Hayatına alacağın kişi deli dolu mu olmalı yoksa olgun ağır başlı mı? Tamam biliyoruz her şey yerinde güzeldir ama sen hangisine daha yakınsın :D Keyifli günler..😎🤘

Hayatına alacağın kişi deli dolu mu olmalı yoksa olgun ağır başlı mı? Tamam biliyoruz her şey yerinde güzeldir ama sen hangisine daha yakınsın :D Keyifli günler..😎🤘

Deli dolu biri olsun ama ortamına göre de olgun olabilmeyi başarabilsin. Birlikte olduğumuzda eğlencenin, gülmenin ve deliliklerin dibine vuralım isterim tabii. Çok da resmi seven biri değilim aslında. Yeri geldiğinde de o kadınsı, aklımı başımdan alabilecek duruşunu, tavrını görebilmeliyim. 😌
Olgun olan kişi zaten nerede nasıl davranmasını bilen kişidir. Yani olgun insan ciddi olması gerektiği yerde ciddi, deli dolu olması gerektiği yerde deli dolu olmayı bileceği için olgun insan diyorum
Cevap
13Cevap
İkisi bir arada daha keyifli her şey yerine göre yani...
Olgun bir kişiliğe daha yakınım. Deli doluluğu az severim.
Şiirsel falan dermişim😳 😬😬🤦♀️😂
Selam gadası 🙃
Yeri geldiğinde deli dolu, yeri geldiğinde olgun yakışır.
Deli dolu ama ergen anlamında değil olgun ama eğlenceli
Olgun ama yerine göre delirmesini bilen biri
Ikisinin ortası lazım bana ya bazen çocuk olalım birlikte bazende resmi devlet dairesi gibi ciddi ve oturaklı sjsjsjssjsjjs
İkisi yan yana gelmeli yerine göre deli dolu gerektiğinde olgun ikisini birbirinden ayıramam arada eglenebilbek insan sevdiği ile eglenebilmeli... 🥂
Olgun olması daha iyidir ben deli ruhumdan onada veririm zaten
Olgun biri olsun benimle beraber iken zaten deli dolu olacak içi içine sığmayacak.
Kişiliği oturmuş olgun insan.. yerine göre harekeket etmesini bilir çünkü..
Yeri gelince deli dolu olmalı yeri gelince olgun olmalı bence
Olgun ama benimle deli dolu olmalı, çok sakin, soğuk insan sevmem. Eğlenmesini bilmeli..
Ne kadar olgun diye dusundemde deli dolu daha uygunmus 😅
Bana kimse yaramaz... Ben kendimle baş başa olmayı seviyorum.
Dışarıdan ağırbaşlı, mesafeli görünse de benimle deli dolu, şımarık olabilen biri olmalı. Düşünce yapısı olgun olmalı.
Deli dolu olacak
Biraz öyle biraz böyle. :)
ash :D ortaya karışık
Yerine göre olmalı bence her ortamda delilik ya da olgunluk olmaz
Dışarda olgun yanımda eğlenceli
Olgun biri olabilir
Delidolu olsun isterdim.
yatakta deli dolu dışarda olgun :D
Olgun biri
Yerine göre
Deli dolu
Deli dolu.