşırı bencilce geliyor. Bu ise eminim gündemin yarattığı bir düşünce zaten koyun bir milletiz hemen o yere doğru gideriz. Yabancilarda eminim böyle bir kriterin oldugunu sanmiyorum. Bizler ise zaten elimizdekileri bildigimiz halde mukemmel bir ekonomik gelirinin mukemmel bir genetik yapimizin olmadigini bile bile gelip de en iyisinj seçmek bencilce. Ben demiyorum ki kariniza kim cikarsa sansiniza tabi ki. Ama mesela ben ise boyu benden uzun olsa bile kafa yapimiz uyuyorsa yine kabul ederim bunu dert etmiyorum. Sma. bizim. insanimiz böyle işte dışarıya iyi görünmek amaç herkes görsün ve reklam yapayim sevgilimi diye bunu seçiyor. Siz peki buna cevap verin hiç gündemde erkeklerin şöyle kizlar istiyorlar böyle olsun diyenleri gördünüz mü? Ben görmedim.
gundemle ne alakasi var ya. benden kisa bi erkegin fiziksel begeni ve tatmin olarak beni mutlu etmedigini deneyimledim ve bu kriterim degisti
Peki siz Türkiyedeki bütün kisa erkeklerle yattiniz mi ki bunu düşünüyorsunuz? Belki size denk gelenler vasıfsızdı? Bu kurunun yanında yaşı da yakmak gibi oluyor bence
cinsellikle alakali bir sey kastetmedim. beni begeni acisindan zaman icinde tatmin etmedi. bir de bi ozelligi begenmedigimizi fark ediyorsak bir sonrakinde bu ozelligin olmamasina dikkat ederiz. ya tutarsa mantığıyla hicbir iliskiden ders cikarmadan devam edelim o zaman
Siz de digerlerinden farksiz degilsiniz bence, ben gecerli bir sebebi olanlar için istisna ayrıcalığı var diyebilirim ama lükse kacanlar için bunu söyleyemem, üzgünüm
lüks mü? 🤣 boyunuz kısa galiba , ozguveniniz bu konuda dusuk. ozguveniniz uzerine calisin yoksa mutsuz olursunuz hep
Farkli değilsiniz olacaktı yazim hatası:)
Yoo boyum kisa olabilir ama özgüvenim yüksek olduğu icin bana denk gelenler güzel ve entellektuel oluyorlar. Sansli degilim, çabalıyorum ilişki için ben. İyi bir insan iyi bir sahipleniciyim. Ve medeniyim de.
ozguvenli oldugunuzu dusunmuyorum bu konuda. baya takilmissiniz cunku buna
Peki teşekkürler o halde
koklayarak anlayabilirsin
Güzelse zaten idrarını bile içerim, ama güzel olsun cirkinlerin şansı yok
afiyet olsun
Sağol canım sen olduğun yerde say