Kuzeninin bebeği var 1 yaşında bize geldiler, neyse bebeği çok sevimli bir şey bizde yeni evliyiz 7 ay oldu. Emekliyor böyle tatlı tatlı gülücükler saçıyor etrafa bende dizlerimin üzerine çöküp yakalıcam seni diye peşinden gittim böyle. Kocam beni içeri çağırdı demediğini bırakmadı s*kicem seni de saflığınıda ne yapıyorsun sen ya kıçın ortada bilmem ne. Altımda eşofman vardı, sonra baktım gerçekten domalınca çok çıkıyor ama bu tepki fazla değil mi genç kuzenleride vardı bekar. ama sonuçta akrabaları oluyor niye böyle kızdı bir de gitsinler hesaplaşıcaz senle bilmem ne dedi. Dövmesin bu beni :S :S
Cevabın nedir?
+1 yılkocan kuzenleri ile ne tür muhabbeti var bilinmez.. eğer aralarında samimiyet yüksekse ve kadınlar hakkında da konuşuyorlarsa , bu senin istemeden yaptığın hareketti dikkat çekici kılar. sen bebeğe yöneldiğinde o söylediğin şey , şey olunca belki kuzenlerinin dikkatide o şeye kaydı. bunuda kocan gördü ki o kadar sinirlendi.. eve misafir geldiğine eşofman filan giyme kardeş.. biraz dikkat et babanın evinde değilsin oraya gelenlerde senin kardeşin değil , olsa dahi yine dikkat et..
bu günü atlatırsan sana bu ufak bir ders olsun02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil, karı kız muhabbeti yapacak evli adam benim kocam olamaz. Edicem bundan sonra.
- +1 yıl
şimdi ediyor demedim zaten , evlenmeden önceden bahsettim.. ya da kuzenlerinin gözü kayınca sorun çıktı.. neyse sen konuyu anladın.
En İyi Cevaplar
+1 yılO hareketin üstüne bu kadar sert gitmesinin sebebi bence bidaha aynı olayın yaşanmamasını istediği için olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet belkide. Çünkü kıskanç olsada böyle davranan biri değil.
- +1 yıl
Bunu biliyosan eğer sorun yok. Kesinlikle hareketinde bir ofsayt olduğu için kızmıştır. Sevdiğine değer veren herkesin bu kadar sert olmasa bile kızacağı bir durum. Yani alınma, kırılma :)
- +1 yıl
EİC için çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. eşinin sinirinin geçmesini bekle. sen de ona karşılık verme olay daha fazla buyumesın.
zamanı gelince sakin sakin otur konuş.
evet dıkkat etmen gerektıgını, yaptıgın hareketın hıcbır sekılde kasıtlı olmadıgını, bır daha bu tür konularda daha dikkatli olacagını soyle ve onunda sinirlendıgı zaman sana kufur etmemeye calısmasını rica ettiğini söyle.10 Yorumla
+1 yılDayak şua için yemeyeceksin ama ilerde şiddete meyillenecek bir yapida galiba esin. Umarım sadece dilindedir seni dovucem lafı. Hata sende ama onun üslubu yanlis. Keşke biraz dikkat etseydin evde onca erkek içinde edilirken.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Çok anormal bir şey yani?
Tatile gitseniz bikini mayo giysen ve görseler normal karşılar..
Ama pantolondan ya da eşofmandan görününce anormal..
Psikolojik bunlar.. (Ne dediğimi herkes anlamayacaktır.. Kısaca bir ünlü frikik verdiğinde ve iç çamaşırı görününce herkes merak eder ve açar bakar.. Ama bikiniyle fotoğrafları daha az dikkat çeker.. Tamamen psikoloji ile alakalı bir durum.. )
S*ktir et önemseme.12 Yorumla
Soran+1 yılTatile başbaşa giderizz yazlıkta havuza gireriz ikimiz o zaman giydiriyor yani plaj gibi yerlere gitmiyoruz. Normale bakarsak dediğin doğru, bikini giydirir başka zaman herhangi bir durumda tepki verir. Neyseki benimki öyle değil öyle olsa hepten çıldırırdım herhalde.
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılfarkında olmadan yapmışsın ama kocan için zor bir durum evli bayansın sonucta akraba falan fark etmez oturuşuna kalkışına dikkat etmelisin küfür yanlış ama bir anlık birşey olarak sinirden etmiştir belliki farkında olmadan yaptıgın hata için özrünü dile bidaha tekrarlanmıyacağını belirt gönlünü al sonra ettiği küfür için kızın oldugunu söyle sende ondan bunu tekrarlamamasını iste anlaşın öpüşüp barışın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Sağol. Bundan sonra edicem zaten başka birinin yanında.
Daha dikkatli davranman gerekirdi. Olur böyle şeyler bundan sonra dikkat edersin ama kocanın küfür etmesi de yanlış tabi. Sarıl boynuna, özür dile, bilerek olmadığını dikkat edeceğini belirt, dişiliğini kullan olsun bitsin. Ben mi söyleyeceğim bunları yahu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kızdı ki soğudum ben de sustum ne sarıldım ne öptüm.
Soran+1 yılTamam tamam peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmış haketmişsin oturmana kalkmana dikkat etceksin
Küfür etmek aslında iyi bir davranış. Erkek kadına karşı sinirini, küfürle atar o sinir atmassa ya seni döver ya kendine zarar verir. Küfür ettiğinde görmezden gel sakın küfür etme deme o sinir çıkmalı13 Yorumla
Soran+1 yılO rahatlıcak diye ben küfürleri kaldırmak zorundamıyım yani? Yine sinirlensin bir şey demiyorum ama bu şekilde davranarak değil
Cevap sahibi+1 yılEvet kaldırmak zorundasın çünkü düşünmeden davranıyorsunuz çoğu erkek kadın kavgası kadın yuzunden cıkar. Erkek sinirlendiği zaman napıcak peki? Kadını dövsün mü kendine mi zarar versin en rahat ve zararsız yöntem küfürdür. Küfürleri kaldıramıyorum diyorsan erkeğini sinir etmiceksin bu kadr basit
Soran+1 yılBilerek yapmış olsam neyse de bilinçsizce oldu normalde onu sinirlendiren dediklerinin tersini yapan biri değilim. Neyse
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kıçına başına sahip olamıyorsan adam eder tabi. ıyı demiş. akraba bilmemne fark etmez karşı cinsin sonucta kendine dikkat etmen lazım oturmanla kalkmanla
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. her ne kadar haklı olsa da küfür etmesi yanlış.. sen ondan bu hareketin için özür dile güzel bir dille ama ondan da bir daha küfür etmemesini iste.. Sonra önüne geçemezsin bir çok şeyin... Önce Saygı olacak..
00 Yorumla
+1 yılKüfür etmesi ii degil tabi ama senin yaptigin hareket hic hic normal degil. genc kuzenlermis akrabaymis yabanciymis yahu bn kardeslerimin yaninda yeri girgirlamm popo havada diye
10 Yorumla
+1 yılSaf mısın salak mısın yoksa saman altından su yürüten yere bakan yürek yakan mısın anlayamadım.
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar geniş mezhepli olmadığım kesin. Düşünülmeden yapılan bir hareket nihayetinde.
- +1 yıl
(random)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin yaptığın hareket olmamış yalnız, hareketlerine dikkat etmelisin başkalarının yanında. Ama kocan da abartmış, küfretmek ne ya
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya ohh sonunda biri anladı. Madem kızdın bir kere uyarırsın güzelce. Sıçtı ağzıma.
bir ilişkide saygı bitmişse her şey bitmiştir. Sana küfretmesine nasıl izin verebilirsin ya? Bir kadın kendisini nasıl böyle ezdirebilir? Hayret bir şey.
00 YorumlaBir opucuk herseyi halleder.
Bu kadinlar hic erkekleri idare etmekten anlamiyor yahu. :d
Once opecek sakinlestirecek sonra kufur icin intikam asamasina gececeksin :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Bence haklı çünkü benim hellim olsa bırakmam öyle eşofman la gezsin bide sen adamların önünde domalmis sin yani oda var şimdi zaten domalinca altta ne giydiğin belli olur ister istemez bakar insan dikkat et bir dahaki sefere
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam hak verdim zaten, küfür etmeseydi daha iyiydi.
Soran+1 yılKro değil tabiki ama küfür ettiği için özellikle soğudum zaten sustum başka bir şeyle ilgilendim. Güzelce uyarsaydı böyle olmazdı.
Soran+1 yılTAMAM YA HAKLISIN EVET. ÇILDIRIRDIM HERALDE.
Soran+1 yılKızmadım kii, sen öyle bir örnek verince sinir oldum bir an. Zor bir durum evet
Soran+1 yılPeki sağol :)
+1 yılKadın biraz oturup kalkmasını bilmeli adamda önce uyarsın bidahakine öyle sinirlensin ne o öyle hayvan gbi bağırıp çağırmalar
10 Yorumlaadam hakli bir kadin oturup kalkmasini bilmeli nerde nasil davranacani bilmeli
40 Yorumla
+1 yılAdam haklı ama küfür etmeseydi iyiydi. Çekici fiziğin var demekki kıskandı. Gönlünü almalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alıcam peki, yardımcı olabilir misin?
- +1 yıl
Kocanın hassas noktalarını ve neye hayır diyemeyeceğini senden iyi bilen hiç kimse olamaz tabiki o noktalardan vuracaksın. Konuyu hatırlatmadan tekrar bir yemek olabilir başbaş geçirdiğiniz özel hayatınız olabilir bir şekilde aklını başından alman lazım. Konu bu şekilde unutulur bence
Soran+1 yılTamam peki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılonun kufuru yanlis seninde bilncsiz hareketin yanlis bak kendin bike onaylamisin hareketinin yanlis oldunu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşününce yanlış bir şey olduğunu anladım savunmuyorum da zaten kendimi lakin onun bu şekilde küfretmesi beni kırması da çok yanlış.
- +1 yıl
tabiki kufur boyutu son derece yanlis insani bir uslup deyil yani ama senin o vaziyetin onu anlik ofkeye dusurup kufur etmesine neden olmustur sende kocanin haricinde nerde ve kimin yaninda olursan ol hal ve harektlerinin bilncinde olup tipki kapali bir kutu gibi olacaksin
:PP adam Kiskaniyor yapcak bisey yok iyi bisey ama güzelce anlatsa daha iyidi gicin başina dikkat et sende kuzen veya deyil
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzelce söylese ben kızgınlığı geçsin diye elimden geleni yapardım o an için. Çok kızdı garip oldum bir de küfür falan edince
Soran+1 yılE yani anlayabiliyorum onu ama küfür ettiği için haksız duruma düştü bence.
Bidaha Dar Eşofman Giyme Sende Adam Haklı Bende Kızardım :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGiymem başkasının yanında, aman!
+1 yılKüfür nedir kadına allahım düşündükçe delircek gibi oluyorum ağzının payını ver tamam yaptığın hareket yanlış ama küfür etmesi gerekmez karşılıklı Özür dileyin konu kapansın bence.
00 YorumlaAllah beyin dağıtıyorken neredeydin be kızım? Şaka yapıyorum insanlık hali olabilir kocan çok haklı bilmeyerek yapmışsın biraz daha bilinçli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra olucam zaten ama bu tepki çok üzdü beni.
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok yok dövmez s*kicem demiş onu yapar. Ama kocan haklı dediğini yaptıysan, bir bayana yakışan hareket olmamış.
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama kasıtlı bir şey yok ki ortada. Düşünmeden yapılmış bir hareket?
Soran+1 yılCiddi mi söylüyorsun ya, inanmıyorum. Bilseydim asla asla yapmazdım.
Soran+1 yılNormal de dikkat ederim de işte düşünemedim bunu :( Neyse peki teşekkür ederim.
+1 yılküfür etmesi hoş değil ama fevri davranması gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılkocanınn yerinde benn olsamm oracaktaa agzınaa botlaa vuururdumm
07 Yorumla
Soran+1 yılKasıtlı bir hareket değil ki ortada bir bebek var. Ne kadar kabasın
- +1 yıl
evett çokk kabayımm insanlarınn canınıı yakmayıı seviyorumm ablası
Soran+1 yılBu gidişle evde kalırsın sen.
- +1 yıl
Olmamış bu.
- +1 yıl
kızlarr hastaa oluyor banaaa ablasıı
Soran+1 yılHahaha evlenince hasta olacaklar ama sana değil stresten üzüntüden. Canını yakacaksın sana hasta olmaya devam edicek :)
- +1 yıl
olsunn onlarındaa kaderii böylee napıcann sen dualarınıı genedeen eksikk etmee üzerimizden
+1 yılKocan haklı, elin heriflerinin yanında öyle hareketler yakışıyor mu bir bayana? Sanki kendi kardeşlerin varmış gibi öyle rahat davranamazsın, kıçın da açıldıysa iyi bir dayak seni bekliyor :D
00 Yorumla
+1 yılDovmezde çileden çıkmış sende dikkat et ne surunuyosun yerde çocuk gibi
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun aşkıyla kendini kaptirmissiniz ama evli bir bayansiniz davranislariniza biraz daha dikkat edin
00 YorumlaHak verdim adama. Küfretmesi de anlık sinirden normal
Kötü niyetli değilsiniz ama bunlara aşırı dikkat etmelisiniz10 YorumlaÖzür dile bir da dikkatli ol. Erkekler eşlerini hiçbir şekilde paylaşamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun da benden dilemesi gerek değil mi?
Soran+1 yılAslında evet. Şanslıyım küfür etmeseydi daha da şanslı olabilirdim :S
Evlenmişsin artık oturmayı kalkmayı öğrenmiş olan lazım kocan kasıtlı yaptığını düşünmüş olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılYuh devenin nalı. Asla o düşüncede o niyette bir kız değilim beni de çok iyi tanır. Yazdığımı iyi oku saf dedi bana düşünemediğimin o da farkında. Sadece çok kıskanç
Adam hakli beyler dağılın kuzen olunca ne oluyomus daha kötü nasıl kuzene nikahin duser adamin dibi senin kocan git ozur dile elini op
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin haklı bu durumda kalçan çok cıkmıştır görenleri baştan çıkarır akraban da olsa
Eşin seni döveceğini sanmıyorum sadece evire çevire s. ker fazla bişey yapmaz zaten onuda sizde seversiniz sorun yok yani:)))00 Yorumla
+1 yılDövücem dememişki sikicem demiş :) güzel bir gece seni bekliyo bence :)
10 Yorumla
+1 yıldövse yeridir kadına şiddete karşıyım ama seni dövse ayırmam :)))
00 Yorumla
+1 yılkadınların oturup kalkmasında dikkatli olması gerek. kuzenlere poz vermişsin. birde kuzenlerin gözünü orda yakaladıysa kızmakta haklı küfür yanlış.
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış ama sorun olmaz bir dahaki sefere atleti eşofmanın içine sok açılmasın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılPopom görünmedi ya ne saçmalıyorsunuz? Sadece eğilince iyice ortaya çıktı eşofmandan
- +1 yıl
Peki o zaman seni kendi haline bırakıyorum. boşuna dememişler önce sorana bakacaksın diye.
+1 yılCanım erkekler öyle şeylere çok dikkat ederler belli ki bayağı bir kıskanç dikkatli olmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam bundan sonra. Sağol canım.
+1 yılDemekki herkesin içinde domalmicakmisin insan arkandan turlu turlu fantazi kurabilir yani sen tetbiri elden birakma yinede ;-D
00 Yorumlahaklı adam bı mısafır ne geldınızde dıkkat edın bende olsam aynısını yapardım
04 Yorumla
Soran+1 yılHep olan bir şey değil ilk defa oldu, bu kadar sert çıkar mıydın sen de?
Soran+1 yılHerkes haklı dedi, bu kadar büyütülecek bir şey bu yani.
Reklamlar ama hak eduyorsun demekde yanlis olmaz her ne kadar siddete karsi olsamda
00 Yorumla
+1 yılSende yani bir daha egilip kalkma oyle milletin icinde.
00 Yorumla
+1 yılBabana bile göstermiceksin bir taraflarını kuzen neymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValaha doğru demiş. Götüne başına dikkat edecen bu konuda akraba kardeş falan yok, saf olma. Sen baya baya domalmışsın adamların ortasında.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemedim ya ne bileyim :(
Cevap sahibi+1 yıldüşüneceksin artık evli barklı kadınsın. erkeklerin yanında fazla ön plana çıkacak hareket etmemelisin bence. Eşinizden özür dileyin hatanızı anladığınızı söyleyin birşey olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKro erkek tipi işte kusura bakma bacım , Güzelce uyarmak varken kıskançlıktan deliye dönmüş. Odundan kitap yapmak biz bayanların elinde (:
00 YorumlaBen olayım SAçını elime Doalr Duvarda ÇIngı kıvılcım çıkarırdım Sürte dürte :D sfasd
00 Yorumla
+1 yılfazla olmuş küfür düzgünce uyarabılırdı bir daha aynı hatayı yaparsın o ayrı
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı, ama tepkisi yanlış daha düzgün bir üslupla söyleyebilirdi
00 Yorumlaeve misafir geldi mi duzgun giyinip agir takilcaksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam kıskanmış ama abartmış sende biraz dikkat et ama etek falan giy
02 Yorumla
Soran+1 yılEtek giymek değil yine belli olur. Ben anladım onu, bundan sonra bir başkalarının yanında hareketlerime dikkat edicem.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum adam kıskanıyor seni evet evliliğin için biraz daha dikkatli ol sende belli etmeyecek şeyler giy
olsun öyle milletin önünde akraba tanıdık bile olsa domalınmaz yanı yanlıs yapmıssın :D
00 YorumlaAdam haklı. Siz de daha dikkatli olun ve özür dileyin..
00 Yorumla
+1 yılDeyipde yapamayanın de sende :-D yapamadığındanmıdır nedir diline vurmuş
00 Yorumla
+1 yılbenimki yapsa anasını bile s... kadın dediğin dikkat edecek kendine dayağı haketmiisn
02 Yorumla- +1 yıl
ne demek l*n o
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanız gereksiz yere tepki göstermiş. Kuzenlerinin niyeti kötüyse onların ayıbı
00 YorumlaBirde senin gibiler var 😕
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı dogru söylüyor
00 YorumlaEvlilik çocuk oyuncağı değil dikkat etmeli insan
00 YorumlaOnu doğduğuna pişman et
00 Yorumla
+1 yıldomalınca dedin gerisini okumadım. masum değilsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynadan baktım ve bunun içinde domalmam gerekti. içiniz fesat arkadaşım domalmak diyince başka açıdan bakan sizlersiniz.
- +1 yıl
eğilmek de o zaman biz fesatız he. eminim bilerek yapmıssındır öyle birine benzyorsun. şiddete karşıyım ama hakediyorsun.
Soran+1 yılKul hakkına girerek günah point kazandın tebrikler. Ben senden razı değilim.
- +1 yıl
senin yaptıklarının yanında bu hiçbişey.
- +1 yıl
canım benim ergen olan sensin. beynin vücudunla ters oranda gelişmiş.
domalmak lafının baska anlamı yoktur. senin o yazarkenki ve olayı yasarken ki niyetini Allah bilir. Günahınıda hakkınıda Allah bilir. Laf kalabalıgı yapma. Zoruna gidiyor çıldırıyorsun dimi?
Küfür ediyor seviyesiz karaktersiz kadın seni. Dayak müstahak sana.
Yazma daha cevap falan..
bence o pek küfür sayılmaz :D
10 YorumlaHaketmişsin , bende söverdim
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi peki.
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi