Mesela nereli olduğumu merak etmiyom ben ona sorunca da söylemiyo 1 aydır her gün çok güzel sohbet ediyoruz ama mesela nereli olduğunu söylemiyo ya da kaç kardeşi olduğunu vs özel şeyleri merak etmiyorum senin sorman da rahatsız ediyo diyo ciddi değil mi demek oluyo bu
Güncellemeler
+1 yıl
Yani her türlü iyi bişey değil
Özel şeylerini merak etmiyorum diyen birisi ciddi değil midir?
Seninle ciddi düşünen biri senin hayatını da merak eder diye düşünüyorum o yüzden karşı tarafın ciddi bir gözle baktığını düşünmüyorum 🤷🏻♀️
0
47 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum senden başka konuştuğum yok diyo mesela ama arkadaş kalalım diyo bi yandan da çok sıcak davranıyo garip çözemedim çok iyi birisi ama bence sanaldan birisiyle yürümeyeceğini düşündüğü için sınır koyuyo
Onun davranışına göre hareket et hep o sormuyo mu bir şey sen de sorma o soğuk mu sen de soğuk ol o zaman hem çok bağlanmamis olursun hem de kendi kendine neden bana böyle davranıyor der
Bana kalırsa değerini anlaması için yaptığının aynısını ona yap bu neden değişti desin ama sen pek yapmazsın gibi duruyor bunu, aşk sevgi hepsi bir yere kadar bazen cidden karşımızdaki sayesinde bir şeyler olmayabiliyor bunu da unutma
Aynı durumu yaşadım ve birden hayatımdan karşımdaki insanı çıkarttım hâlâ onu düşünüyorum orası ayrı ama en azından onun belirsizliklerinden kurtuldum artık daha fazla üzülmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seninle ciddi düşünen biri senin hayatını da merak eder diye düşünüyorum o yüzden karşı tarafın ciddi bir gözle baktığını düşünmüyorum 🤷🏻♀️
Bilmiyorum senden başka konuştuğum yok diyo mesela ama arkadaş kalalım diyo bi yandan da çok sıcak davranıyo garip çözemedim çok iyi birisi ama bence sanaldan birisiyle yürümeyeceğini düşündüğü için sınır koyuyo
Olabilir ama sıcak-soğuk yapıyor da olabilir kendine bağlamak için belki peşinde olman onun egosunu tatmin ediyordur çoğu bu düşüncede üzgünüm...
Yani her türlü kötü öyle mi
Kendini çok kaptırma derim sadece üzülmemen açısından
O da öyle diyo sürekli seni üzmek istemem diyo
İşte o da bir manipüle aslında kendini düşünüp bağlanma bu insana daha fazla biraz acı bir şey ama öyle maalesef
Napayım mesela
Onun davranışına göre hareket et hep o sormuyo mu bir şey sen de sorma o soğuk mu sen de soğuk ol o zaman hem çok bağlanmamis olursun hem de kendi kendine neden bana böyle davranıyor der
Sonra diyo ki araya soğukluk girdi bi sorun mu var
Bir sorun yok de geçiştir bir şey olmaz bence anlar yaptığını
Böyle böyle bitsin mi sohbet
Zaten seni önemsiyorsa sohbet öyle öyle bitmez ki🤷🏻♀️ ben de sana onu anlatmaya çalışıyorum... Anlarsin sen de ne kadar önemsedigini seni
O da ben geçiştiriyorum diye yazmamaya başlarsa
Onu ne kadar kaybetmekten korkarsan o kadar kaybedersin bunu unutma
Tamam peki normal sohbet edeyim mi
Yazarsa et tabii ama bir mesaja bakmiyorsa ikincisini atma, ya da soğuk yapıyorsa üstüne düşme ki sen kaybetmeyesin
Yok aslında hep o yazıyo
Ben yazmadığımda merak ettim diyo
Bazen böyle moralim bozuluyo 1 gün yazmıyorum sanırım sıkıldın benden falan diyo çok merak ettim diyo
Dediğim gibi bence sıcak-soğuk yapıyor o sana yani net bir davranışı yok ortada
Evet yani çok sıcak davranıyo
Geçen dedim ki bence beni farklı görüyosun her erkekle böyle konuştuğunu sanmıyorum dedim
Evet her erkekle konuşmuyorum böyle farklısın diyo
Anlattıklarına göre ben ona sıcak bakamıyorum ya öyle söyleyeyim sen yine de temkinli davran ve kaybetmekten korkma kimseyi
Neden sıcak bakmıyosun
Kızın ne istediği bile belli değil çünkü baksana
Ya hep diyo ki senle konuşmak çok güzel vakit çok hızlı geçiyo güzel konuşuyoruz vs
Mesela bazen soru soruyor diyo ki sence uzak mesafe ilişkisi nasıl olur falan diye
Diyorum ya ne istediğine karar versin o önce böyle gitmezz
Ama ben napayım işte kız hep konuşmak sohbet etmek istiyo ama böyle mevzulardan da uzak durmak istiyo
İş kızda bitiyo zaten iliski istemiyorsaniz devam edin madem böyle olmaya ama ilişki istiyorsan zor yani kız ne istediğini bilmiyo
İlişki istiyorum nasıl bi yol izleyim
Kız istemiyor ama işte sen zaten kıza karşı samimisin ama kız istemiyorsa yapacak bir şey yok
Bu şekilde devam mı edeyim yani
Bana kalırsa değerini anlaması için yaptığının aynısını ona yap bu neden değişti desin ama sen pek yapmazsın gibi duruyor bunu, aşk sevgi hepsi bir yere kadar bazen cidden karşımızdaki sayesinde bir şeyler olmayabiliyor bunu da unutma
Anladım onun istediği gibi devam edeyim de bişey değişmez hep sohbet ederiz sadece
Yani diyorum ya bir şeyler full senin cabanla olacaksa olmasın zaten mantıksız değil mi
Ya haklısın ama böyle daha çok üzülürüm ben çünkü kız sohbet etmek istiyo ama o konulara girmek istemiyo
Aynı durumu yaşadım ve birden hayatımdan karşımdaki insanı çıkarttım hâlâ onu düşünüyorum orası ayrı ama en azından onun belirsizliklerinden kurtuldum artık daha fazla üzülmüyorum
Hm onu hayatından çıkar diyosun
Sen bilirsin ben öyle bir şey demiyorum tabi senin bileceğin iş ama ben böyle yaptım yani düşünmekten delirecektim yoksa onu
Peki söyleyim mi çıkarmadan önce
Ben hiç bir şey söylememistim bilmiyorum nasıl istersen 🤷🏻♀️ daha fazla kendini yıpratma bence
Hmm teşekkür ederim
Vaktini aldım gece gece
Rica ederim estağfurullah iyi geceler
Sana da
Konuşmaya bile gerek yok bu inanla. Bas engeli geç
Çok acı
Acı falan değil oğlum daha nereli olduğunu söylemiyor ne bekliyorsun ki sen bu insanla nasıl gelecek düşüneceksin
canım ben işte