Nişanlıyım. Ikimizde çalışıyoruz. Nisanlimin en begendigim ozelliklerinden biri sorumluluklarini bilmesi. Elinden cogu iş gelir. 8 yıldır bekar yaşıyor ve ev islerini, yemek yapmayı öğrenmiş.
Bana da guzel yemekler yapiyor. Kendisiyle konustum da bunu. Ikimizde calisiyoruz ve evlendikten sonra kacmak yok, bana her turlu destek olacaksin, iş paylasimi yapacağız dedim. Tabii soylemene bile gerek yok dedi. Simdi yavas yavas ev diziyoruz.
Evi tuttugumuzda sagolsun beraber temizledik evi. Ilk birini mi cagirsak o mu temizlese dedim. Gerek yok, para vermeye de gerek yok, ikimizin de uygun oldugu vakit yavas yavas hallederiz dedi. Gercekten de beraber yaptik.
Camlari o sildi. Yerleri ben supurdum sildim. Mutfak dolaplarini ilacli suyla birimiz sildi, birimiz kuruladı. Islerimi kolaytirmasini seviyorum. Evi kendisi boyadı komple. Evlendikten sonra degismez insallah.
Hem işimi kolaylastiriyor hemde beraber vakit gecirmis oluyoruz bu hosuma gidiyor. Ileride cocuklarimiza da boyle sahneler yaşatmak cok isterim. Annemle babam iyi ortaklar her seyi beraber yapıyorlar desinler isterim.
Elleri is tutmaya basladiginda ailecek yapmak isterim bunlari. Bazi erkekler duyuyorum evlendikten sonra degisti, bana da yardim ederdi ama evlendikten sonra bana yikmaya basladi diye.
Bu yuzden endiseleniyorum. Yani çalışan biri olarak nişanlim boyle olmasa, boyle gormesem gercekten ayrılırdım. Bir evlilikte her seyi ben yapacaksam, erkek oturacaksa, evde yoklugu olsa farkedilmeyecekse medeni durumda evli yazmasinin pek bir anlami yok bence. Sizce degisir mi? Evlilikte de boyle devam eder mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer