Beni kandırıp neden aldattı?

3 yıl çıktık 1 yıldır da nişanlıyız birbirimizi çok sevdik önümüze çok zorluk engel çıktı ama el ele üstesinden geldik. Sosyal medyada bütün şifrelerimizi birbirimize verdik o kadar güveniyorduk birbirimize sonra birden aniden ayrılalım yapamıyorum olmuyor dedi çok yorulduk yıprandık dedi başımda bir sorun var ama kendimle ilgili ne işimle ne seninle ne çevremle dedi sadece kendimle dedi kimse de bilmiyor ben çözücem bunu dedi. Sadece yalnız kalalım az düşünelim dedi çok gitmemeye çalıştım üstüne ama ne kadar çabalarsan ısrarla ve çok keskin bir tavırla istemiyorum dedi bir gün beni bütün sosyal medyadan çıkardı şifresini değiştirdi neden dedim birbirimizi görmeyelim daha kötü olmayalım dedi ayrıldık artık dedi annemle kardeşim bile ekliydi onda onları bile çıkarmış hep kendimi suçlu hissederdim benim yüzümden mi bir şey oldu acaba diye bu ilişkide emeğim fedakarlığım çok elinde kullandığı telefona kadar ben kredi çekip aldım bana ödedi sonra parası olmadığı zaman insan halinden anlayıp ben ısmarladım hediyeler aldım hasta oldu baktım kendi ailesi bakmazken. Sonra öğrendim ki onu benden önce bırakıp giden ona acı çektiren ayrıldıktan sonra 3 kişiyle çıkan eski sevgilisiyle takipleşmeye ve görüşmeye başlamış ben bunları hakedecek ne yaptım kendimi enayi yerine koyulmuş hissediyorum 😢😢😢 çok kötüyüm

Beni kandırıp neden aldattı?