Güncellemeler
+1 yıl
Kız kendini tamamen uzaklaştırdı benden duvar ördü çok net bir şekilde de istemiyorum diyerek tehtid ediyor buradan nasıl döndürürüz bu topu
Sayısını bilmiyorum ama 500 falan olmuştur. 1 yıl içerisinde 500 kez ayrılıp barıştık bazen o bazen ben genelde beni çok sıktığında ayrıldım hep bazıları saatler sonra bazıları haftalar sonra barışıyorduk. Hatta küfür edip ayrılıyordum söverek ayrılıyordum. Sevmiyorum diyip ayrıldım. Araya birilerini kattım onları da anladı yine de barıştı. Yapmadığımı bırakmadım o da aynı şekilde bana psilolojik olarak yapmadığını bırakmadı. Şimdi araya 1 ay girmişti. Tekrar gittim bu sefer tamamen red etti mesaj atar veya ararsam ailesine taciz ettiğimi söylemekle tehtid etti. Kız gidince benim de kıza karşı olan duygular kabardı tabi şimdi de diyorum ki bu kadar tribimi çeken kızla evlenilir aga önerisi olan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi 💩yemişsin aklınız hep böyle gittikten sonra dank ediyor
Dank ediyor değil bacım açıklamada da yazdım. Kız beni fena sıkıyordu. Çok güzeldi seviyordum ama sürekli aldatıyosun, yalan söylüyosun, kullsnıyosun dediği için bunalmıştım sevdiğim içinde bırakamıyordum. O beni bıraksın istedim şimdi de pişman oldum olay bu
Bu kadar kavga yı normalleştirme yi kabul etmeniz hata bence
O benden bende ondan vazgeçemiyordum. Şimdi eminim yanıma gelse yine barışırız da artık kendini uzak tutuyor benden
Sen olayı yanlış anlamışsın kızlar genelde 1 yıl zaman tanır düzelmesi için baktı olmuyor düzelmeyeceksin o da seni bırakmış anlaşılan ilişkin ne kadar olduğunu kontrol et bana hak vereceksiniz
Düzelmesi gereken ben değildim ki kız da beni bozdu üstüne hatta hiç yapmam dediğim her şeyi yaptım
Sen de ki durumu sevgi den daha başka bir şeyi hissediyorum ama nedir anlamıyorum sen aslında sevmiyorsun kıza karşı başka nedenlerin var gibi geldi bana bunlar normal şeyler değil yani
Üzerine gittikçe kaçacak bir müddet rahat bırak arama sorma
Kardeşim kızın ortam sağlam ilik gibi hatun kaparlar hemen omzumda ağla bahanesiyle
Olm öyle bi karakterdeyse kız boş ver zaten baskasinin omuzunda aglayabilecekse
Kardeşim sen de avcılık sezemiyorum. Eğer bi avcı olsaydın ne demek istediğimi anlardın
Mevzu o değil avcı her yer de var , Kızın av olabilme ihtimali varsa eğer diyorum ne işin var bu kızla
Kanka kız pek avlanacak kafada değil zaten kızı o yüzden seviyorum karakteri fena güclü
O zaman rahat ol çevresinin sağlam avcı olması önemli değil
Hatta bu kız avlar o derece bişey yani vuruldum kardeşim de şimdi de kız bizi iyice vurdu gittim yazdım bi ortalığı karıştırayım dedim onu da yapamıyoruz şimdi ne halt yiyicem bilmiyorum. Gidip yolda denk düşürsem sokakta bağırır çağırır yardım edin sapık var diye kırık yani çok da seviyorum bu yönünü
Git evinin altında sabaha kadar otur biraz seviyorsa geri döner
Kanka ne polisi arar
Yalama, laçka ilişki... Hiçbir halt olmaz sizden, ayrılın.
Kapısında da yatsan ben pek bi gelecek göremiyorum abi sizde sürekli ayrıl barış ayrıl barış küfürler falan sizin aranızda zaten saygı kalmamış
Aynen zaten en son saygısız birisin diye terk ettim o da o günden sonra kendinden utandı baya. Ama seviyorum o yönünü de ne yapsam
Ama illa da çok seviyorum diyosan fazla üzerine gitme bunaltma sürekli karşısına çıkma zamana bırak
Çıkamıyorum ki gittiği hiçbir yeri bilmiyorum artık. Arkadaşları da istemiyor beni. Konuşsam yine barışacağını biliyor o yüzden ne denk düşüyor ne de iletişim kuruyor. Kurarsam da ailesine veya beni çevreme şikayet edeceğini söylüyor
hımm devlerin aşkı 😂
Diyor ki artık o hevesim sevgim ne var ne de istiyorum bidaha mesaj atarsan taciz ediyosun diye şikayet edicem dedi onun kafa da benim gibi kırık biraz yapar hatta. Ne yapsam gidip kapısında mı yatsam içip içip
Sizden bir cacik olmaz o zaman
Cacik olmazsa ayran oluruz kardeşim yeter ki bir olalım
Sen daha iyi bilirsin
Gidip kapısında yatim dimi