Ne anlatmak istiyor sizce?

Sevgilimle 3 aydır farklı şehirlerdeyiz. Üni durumundan dolayı üniversitede tanıştık. Az bir zaman kaldı ama bir aydır ikimizde çok yorgun gibiyiz ilişkiyi sürdürmek için. Geçen telefonda konuşurken şey dedi ismini söyleyip çok değişti eski o yok artık onu çok üzdüler kırdılar o da böyle oldu bitti artık dedi bende nasıl noldu ki dedim neler olmadı ki dedi ailevi sıkıntıları da vardı bu arada bende anlam veremedim böyle demesine ondan ayrı benden biraz erken dönecek uniye gurbette beni yalnız bırakıcan ha dedi bende bensiz nasıl gidicen gurbete dedim dediği şey aynen bu şekilde bavulumu toplıcam binicem inicem dicemki bişey eksik ama ne sonra aman boş ver dicem oturcam ya dicem burada biri vardı kimdi o sonra amaan dicem sonra bakıcam rehberde aaa senin adın amaan dicem böyle böyle unuturum falan dedi bende unutmak kolay mı bu kadar dedim bazılarını unutmak kolay dedi böyle şeyler diyip şakaydı diyor sonra da ne demek istiyor anlamıyorum 1 aydır iletişim olarak da zayıfladık biraz. seviyor biliyorum bende seviyorum özlemin ağır bastığını söyledi geçenlerde ciddi düşünüyoruz bu sohbetlerin yanında bunlarda konuşuluyor ama ne istiyor anlamıyorum yorumlarınızı bekliyorum

Ne anlatmak istiyor sizce?