- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ayrı cinsten, vede başımdan geçmiş örneklemelerle açıklıyayım :
Apartmanımızdaki bayanla , yaklaşık 5 yıl komşuluğumuz oldu ailesiyle ailecek.. hiç dikkatim çekmedi kendisi, adece hoş geldin nasılsın vb. bir muhattaplığım dışında iletişimim olmamıştı..
bize geldiklrinde, başından geçen bir olaydan bahsetti ve dikkatimi çekti benzer yaşanmışlığımızdı.. vede kısa sürede hoşlandım, ve onu tanıdıkça sözlerine dikkat ettikçe aşık oldum.. açıldım ona, abi gözüyle baktığını belirtti hayırlısı nasip olmadı şu an evli !!! ve örnekleme adına : eşinden simayen : %60 olumlu ve değişken konularda huy olarak ya aynı ya %20 üst dereceyim.. ve yaş olarak eşi benden,5-6 yaş büyük gösteriyor.. maaş olarak 750-1000 tl arası benden yüksek maaşı.. işte sana örnek..
Başka bir bayan, iş yerimden bana 4 ay baktı karşılaştığımızda ve gözümün içine vede işini hallediyor fırsat bulnca tekrar bakıyor açıldım ona dediki : sen kimsin? ne oluyor anlamadım !!! vede aynı bayanın dertleştiği biriyle konuştum.. dediki : abi bir oğlanı sevdim deli gibi : İLYAS SALMAN ONDAN YAKIŞIKLIDIR.. fakat bir iki sözü ve yaşanmışlıklarımız benzerdi şans verdim ve tanıdıkça aşık oldum.. fakat ailesi, başkasıyla zorla evlendirdi demiş.. şimdi kendiside nişanlı ve nişanlısından yakışıklıyım huy olarakta ilk örneğim misali farklılığım var gurur kibir olmaksızın..
İşte gerisini sen analiz et..12 Yorumla
Soran+1 yılMesaj alindi. Tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Aslinda, daha detaylari cok bu vb. konularin ama bahsetsen ne fayda?
Cevab icin, vede yorumumu usenmeden okudugun icin sagol :) h. geceler.
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden biliyomusun
çirkin kız
gtü kalkık bir kız değil aksina güler yüzlü hoş konuşmasını bilen aile terbiyesi almış oturup kalkmasını bilen kızdır
karşılaştıgım dış görünüşü düşük kızların hepsi de böyleydi
güzel kızlara da denk geldim tabiki de
onlar nasıllar biliyomusun?
o tip kızlar yeme içme sıçma gezme tozma derdindeler bu yüzden güzell kızlar kullanılıp atılma olasılıkları daha yüksektir
güzel kızlar gtü kalkık kibirli asabi kızlardır
(((ama bnunların icindee hanımefendileri de var onlar herzaman baş tacımdır )))))))))))
yakışıklı adam güzel kızlardan nalet edip güzelligin dış görünüşte bir boka yaramadıgını anlayıp
dış görünüşü daha düşük + kişiligi cok güzel kızlarla ciddi planlamalar yapmıştır
o tip kızlar yemek yapmasını bilir
o tip kızlar erkegin neler istiyip istemedigini cok iyi bilir ve ona göre davranır ama bunu kişilik çercevesinde yapar
o tip kızlar toplum tarafından saygı görülmüştür
terazide tartıp hangisinin ağır basıcagını umarım görürsünüz
Teşekkürler :)378 Yorumla
Soran+1 yılGuzel cevap ben tskk edrmm
- +1 yıl
35'ten sonra zaten güzel kalmıyor, hepsi aynı seviyeye geliyor :) Kişilik ön plana çıkıyor.
- +1 yıl
Kesinlikle EİC olmalı
- +1 yıl
EİC olmalı. Adeta fikirlerim dile gelmiş
- +1 yıl
Levent yine konuşmuş. 👏👏
- +1 yıl
valla kirve okumaya üşendim ama fazlası ile açıkladıgını düşünüyorum helal :D:D
- +1 yıl
Hepinize cok teşekkür ederim.
:)
saygılar sevgiler puppet.
Hayranlık duyuyordur.
İnsan yanında güzel bir kadın taşımak ister elbet ama o güzel kadın konuşunca utansın istemez.
Ama akıllı bir kadın konuşmasıyla güzelliğin önüne geçer.
Ayrıca evlilik bir çok şeyden ibarettir.
Evde erkeğin beklentisi çok farklıdır.
Eve geldiğinde yenilebilecek bir yemek olsun ister.
Gömleklerini ütüleyecek birini ister.
Çocuklarına iyi annelik yapacak bir eş ister.
Güzel vakit geçirecek onu anlayacak dinleyecek birini ister.
Kısacası hayat arkadaşı ister. Güzel ya da çirkin olması önemsizdir.00 Yorumla
Sevdigi icin olabilirmi? Evlilikte askta önemli olan tek sey dis görünüs degil. Belki o cirkin kizin ic güzelligi dünyalar güzeli bir kizdan güzeldir. Güzellik gecicidir evleniyorsan eger sadece güzellige bakmicaksin sonucta hayatini o kisiyle geciriyorsun huyu suyu daha önemli. Sadece dis görünüse bukadar önem vermeyin. Tabiki önemli herkes dis görünüse önem verir ama önemli olan insanin ic güzelligi, kalp temizligi!
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
+1 yılefenim şöyle ki "herşey zıttıyla kaimdir" sözüne de paralel olarak, cinsiyeti farketmeksizin insan evlatları kendisinde olmayan özellikleri karşısındaki insandan almak suretiyle ondan sahip olacağı çocuğunda görmek isteme içgüdüsüyle hareket etmektedir ykışıklı erkekler. diyeceksiniz ki, adam çocuğunda çirkinlik mi görmek istiyor amuğa goyim? ama öyle değil işte. insanı güzel yahut çirkin yapan unsurlar ne ise aslında o özelliği ödünlemek istiyormuş bünye. kısa erkeklerin uzun kızlardan, çelimsiz kızlarınsa kaslı erkeklerden hoşlanması gibi yani. dahası güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlardır zaten. buna mukabil gerçekten de güzel kızın yanında yakışıklı erkek, yakışıklı erkeğin yanında da güzel kız görmek pek olası değildir. ben kısa bir Özet DHA geçim bu işe? şöyle derim;
ben yakışıklı yahut çirkin olabilirim bu bakana göre değişir. ancak ben yanımda ortalama güzellikte bir kız olsun isterim. zira herkese güzel görünmesi önemli değil, hatta irite edici. aksine sadece benim güzel bulduğum kız sadece bana ait olur, bende kendini bulur kanaatindeyim. bitti.20 YorumlaFazlasiyla yeterli.. erkekler icinde cok onemli sahsen bir kadin ayaklarinin uzerinde durabilsin isterim akilli olsun isterim guzellik gerizekali isidir sabah bir kalkmissin karsinda cok cirkin biri var ic ama akilli olan sevebldgn biri her daim guzel gelir snn dedigini napayim ben muzeyemi koyacagm fahiselerdede guzellik var 5 para etmiyor
31 Yorumla
Soran+1 yılAsk hrrseyden onemli degilmidir.
Ben buna pek inanmıyorum. En azından erkeğin evleneceği insan biraz bakımlı ve güzel olmalıdır.
Evlenirken çok yakışıklı olmasını pek umursamayan taraf genelde kızlardır. Biliyorum, çünkü etrafımda tonlarca örnek var.
Cebinde parası var, kariyerinde başarılı, çirkin demeyecek kadar bakımlı ve herşeyden önemlisi eşini sevecek bir erkek buluyorlar. Böyle erkeklerde zaten güzel kız olsun damlar hemen.
Kadında haklı bayan. Evliyken sıkıntı çekeceğime parası olanla, beni sevenle, çirkin bir hırtoyla evlenirim diyor. Aldatsa aldatamaz, benim gibi güzelinide bulamaz diyor.
Adamda haklı, beni bundan başkası almaz diyor evleniyor. :D
Hohooyy. :D
Ama iki gönül bir olduktan sonra gerisi bir şekilde halledilir. Bunada inanırım bayan.10 Yorumlakız, adam gibi kızdır evlenir. kariyeri tabii ki etkilidir fakat çok yakışıklı erkek-çirkin kız evliliği şeklinde bir ithamda bulunman, o erkekle hiçbir şansın olmadığını gösterir. bu çirkeflikle ve bakış açısıyla işin çok zor. istediğin cevapları alamayınca erkeği hemen aldatan birine çevirdin yani rica ediyorum bu kadar bencil olmayın. çalışın, kariyer sahibi olun, bakımlı olun ve elinizden geleni yaptıktan sonra denginiz biriyle evlenin. bu dengesizlikler yüzünden etraf boşanan çiftlerle dolu zaten.
10 YorumlaBir kiz ne kadar basariliysa benim icino kadar kotu :):) o kizla anlasamam cok artist olur
Cirkin kizmevzusu soyle ben idare ederim neyse bir kiz vardi kizi gordum dedim ya kiza bak acayip cirkin falan icimden dedim ama kizi tanidikca samimiyeti falan bana cok guzel gelmeye basladi hatta kix bana yaziyordu ben de dedim gidetyim konusayim falan kizbeni reddetti sonra ben bu kiza iyice asik oldum neyse olmadi yani. Aradan zaman gecti baya kiz evlenmis netten resimlerine baktim dedim allahim sana sukurler olsun iyi ki reddetmia beni :):):)10 Yorumla
+1 yılYüzünde kocaman bir sırıtma olan çirkin kadınlar bana güzel gözüküyor, yüzü çarşamba pazarı gibi olan güzel kızlarda aksine bana çirkin gözüküyor.
Şöyleki:
i.milliyet.com.tr/.../...iyi-yaraladi-2831764.Jpeg01 Yorumla
Soran+1 yılGuldummmmmm :):))))))
+1 yılEvliliği sabah akşam yatak odası falan mı sanıyorsunuz siz... Karı güzeldir, yemek yapamaz, ev temizleyemez, kocasına bakamaz, çocuklarına bakamaz... Kim ne yapsın onu, seks oyuncağı mı alıyoruz, karı mı alıyoruz...
74 Yorumla
Soran+1 yılHizmetci aliyonuz belli yemek yapmak dedigin netten bile haledilebilecek biseyyy o zaman o kizcaazi aldatmasin baska guzel kadinlarla yazik gunahhh
- +1 yıl
Ne neti ne interneti gözüm amerikan filmeri etkisinden çıkın artık... Welcome to hayat. Her gün dışarıdan yemek mi söyleyecektik? Evi zor geçindiriyor millet çorba makarnayla, sen dışardan yemek diyorsun, aç gözünü, dünya böyle bir yer değil...
Soran+1 yılInterneti yemek tarifi bakmak icin yazmistim ama kafa yapin anlayisin bu. Saygi duyarim okkes aga
soyle ki cirkin bir kadin yakisikli bir erkekle beraber olabildigi icin cok mutlu olacak, erkegi el ustunde tutacak, istedigi herseyi yapacak ve elbette erkek adamin egosunu oksayacaktir. bu durumdaki erkek hem guzel kadinlarin nazi, tripleri, peslerindeki erkekler ve aldatma olasiliklarini dusunmek zorunda kalmayacak hemde krallar gibi muamele gorecektir. her iliski bir guc dengesidir ve boyle bir iliskide neredeyse butun kartlar erkegin elindedir. neden etrafta maymun gibi sevgilisi olan guzel kadinlar var saniyorsunuz? tamamen ayni sebepten.
20 Yorumlaİlk zamanlar güzelliğe aldanıp karaktere önem vermeden her türlü gezmiş bir erkekse eğer Aşkın sadece güzellikten ibaret olmadığını anladığında yani jeton düştüğünde evlilik vakti geldiğinde bu sefer tamamiyle karaktere ve kalbe bakarak karar verir. Başta bakması gereken yerin kalp olduğunu son anda anlayan tiplerdir genellikle.
10 YorumlaEvlilik dediğin ömür boyu sürmesini planladığın bir yaşam biçimidir. Bu yüzden takdir edersin ki karakter güzelliğe göre çok daha önemli bir özellik haline geliyor. E çirkin kızlarda toplumun bazı gereksiz yaptırımlarından ötürü kendilerini çok daha farklı alanlarda geliştiriyorlar. Mesela güzel dediğin o cafe bu cafe arkadaşlarıyla sevgilisiyle gezerken çirkin dediğin evinde annesinden ya ev işi öğreniyor ya yemek yapmayı ya da oturup dersine işine odaklanır. Bu da her erkek için bu tarz kızları evlilik için çok daha güzel bir seçim haline getiriyor. Tabi istisnalar olabilir...
10 YorumlaYani çirkinlikte biraz göreceli değil mi?
Her konuda anlaştığım bir kız arkadaşım vardı.. Şahsen öyle yüzü güzel bir hatun değildi ama fiziği iyiydi.. Neyse..
Akıllı, zeki, çalışkan bir kızdı... Kesinlikle düşünmeden evlenirim ben bunla dediğim tek insandı..
Güzel olanlar genelde küstahta oluyorlar.. Aynı senin sorun gibi küstah sorulara sahip oluyor ve güzelliğin her boka yeteceğini zannediyorlar..10 Yorumla
+1 yılkız elindekini kaybetmemek için herşeyini seferber eder para aşk seks ve erkegini etkisiz hale getirir güzel kız içinse başka secenekler daima vardır ve erkek önemsizdir ve erkek çirkin olanı seçer daha mantıklı gelmiştir ya da onun gibi bişey
22 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusunuyorum onlarca cevabin icinde kafama en yatkin cevap bu
- +1 yıl
olaya güzel kız açısından bakarsak iyisi daha iyisi en iyisi derken biraz kaşarlaşma olasılığı vardır tabiki her güzel için gecerli değil bu olay vede hiç bir erkeği ciddiye almayıp keşke çirkin şansım olsa derler
Güzelim deme bir sivilce zenginim deme bir kıvılcım yeter ömür paylaşacağın kişinin dış görünümü pekte mühim değil içi güzel olsun her an destek olsun iyi günde kötü günde yanında olsun yeter yaradılanı sev yaradandan ötürü görüntü pekte önemli değil
20 Yorumla
+1 yılİlişkilerimde seçtiğim kızlara şöyle bir değerlendirme yapıyorum ben mesela %80 dış görünüş %10 hareket gözlemleme ( Mesela çıkmadan önce gözlemlerim bir süre kişiye göre değilir bu süre mesela çok kahkaha atıyosa - yazılır bir tane :D ) %10 da bana karşı davranışlarıdır Ama bazen biri çıkıyo karşımıza tüm o değerlendirmeleri sktır ediyosun :D Tam benim kafadan biriyse dış görünüşü %40 olarak değerlendiririm mesela :D %40 lık o ölçü birimimde benim %30 yapamadıysa kankadır :Dfahsjkd
10 Yorumla
+1 yılHayatınızı güzellik/yakışıklilik üzerine kurmayin be arkadaşım. Hepi topu 50-60 kilo et o.
Illa bir ete değer verecekseniz üst tarafta kıvrımlı bir doku var. Ona değer verin biraz.30 Yorumla
+1 yılDis gorunuse onem vermeyen erkekler nasil bir kiz istiyorsunuz desek soyle olsun boyle olsun die siralarlar o yuzden erkekleri anlamak zor -_-
=^-^=22 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklee.
+1 yılbir çok sebebi vardır.. erkeğin kendine güveni olmamasından.. çirkin kızın çirkinliğini kullanıp kafaya almasından.. günümüzde yapılan evliliklerin çoğu toplumsal bir fahişelikten ibaret.. demem o ki maddiyat en ön planda olduğu için evliliklerde ticaret misali.. dediğin gibi kariyerin etkilemesi çok mümkün bir durum..
02 Yorumla
Soran+1 yılMenfaatin madddi cikarlarin evlilige yansimasi ne aci. Git gide hersey gerfek manasini yitiriyor. saf temiz gercek duygular yerini maddiyata ve ikiyuzluluge birakmis. Cok uzucu. sevgiye ve sadakate saygim sonsuz ancak sen evlenip karin evdeyken baska kollarda sabahliyorsan kimse bana asktan sevgiden ruh guzelliginden bahsetmesin. Ama sitede bazi arkadaslar o kadar kalin kafali ki soruyu nereleryle okuuorlarsa sscmaliyorlar kavga ve laf sokmaya cevitiyorlar olayi
- +1 yıl
aşktan sevgiden en çok bahsedenler aşkı sevgiyi hiç yaşamayanlardır.. gerçek aşk ve sevgi var diyenler kendilerini ve birbirlerini aldatanlardır.. sevgiyle beğeniyi birbirine karıştırılıp adına aşk deniyor.. aşk bu kadar basit olsaydı.. anlatılan aşk destanları bir kaç taneyle sınırlı kalmazdı..
Sizin cok yakısıklı dediğiniz erkekler genelde zengin erkekle oluyor hanımabla
132 Yorumla
Soran+1 yılIlyas salman da zengin ve sohretli ama hic yakisikli gelmio :):)♥♥♥
+1 yılgüzel kızın tribi de fazla olur. Çekilmez olur, egosu yüksek olur, hepsi için değil ama çoğu öyle. bir kadının güzelliği de maksimum 10 senedir. Erkek te bunu çok iyi bilir. bir ömür huzurlu yaşayabileceği akıllı huyu güzel olanı tercih eder. bu kadar basit.
02 Yorumla
Soran+1 yılHuzur ariyoruz demekki
- +1 yıl
kesinlikle.. adriana limanın bile aldatıldığı bir dünyada mesajı anlamışsın yani :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılAynı zamanda çok güzel kızlar da çirkin erkeklerle evleniyor :/
31 Yorumla
Soran+1 yılNasip kismet diyelim
+1 yıladam doymuştur :D ve kafasının rahat olacağı bir evlilik istiyordur.
50 Yorumla
+1 yılkızın akıllı olması, kariyerini zirvesinde olması güzel özelliklerdir hatta ve hatta kız dünya güzeli de olabilir. ama bunların hiç biri evlilik için önemli değildir. önemli olan tek bir şey vardır ki o da yürekte atmasıdır. bu saydığın özelliklere sahip olan bir kız, yüreğe giren kızın yanında hiçbir şeydir. o yüzdendir ki: gönül aka da konar b.. da demişler.. kal sağlıcakla..
00 Yorumlakariyerinin zirvesinde olması tam tersine erkeğin uzak durmasına da sebep olur yalnız :D
yani neticede bir erkek kendisinden çok kazanan, kendisinden çok daha çevresi olan, kendisinden çok daha zirvede olanla baş edemem korkusu yaşar :D
bence yani :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin güzel ne farkeder önemli olan insan olmaktır.. güzel olup senin gibi insanları bundan dolayı yargılayacağına yüzü çok güzel olmasın ama insan olsun yeterli bence.. hem senin gibileri değil de onları tercih etmelerinde elbet bşey vardır.. bizim göremediğimizi görüyorlar ki evleniyorlar.. niye gonuyorsunuz ki.. Allahtan isteyin size de hayırlısını nasp etsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgocunuyorsunuz*
+1 yılKariyer çok önemli değil akıllı ama alçak gönüllü olması lazım. Öyle ben bilirim diyen bayanlar hep itici gelmiştir erkeklere.
10 YorumlaBelki, çok yakışıklı. Senin böyle, etkileyeceğini düşündüğün değil. Gerçekten sevmeyi bilen, adam gibi adamdır ondan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılşahsen beni bir kadının zekası etkiler.. dilbaz hatunlara zaafım var.. *_* haa ama maksat takılmak ise o zmn dış görünüş önemli tabi.. hani eğlenilecek hatunda dış evlenilecekte içe bakarız.. ya da ben bakarım.. *_*
02 Yorumla
Soran+1 yılCrkin talihi sozu burdan gelio demekki :):)
- +1 yıl
kim bilir belkide.. şöylede birşey var tabi.. güzellerin kaderi çirkin olurmuş..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıza güvenmesi ve kalben sevmesi hiçbirşeye engel değildir. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKerem ile asli'nin aski dillere destan oldugunda padisah keremi de asliyi da merak eder. Cagirtir ve İlk kerem cikar huzuruna, sonra asli. Padisah kereme doner ve der ki delikanli sen bu kara kuru kizi mi bu kadar seviyosun bu cok cirkin der.
Kerem, olur mu padisahim siz bir de onu benim gozumden gorseniz diye saglam bir cevap verir..00 Yorumla
+1 yılAsıl üzücü olan ne biliyormusun bir çok kızın senin gibi düşünmesi çirkin olmak insanın kendi seçtiği birşey değildir kaldıki böyle bir kavramı kullanmak bile saygısızca bırakın şu düşünceleri artık ya tip ve paradan başka neyden anlarsınız siz !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılAma erkek bu kizi aldatiyor mesele burda. Yani aska sevgiye saygim sonsuz. Ama ihanet varsa akla ne gelir? Menfaat birlikteligi. Kiz fiziksel anlamda guzel degil ancak zengin ve kariyer sahibi. Ask iyi niyet bunun neresinde
+1 yıl"Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa "
aşkla, şehvetle, şefkatle, merhametle gelmişse "o kadın" , kim-nasıl kendini sakınsın!!11 Yorumla
Soran+1 yılValla sakinan sakiniyo
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılyakisikli cirkin guzel falan falan fln, Artik yeter askin kaliplariniza gore yerlestirmeyin, birakinda guzel cirkinle, cirkin guzele olsun!
22 Yorumla Kime gore yakisikli kime göre çirkin diş görünüş bu kadar mi önemli hem Rabbim kimseyi çirkin yaratmamistir yürek olan esas olan Rabbim temiz talpli insan nasip etsin herkese
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bence onu çirkin dedigini kıskanıyyorsun
bide herkese güzellik anlayışı farklı
sen çirkin dedigin onun dünya güzelidir bakış farkı var
seni de begenen biri olur ya sanada nasıl çirkinle evlenmiş bu yakışıklı falan diyen olur02 Yorumla
Soran+1 yılKiska clik degil herkes ayni seyi soyluyor
Cevap sahibi+1 yılbelkide parası için evlenmiştir öyle erkekde var
+1 yılGünümüzde erkeklerin daha duygusal olduğunu düşünüyorum. Kadınların aklı fikri para olmuş. Bizde aptal degiliz yani kalbimize aşık olana söküp kalbimizi emanet ediyoruz. Tip filan 2. plan şeyler;)
00 Yorumlalise de saçlarını erkek gibi kestiren , iğrenç uzun dar etekler giyen topal bir kimyacım vardı. 30 yaşında zengin yakışıklı bir adamla evlendi. ama kadın çok zekiydi ödüllü bir kimyacıydı. onu düşününce mümkün gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılKalbe bakanlar seçilir denmişte kalbe bakılsa dindarlar ünlü modeller olurlardı haksız mıyım :) valla hepsinde olmuyo vede sanırım güzellik kavramının tam farkında değiller yani güzel kız seçmeyi bilmiyolar
10 Yorumla
+1 yılsevdigi kadinini bulmus demekki. tip icin evlenenlerden degil. seven erkek tipleridir. milleti tipi icin sevmeyin -,- kendi oldugu icin sevin
10 YorumlaÇirkin kızın yataktaki performansının güzel kızdan kat kat iyi olmasıyla alakalı...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. güzellerle hevesini alıp, çirkin ama huyu iyi kişilerle evleniyorlar.
20 Yorumla
+1 yılTiple pekbı alakası yok açıkçası erkegı etkılemışse hal hareketlerı tavırlarıyla sevımlılıgıyle gerektıgı zaman yanında olduysa erkek ıcın dunyanın en cırkın kızıda olsa fark etmez aşık olur
20 Yorumlagüvenebilecegi insanın tipini kimse umursamaz. . arkadas akraba veya sevgili gibi
10 YorumlaYanına yakıştıramadın diye o bayan çirkin olmaz. Ortalama bir güzelliği muhakkak vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyor.
+1 yıletkiler tabi :))) karılık sadece güzellikle yapılmıyo ki:)))) çoklarının annesi olucak iyi bir aşçı falan
10 YorumlaBelki onun gözünde çirkin değildir olamaz mı.. üstelik mutlu ve huzurlufur güveniyordur.. Yeterli bence
00 YorumlaBazıları ruh güzelliğine önem verir... mantığı, aklı cezbetmiştir insanı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. yakısıklı olanda aynı seyden hoslanıyor olmayanda yakısıklıdada aynı beyin var olmayandada dısarıdan gören sadece yakısıklıyı farkediyor adam kendi icinde diger normal insanlar gibi normal karşıla :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler. Ayrıca güzellik evlenmek için önemli unsur değildir.
10 Yorumla
+1 yılstatic.readwave.com/.../original.jpg?3b3f
falan filan işte :D00 YorumlaKime göre çirkin? Ya zaten her kız hoşlandığı erkeğin evlendiği kadını dünya çirkini olarak görür.. Belki aradığı huzuru onda bulmuştur.. Ayrıca hiçbir erkek çok güzel bir kadınla evlenmek istemez..
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılGotunuz cok kalktigi icin hic kusura bakmayin 100 kilo olan bir kizla goz goze geldim boyle bir tavirlar havalar gittim dedimki aynaya bak ilk once
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmasak
- +1 yıl
Genelleme yapmiyorum ben yurt disindan geldim ornek cafede oturuyorum kizin bana baktigini goruyorum yanina gidiyorum ama ego tavan yapmis var mı gerek yok reddedilmekten asla korkmam olabilir ama bu durunlar hos değil ayni olay basiniza gelebilir oyle dusunun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. senin gibi, insanları güzel ve çirkin diye ikiye bölmediği için olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel bir kızın tipsiz bir erkekle evlenmesi gibi mi
10 Yorumla
+1 yılpara ve şans bence çok önemli 2 faktör bu hayatta ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum sana
- +1 yıl
aynen erkek para varsa illa bir kızı dili ve imkanlarıyla aşık eder çirkin kızda bir tatlı gülücüğüne insan aşık olur uğruna erkek ömrünü adar Allah hepimize çirkin şansı versin ☺☺☺
Soran+1 yılAminnn ;)
+1 yılBen çirkin demeyim de Güzel olmayan bir kız ile evlenmek istiyorum. bu kızlar Güzel olurken birşeyleri eksik kalıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılMisal?
- +1 yıl
yani güzelliklerini karşılarındakine koz olarak kullanan insanlar var sen olmasan bir başkası olur rahatlığındalar. herkes aynı değil tabiki ama gözlemim bu :)
Soran+1 yılDogruluk payi var. Evet ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı erkek çirkin kıza deli gibi aşık olamazmı? Güldürüyo beni bu teoriniz sizin çirkin dediğiniz biz yakışıklı erkeklere çok güzel geliyo kusursuz görünüyo gözümüzde. Mesele kariyer felan değil tabi kişiye göre değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyleyse o kizi neden aldatti ask ta aldatmak diye bisey olmamali
Cevap sahibi+1 yılKişiye göre değişir o. Aldatıp aldatmayacağı.
olabiliyor. ben de şahsen daha çok kafa yapısı ağır basıyor.
10 YorumlaÇok güzel bir kız neden çirkin bir adamla evlenir?
10 Yorumlaevettttt tıpı guzel degıldır ama bırşeylerden etkılenmış olabılır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. içi iyidir.
güzel kızlar da ne biçim erkeklerle birlikteler.10 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar