Hoşlandım çocuğa direk tanışma mesaj yazmak yerine yanlışlıkla yazmış gibi yapmak istiyorum ama anlar diye korkuyorum. peki bir kız size yanlışlıkla mesaj atım derse inanırmısınız?
Not:takip isteğinide ben atmıştım
Not:takip isteğinide ben atmıştım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar Beğendiğim bi kız var
Flörtüm diyelim
Konuşuyorduk normal bi şekilde kızın ailevi sorunları var
Dershaneye gidiyor ama orada bi kaç erkek var
Gece bana yazıyor arada şu an yazmıyor
Son İki defadır gidiyorum bi çocuk var onla oturuyor onla dolaşıyor ilk gittiğimde son 1 haftadır konuşmamıştık Hiç bakmadı bana bende hiç bakmadım 5 dk durdum çıktım gittim
Akşamına yazdı bugün yanına gelecektim
Ama pek bana bakmadın küsmüşsündür o yüzden yanına gelemedim dedi bende küs olacağımız bi durum yok falan dedim işte soğuk yaptım çıktım konuşmadan
Sonra ertesi gün tekrar gittim yine aynı şekilde bu sefer ben gittim yanlarına dedim gel konuşcaz
Herşeyi anlattım yanında olmak istiyorum ama elinle itiyosun falan dedim
bana akşam arıyayım konuşalım şimdi sırası değil dedi
Akşam aramadı ertesi günüde yazmadı
Bugünde gördüm o çocukla yürüyolardı beni gördü ben hiç bakmadım
Arkalarını dönüp bana baktılar
Ama sorduğumda o çocuk arkadaşım diyor sizce ne alaka
Birincisi sana aşık değil bu net. kafası karışık olabilir yani seni ve diğer çocuğu arasına gelip gidiyordur BENCE. seninle bağını koparmak istemiyor isteseydi arardı seni dedim gibi ikiniz arasında gelip gidiyor. sana tafsiye bence Bırak hayır yok öylelerinde çünkü daha iyisini bulduklarından gidiyorlar.💔
Ya ama ben bunu kendime nasıl bağlarım o çocuğa bırakamam bunu
Aslan burcu bu kız
Knk vallah taktik çok var mesela en büyük taktik senin etrafında çok kız oldunu ve seni çok kızın istedini görürse sana geri döner eğer ondan başka kız arkadaşın knkn falan yoksa onun gözünde basit kalırsın kimsede basit sevmez neden ben hoşlandım çocuğa direk tanışma mesaj atmadımı sanıyorsun işe bunu için basit görünmemek için
Mantıklı
Öyle şeylere hiç gerek yok, direkt tanışabilir miyiz diye sor.
Basit görünür diye istemiyorum
Tabi öyledir de ama adam söylede düşünede bilir bu kız açık sözlü direk bana tanışmak istedini söyledi demeki bu kız çok kişiye yürüyor diye düşüne bilir. sen olsan öyle düşünmezmisin?
Aman direk yazarsanız incileriniz dökülüyor bu neyin egosu ya
Ne alakası var abi misal Bi erkek direk yazdın da basit mi oluyo
Basit olmuyor ama bir erkek bana yazdında galiba çok kişiye yazıyor diye düşünüyorum
Ne alakası var abi misal ben seni beğendim ve senle tanışmak istiyorum slk slk beklemek yerine senle iletişime geçerim
direk yaz gitsin açık olmak iyidir
niye basit görünsün
Bu kız bana direk tanışmak istedini söyledi demekki çok kişiye yazmış diye düşüne bilir
öyle düşenen kişi zaten cahil maldir
Komik olur
Peki stori atı bir videoyu acaba o videoyu bana atarmısın diye mesaj atsam saçma olur mu?
Cok
Direk tanışmaktan başka cagre yokmu yani
romantik bi sekilde gözlerime bakarak beni sevdigini soylemesi daha cok etkilerdi ve unutulmaz olurdu
Ben onu çok tanımıyorum ilk başta arkadaşça konuşmak istemiyorum çünkü benim için sohbeti çok önemli direk adama yürümek istemiyorum
Ben tanıyosun sandim
Yok tanımıyorum uzaktan akrabayız dügünde gördüm akraba oldumuz için çekinmeden istek atım akraba olmasaydık Onuda yapamazdım
Zamana bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?