Bu konuda lütfen yardım edin?

Merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce bir işe girdim ve çalıştığım yerden bı çocukla bakışıyorduk çocuk gerçekten çok yakışıklı. Beni sosyal medyadan bulmuş ve benimle konuşmak istediğini soyledi. Birkaç gün sonra 2 tane arkadaşıma söyledim ve dediler ki "o çocuğun sevgilisi yok muydu?" Ben arkadaşlarıma sorduğumda daha önceden storysinde bir kızla fotoğraf paylaşıyormuş. Kendisi ben ona sormadan anlattı. Çalıştığımız yerden bir kızla konuşuyordum dedi. Neyse bir kaç abla falan farketti bu çocukla aranda bir şey mi var sürekli sana bakıyor dedi ve ben de inkar ettim. Burdan kimseyle konuşma o çocuk kızlarla konuşup konuşup evlenmiyor dedi. Kız arkadaşları olabilir acaba ondan mi bahsediyor diye düşündüm. Bi abladan da o çocuk çok kişiyle konuşur lafını duydum. Ama bu ablaların o çocukla bir konuşmuşluğunun olduğunu dusunmuyorum. Bilmiyorum tam konuşmak istiyor muyum istemiyor muyum bunu ona da söyledim ilk başta dedi ki beni yarı yolda bırakacaksan başlamayalım bunu iyi düşün, ben gerçek bı ilişki istiyorum. Ben uzaktan böyle düşünüyorum yani mesajda, ama onu görünce konuşayım nolur ki diyorum. Geçen gün buluştuk yarım saatte olsa ve biz hafiften sarıldık. Gerçekten çok temiz iyi çocuğa benziyor ama beni evine davet ediyor, okulun başlamadan beraber vakit geçirelim diyor. Bi yandan okulum var kafam karışık. Şu an da bı şekilde konuşmayı sonlandırsam nasıl yapabilirim onu da bilmiyorum sizce ne yapmalıyım siz olsanız bu durumda ne yapardınız?

Bu konuda lütfen yardım edin?