Benimkilerin gelin damarları kabardı ama ben hiç istemiyorum. Hem elma armut alır gibi birini neden arıyorlar anlamıyorum.
Aileniz istiyor diye evlenir miydiniz?

Benimkilerin gelin damarları kabardı ama ben hiç istemiyorum. Hem elma armut alır gibi birini neden arıyorlar anlamıyorum.
Aileniz istiyor diye evlenir miydiniz?

Büyük konuşulmasın da yok zaten onlarda öyle bişi demiyor annem ara sıra evlen bak artık kuzenlerin evlendi arkadaşların evlendi diyor babamda ara sıra artık torun sevmek istiyoruz diyo ama sonrasında kızım kimi severse onla evlensin diyor babam o yüzden çok şükr sıkıntı yok ha evlenmek istiyor muyum bazen evet bazen hayır
evimi alacaklarsa, altıma araba çekeceklerse , içini düzeceklerse, boşanmak istediğimde torunlarına bakacaklarsa veya beraber olduğumuzda torunlarına bakacaklarsa, oldu da tatile gideceğiz aylarca çocukla ilgileneceklerse, boşanmak istersem nafakayı karşılayacaklarsa, şiddetli geçimsizlik olursa orta yol için saçlarını beyazlatacaklarsa buyursunlar efenim tutan kimm
Bizimkilerin de damat damarları kanıyor sürekli ama ben pansuman yapmayı bilmiyorum 🤣🤣 kendi gözümün gördüğüyle evlenirim başkasının ağzıyla hareket etmiyorum.
Cevap
11Cevap
Ailem istiyor diye evlendim.
Evlenmem
Annem evlenmemi istiyor, babam kimseye vermem seni diyor. Ben çekimserim )
Önemli olan bizim niyetimiz. Ailem istiyor diye evlenmezdim
Hayır, evlenmem. Ailem beni böyle bir şeye zorlamaz zaten..
Büyük ihtimalle evlenmezdm ama velakin toplum baskısına boyun eğen bir yanımda yok değil
Onların istedigiyle evlenmeyecegim deyip gidip kendim evlenmek için birini bulabilirdm yani
Elbette hayır. Benim hayatım, benim kararım. Benim kararlarımın arkasında durmayacaklarsa, bana saygı duymayacaklarsa, neden benim ailem olsunlar ki? Ailenin asıl olayı bu değil midir zaten?
Hayır evlenmem benim ne istediğim önemli. Sırf aile istiyor diye evlenip mutsuz olan o kadar insan var.
Yıllarca istediler ben istemediğim için evlenmedim, şimdi onlar da ben de istiyorum ama bilin bakalım ne eksik 😂
Muhtemelen hayır ama istemiyorlar diye de evlenmekten vazgeçmem. Sonuçta hayat benim tercih benim.
Cıks çok istiyorlarsa kendileri evlensin ben evlenmem
Belki ilerde evlenirim
Dim gereği seks yapamıyorum
Asla evlenmem ben sonuçta kendi kararlarını verebilecek bir bireyim
Onlara kalsa çok şey isterler. Sade evlilikle susmazlar, bu sefer torun da torun.
Hayır sonuçta o kişiyle ben bir ömür geçiricem benim tanıyıp görmem lazım
Hayır. Tanrılar kurban istiyor der gibi o ne be
ailem zorlamiyor ama sevgilimin ailesi cok zorluyor yasiniz kac oldu ne zaman evlenip cocuk yapacaksiniz diye
Evlenmedim, evlenmem..
Hayır kesinlikle evlenmeZdim evlenmemde
Hayır ailem ne kadar ısrar etse de evlenmem
Uygun biriyse belki..
Hayır saçmalık bana göre
İstediğim kişiyle olursa evet.
Aile istiyor diye evlenmek Aptalca bir durum
Hayır. Hayatimi maaf edemem.
Hayır tabii ki
Hayır evlenmem benim istemem önemli
İstiyorlar, ama böyle mutluyum. Evlenmem.
Evlenmezdim
Hayır tabii kii
Hayir
Hayır
Ozgurum
Asla kendimi hazır hissetmem gerekiyo
Yokkk
Evlenmem
Hayır
evlenmem
Hayır
Hayır evlenmem.