Birini kibarca redetmek vazgeçmesi icin ne demeli?

Biriyle tanıstım bir kac gun oldu kendisine ilk bastada soyledim ilisiki istemedigimi suanlik cunku guven problemim oldugunu yeni 2 ay once bitmis ciddi bir ilişki bittigini her neyse israr etti falan tanisik ciktik amcasi benim eskiden patronumdu sansa babasinida yengesinide taniyorum is yerime gidip geldikelrinden her neyse ciddi dusundugu u soyluyir hemen canimlar falan bide bana kendisini ovdu iste ben kendimi biliyom tipim hos isim yerinde gibisinden ondan once ben patronumdan gicik almistim patronum karsisini aldatiyodu her neyse cok uztamayayim istemedigimi soyledigim halde israr etti ama ben uzatmak istemiyorum sizce nasil bisey demeliyim benden uzaklasmasi vazgecmesi icin cunku cok ciddi ailemle tanis Şu an ben baska bir sehirdeyim tuttuumus gelecem gorusleim ama Şu an borcum var evllik düşünüyorum bircum bitince evleniriz gibi isin seyi patronum dabundan 6 ay once beni aramisti birteyzesi ogluna layik gormusler guya ailecek ben o sirada baskasiyla konusyodum kabul etmedim ama simdi yine onda bile suphe diydum acaba bunuda o mu ayarladi diye

Birini kibarca redetmek vazgeçmesi icin ne demeli?