Unutur muyum?(ilk opüştüğüm insan ilk konustugum daha dogrusu)?

Yasim 19 Üniversitede bi çocuğu sevdim onun yaşı 23 hayatimda ilk defa sevgili yolunda olduğumuzu düşündüm çok uzun bi zaman olmadi toplasak 2 ay falan olmuştur o iki ayda 3 kere falan buluştuk bas başa bana hic deger vermedi hatta sevgili bile olamadik doğru düzgün sadece en son bulusmamizda yakinlasma oldu ve bana ciddi bir iliski istedigini falan söyledi bana bunlari söylediği günün aksami onu farkli bir kızla gördüm ve bitti sonradan öğrendim ki o kızın dışında kendi yaşadığı sehirde 4 yillik sevgilisi varmis kiza ulaşıp tüm konusmalarimizi beni aldattı kizla gördüğüm videolarini falan attim kız çok üzüldüğünü falan söyledi büyük ihtimal kizi kandirirlar barisirlar falan ama unutamiyorum bana umut verip elimi tutup bi iliskiye başlayacağımızi konusmasi falan seni seviyorum demesi megerse beni sadece sevismek icin kullanmak istemis onuda yapmayınca öyle oldu büyük ihtimal tatil olduğunda benden acik resimler bile istedi tabiki atmadim ama unutamıyorum bana değer vermeyisini ben onu bu kadar cok severken o beni sadexe o amacla kullanmak istemis yalan miydi o sarilmasi kokumu icine cekmesi basimi okşayıp o söylediği sözler yalanmış çevremdeki herkes yasin daha küçük bu çocuk sana hiç değer vermedigi halde bu kadar deger verip baglandin diyorlar deger veren çıksa ne yaparsin diyorlar ama hayatimin ilk kazığı gibi bisi unutamiyorum

Unutur muyum?(ilk opüştüğüm insan ilk konustugum daha dogrusu)?