Selam KS ahalisi! Diyelim sevgilinizle aranız limoni.. Hani kavganın eli kulağında. Böyle bir durumda nasıl bir mesaj gelirse kavga yerini aşk ve sevgi sözcüklerine bırakır?

Selam KS ahalisi! Diyelim sevgilinizle aranız limoni.. Hani kavganın eli kulağında. Böyle bir durumda nasıl bir mesaj gelirse kavga yerini aşk ve sevgi sözcüklerine bırakır?

Bu tamamen sevgilinin zaaflarını bilmekten geçer. Eğer bunu iyi öğrenmişsek direkten döndürebiliriz. Fırtınanın yaklaştığını hissettiğim an güçlü bir silaha yeltenirim hemen ki fırtınanın yerini gökkuşağı alsın. Zaten hislerim kuvvetli bir de ben hatalıysam zaaflarını teker teker silah gibi kullanırım kaçışı yok 😂
Öyle deme kriz yönetimi bu tamamen iyi niyetten 😂😂😂😂
Ooo fırtına kopsa daha mı iyi yani ben bu hamle ile yaşanacak krizin önüne set germiş oluyorum. Melaike gibi kadınım bak doğru 😂😂😂😂😂
Aksi mümkün değil zaten böylesine iyi niyet için zaafları kullanmak mubah olmalı 🧚🧚
Biliyorum ki seni kaybedersem tüm benliğimi kaybedeceğim. Sevgilim senle tamamlanıyorken sensiz bir dehlizin derinliklerinde kaybolmuş bir balığa dönmek istemem.
Bu sen olmadan geçen zamanlarımda bunları düşündüm nefessiz kaldığımı senin her şeyim olduğunu anladım. Beni gece ile gündüzü ayıran aydınlığım ve karanlığımdan mahrum bırakma. Bu ayrılık uzun surmesin bırak eskisinden daha sarmayalım birbirimizi.
Affet be sevgili ben hata ettim sen etme. Eskisinden daha sıkı tutunsun ellerimiz ne dersin buna
Diye bir mesaj beklerdim de bil bakalım ne eksik 😶😶
Birden o sözcüklere dönmek zordu benim için, hiçbir mesaj değiştiremezdi durumu, zaman gerekiyordu.
Kırılıyoruz sonuçta, öyle hemen iki lafa tav olunur mu?
Eski ilişkime göre konuştum ama ne derse desin sevgi sözcükleri havada uçuşamadı.
Özledim...
Ruhum senle mutlu sensiz enkaz yeri...
Bana bir sen lazım...
Iyi ki benimsin benimlesin
Keşke simdi yanımda olsan...
Vs vs
Daha varda yazmaya üşendim bunlar klasiklerden sjsjsj
Cevap
4Cevap
Bencilce bir istek doğrultusunda mesaj atarsa bende onu atarım mesaj kutumdan
Bir foto ile daha da yakarım ortalığı 😄
Seni seviyorum yeterli benim için
Olabilir.. 🙂
O kadar kolay değil o işler.. burnunu sürtmeden kimseye aff yok!
Beni bir şekilde başka birileri ile kıskandırmaya çalışması..
Büyük bir mevzu yoksa cıvıtmadan bir de beni aptal yerine koyup davranmazsa içinden gelen herhangi güzel bir söz de barışmaya ön adım attığını gösterir tebrik ederim içten içe gurur da yapabilirdi ama yapmamış affederim
Sensiz mutlu değilim, seni seviyorum, sana aşığım, seni özledim gibi klişe aşk sözleri işte
Mesajda kavga edecekken karşı tarafın seni aramasıyla anında susmak.. bunu sadece mesajda kavga edip gerçekte yapamayan minik kediler anlar
Öyle bir kelime ya da mesaj yok. Ortada bir sorun varsa çözüme ulaştırılmalı yoksa sular durulmaz.
Beni aklınca başkalarıyla nispet olsun diye kıskandırması olurdu herhalde..😅
Sihirli kelime yok benim için sarılması kafi olabilirdi. Saf insanlar kolay kanar :/
artık bu kadar kolay değil olmayacak... beni bile bile kıran dökene hersey haram..
O raddeye geldiysem sevgi sözcüğü işlemez. Afallamam gerek bir şey yapıp yoksa gardını alsın 😅
Beni deli gibi sinirlendirdiğinde bile 'yavrum, hatun' ya da aramızdaki özel sıfatlardan biriyle hitap etmesi beni tamamen sakinleştirir.
Önemli olan samimiyeti 🥳🥳🥳
Hadi bir sesini duyayım dese herşeyi unuturdum
Sevdiğim o suratsız ayıcığı atarsa
Geçmişi tekrarlaması söylediklerimi yüzüme vurması
Kötü kokuyorsun
Aynen kanks
Seni istiyorum kadın
Engelliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?