Aşık olduğum çocukla çok rahat konuşuyorum sanki yıllardır arkadaşım gibi ama ne heyecan var ne bi hareketlilik elektrik yok elini sıktım hiç bi etkileşim his olmadı. Öbür yandan benden hoşlanan bi çocuk var çocuğu görünce heyecanlanıyorum yanaklarım kızarıyor karnıma ağrılar giriyor konuşurken heyecan yapıyorum. Bu işte bir yanlışlık var ama neden böyle
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk ayrı arzu heycan ayrı
Neden ama çok kötü bi his öbürü ile bi çekim var belli ki aramızda
Aşk duygusal saf temiz duygular barındırır etkilenmek heycan aranalin arzu istek gibi durtulerle haraket saglar ve ten uyumun aşık oldugun kişigle 0 femas ve cinsellikte asla mutlu olamassın
Cümlelerin tam açıklamış durumu öbür çocuğun masumiyeti duyguların saflığını çok seviyorum. Öbür çocukta ise inanılmaz güçlü çekim var. Sevdiğim çocukla cinsellik düşünemezken bu çocukla bunu düşünebiliyorum :/ sonuç olarak bok gibi bi durum. Neyseki sevgili değiliz
Bak sana bie tiyo eş ararken canından cok sevdigin olacak cocuklarına layık olabilecek niteliklere göre seç buna göre secersen herzaman dogru karardır macera riske girme kumar olur ok
Hepsi bi arada çıkmaz mı
Co nadiren zor gibi
Hiç bi türlü mutlu evlilik olmayacak. Çekim olan çocukta kötü müdür çocuğu daha hiç tanımıyorum kısa konuşmalarımız oldu sadece. Aşık olduğunu düşündüğüm çocuk sorumsuz ve kesinlikle beni üzer
Tanımak için karaktere bak ve mantıgınla seç daha her şey için erken han gisi sana deger verdigini hissettirip kıymet verip güven veri yorsa onu düşün ama cekim kuvveti önemli aşklar bazen yanlışlarda cabucak nefrete dönebiliyor
Aşık olduğum çocuk değer vermiyor umursamıyor bazen ego tatmin ettiğini düşünüyorum. Ama aşk ya konuştuğunda çok tatlı masum geliyor kıyamıyorum. Çok üzdü zaten. Belkide öbür çocuğa şans vermeliyim
Aşık oldugun inanın hatalarını göremessin hepmasım tatlı gelir hataları bile işte bu aşkın zehiridir diken batar ama uyuşturup hissetmezsin acısını sonradan duyarsın ve sızlar
Evet evet durum tamda bu yazdıkça çıkıyor aman çekim yok hoşluk yok bence benden hoşlananı gözlemleyip ona şans vermeliyim
Bak aşık oldugum dedigin kişiyle hiç bir cekimin olamaxz bu kesin ama öbür cocugun heycanı arzusu ve ten uyumu yüksek ve tanıdıkca onu sevebilir onada aşık olabilirsin ence arzj etigine yönel veya daha cok şans ver tabi duygularını sana karşı ciddimi bilemem bunuda sen gözlemliycen
Teşekkürler yorumlar için çok haklısın dediğin gibi yapacağım ve tabi niyetini de çözmeye çalışıcam umarım hayal kırıklığı yaşamam. Bir çekim varsa zamanla aşk neden olmasın dimi. Zaten ben tanıdıkça sevenlerdenim tanıdıkça belki onu seveceğim. Aşık olduğum çocuğu unutmaya çalışmak en doğrusu olacak
Aynen ok
Geçmiş olsun
Neden
Isteklisin ergenlkk
Ergenlik geçti benim yaş doğru değil 25 üstü
Isteklerin gectimi sanki :)
Geçmişti öbür çocukla tanışana kadar
Nasil bastiriyorsun peki
Uzun zamandır hiç isteğim yoktu bu çocukla geri geldi yakınlaşacağımız bir ortam olmadığı için sorun olmaz bastırma gerek yok şimdilik kadınlar erkekler gibi değil
Hic olmadan yasaman imkansiz
Gittiği yere kadar gider
Kisa surelige karsimisin
Evet bunu yaşayacaksam iki günlük bi insan olmamalı
Hic yasamadinmi
Yaşadım uzun süreli bi ilişkimde zaten o soğuttu beni ilişkiden
Baska erkeklere yelken ac
İkisinide unutayım mı
Gizlisin detay yazamiyorum