Maddi değerinden daha çok duygusal anlamda düşünebilirsiniz. Ne hediye gelirse mutlu olursunuz?

Maddi değerinden daha çok duygusal anlamda düşünebilirsiniz. Ne hediye gelirse mutlu olursunuz?
Benim için bi şeyler yapılan her şey. Ne olduğu önemli değil benim için yapılması önemli. Aaa bu ne diyorsun "senin için" diyor mesela. Sevgisi o kadar içine sığmamış ki bir şey yapma ihtiyacı duymuş.
Senin için altı tutmuş bir yemekte sayılır mı 😂
Beyaz bi gül… en sevdiği kitap (mümkünse kendi okuduğu…) ah bir de bir kar küresi… ama en önemlisi kendi üstümde de taşıyabileceğim kişisel bi eşyası harika olurdu… içinden gelen ağırlıklı manevi şeyler beni daha mutlu eder… düşünsün ince olsun yeter… kendi yaptığı bi şey de olur… emekli beni dinlediğini gösteren şeyler…
Rica ederim canım 🌹
Mektup yazılması beni çok mutlu ediyor. Böyle sayfalarca yazılmış olacak ama. Madde olarak değerlendirdiğin her şeyden hevesin geçiyor ama mektuba her denk gelip okuduğumda aynı hisler uyanıyor içimde.
Bende hediye alma veya bir şey kutlama skili eksik. Allah böyle yaratmış. Herhangi bir hediyeye teşekkür eder, tebessüm ederim ama aman aman mutlu olmam. İçten içe hep garipsiyorum.
Çok trip yersin ileride bunun için 😂
Ahh pardon trip atıldığını farketmeme durumunu unutmuşum😂
Arog mu izledin 😂
Cevap
21Cevap
Sevgisi yeterli benim için.
Hediyede falan gözüm olmadı hiç... Para verilerek alınan şeyler beni mutlu etmiyor. Bana baktığında ışıldayan bir çift göz, bir içten "günaydın", bir gülümseme, benimle vakit geçirmek için özel ayrılmış zaman yeterliydi... Olmadı...
Kendinden bir şeyler olsun.. Kullandığı, en sevdiği eşyası..
sabit herhangi bir şey yok benim için
içinden gelmesi yeterli
gerçi sevgilim ya da sevdiğimde yok ama neyse dmgkd :D
olursa diye yazdım
Somut bir hediye istemem, ömür boyu sevgisini, saygısını, ilgisini eksik etmesin yeter. 😌
Hediye falan istemem ben bir bakış bir gülüş yeter bana 🙂🦋
Bana bir öpücük verse bile mutlu olurum hediye mi seçeceğim 😄
Düşünmesi yeter.
Ondan gelecek her şey değerlidir, önemlidir benim için. Herhangi bir konuşmada ufacık bir detayı hediye olarak düşünmesi ve sürpriz yapması hoşuma giderdi mesela.
Ayna. Tutucam böyle suratına suratına. Dicem al uğraş, gör neyle uğrastığmı.
Bişey hediye etmesine gerek yok cümleleriyle kalbime işlesin yeter
10 kg dark tütün hediye etse havalara uçarım :D
Kolye çok severim öyle aman aman pahalı olmasına da gerek yok yani
Daha çok anısı olan şeyler daha çok hoşuma gidiyor. Maddiyat pek de önemli değil benim için
Bana bir tane kek bile alsa ben mutlu olurdum heralde , ama kitap hediye etse ucardim
Kucağıma oturup kendini kedi yavrusu gibi okşatip koklatip öptürerek sevdirsin. Daha büyük hediye olmaz..
Bir mini elbise ya da dantelli iç çamaşırı
hediye olarak hiç bişey gelmedi aklıma ama bana göre kendisinin olması yetiyorztn çok hediye seven bi insanda degilim
Varlığı hediye zaten
🔥🔥
Benim Sevgilim Yok Yok Yok
Tamam sinirlenme😂
Telefonum bozuk valla cok mutlu olurum telefon hediye etse ama once sevgilim olmasi lazim ilk😁😁
Kendi kullandığı parfümü
Kitap sanirim.
Manevî değeri çok yüksek bişey le şaşırsa
Kendinii😂
ilgisiz, gelisi guzel olmayan.. herhangi bir sey..
Gülüşünü versin yeter
Alıp düşünmesi bile mutlu eder
kaktüs ve çikolata
Kendini!
Gönlünden ne koparsa o yeterli
Çiçek kitap çikolata
O düşünsün ben niye düşüneyim sjasjjdadkad
Hediye sevmiyorum
Yok ki
cheesecake
Sevgisini
Sevgilim yok