hehhee hiç yardımcı olmuyorsun ama du bakalım ya nasip ya kısmet. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler bugün güzel bir şekilde düğümlenmiş tüm işlerim çözülür diyelim ve başlayalım güne o zaman
Mesala yeni taşındığım şehre giderken kaza yapmam gibi. Mesala, sabah uyandığımda evi su basması gibi. Mesela, hiç bir ters hareket yapmadan çapraz başımın kopması gibi vs..
İnan her şeyin güzel olmasını değil normal olmasını bekliyorum sadece. Çok geçmiş olsun. Bu arada az önce elektrikli süperge bozuldu onu tamire uğraşıyordum 🤣🤣
tamam ben de kuzularıma yaparım. uymaz mı? küçük oğluşum ortaokula başladı. daha ilk hafta deneme sınavı yapmışlar. boş bırakmış birkaç tane. çok gerilmiş. ağlamaklı gergin karnı ağrıyor. ne yapsam da geldiğinde mutlu etsem diye düşünüyorum. belki sahile yürüyüşe götürürüm. du bakalım
İş çığırından çıkabiliyor. Hoş olmuyor. Kişisel algılama. Genel olarak böyle. İnsanlar, beklentileri doğrultusunda karşı tarafı algılıyor. Bu da benim işime gelmiyor
Doğrudur bilemiyorum tabi de. Şahsen ben 27 yaşındayım ve kendimden 15-20 yaş büyüklerle konuşmak arkadaş olmak istiyorum. Çocukluktan beri böyle bu. O yüzden seninle konuşmayı çok istiyordum
İşte ben arkadaş istemiyorum. Arkadaşlık kavramı çok bana uymuyor. Belli bir samimiyet dozu aşılıncaaaa durum değişebiliyor. Ben bunu istemem. Ne gerek var. Bence kendine uygun arkadaş bulursun. İlla ki kendinden küçüklerle arkadaşlık kurmak isteyen de bulunur. Benim böyle bir arayışım yok. Bekar olsam da istemezdim mesela. Küçük, küçüktür. Bu kadar.. Ben abla olurum, teyse olurum ama arkadaş olmam küçüklerle
aramaz borç istemez benden kimse. hahahah daha güzel şeyler düşünelim. bilinçaltı olumsuzluk eklerini algılamıyor. güzel şeyler düşünürken fiilin kökü de olumlu olsun. mesela bugün düğümlenmiş tüm işlerim hayırlısıyla ve güzellikle çözülüyor. gibi gibi
sabah 06.00'da kalktım. deniz akvaryumunun su tamamlamasına su hortumu çekmiştim, eksilmiş de... öyle uyumuşum. sabah kalktım salonu su basmış... havlularla sildim hemen. kahvaltı hazırladım. sonra dedim ki tamam, bugün güzel başlamamış olabilir ama güzel devam etmesine bir engel yok. günü güzelleştireyim, sürprizler gelsin, fikirler alayım.. işte omayranın hali budur
hiç anlamıyorum ki ben bu işlerden. ben gelişine yazıyorum. ister sevsinler ister sevmesinler. çok da ilgilenmiyorum :))) bence fenomenlere sormalısın.
evet. eşime ne alsam bilemiyorum sorunun temelinde, eşimin en çok teknolojiden ve akvaryumdan hoşlanması ve benim bunlar hakkında bilgimin olmaması yatıyor. geriye ne kalıyor? parfüm... :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Genelde kimse bana sürpriz yapmıyor
sen yapıyor musun?
Yapmıyorum
ben kafaya koydum yapıcam bi tane.
Sevindim :)
hehhee hiç yardımcı olmuyorsun ama du bakalım ya nasip ya kısmet. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
bugün güzel bir şekilde düğümlenmiş tüm işlerim çözülür diyelim ve başlayalım güne o zaman
Valla o kadar uzun zaman oldu ki hiç hatırlamıyorum desem yeridir.
Sen yapıyor musun?
Çok uzun zaman oldu sürprizle karşılaşmayalı
en sonuncu o kadar uzakta ki hatırlamıyorsun sanırım
Kesinlikle
sen yapıyor musun?
İçimden gelmiyor ki. Birkaç kez denedim ama sonra bende bıraktım
Karim yapti bebeklik fotoğrafı mi doğum gunu pastasina yapmis
çok zamandır herhangi bir sürpriz ile karşılaşmadım
sen yapıyor musun?
aklıma gelse yapacagım ama nerdeeee
hah işte ben de o noktadayım
en son doğum günümde sürpriz yapıldı ama normal bir sürprizdi öyle yeni bir şey değildi
olsun yapılmış gene. neydi sürpriz?
eve geldiler işte ellerinde pasta ve alkollerle oyle takıldık kucuk bır home party oldu
güzelmiş. hatırlanmak güzel
Varda birşeyler 😄
Fotoğrafını atacam da yazamıyorum ki
ben özelden yazışmıyorum ama buradan atabilir misin?
Buradan foto atılmıyor, özelden atılıyor
Hatırlamıyorum.🙂
sen yapıyor musun?
Yaparım. En son züpriz olarak pasta götürüp doğum gününü kutladım dı. 🙂
Hee dediydin hatırladım. Nasıl karşıladı şaşırdı mı?
Şaşırdı, sevindi. Memlekete gittim onun için çünkü🙂
Vaay bee aşk bu mu. Sevda bu mu. Hayaaaat bu muu.. Kalp acı, dünya hüzün göz yaş doluuuu
O zaman, eseri size yolluyor, sizin çalıyoruz efendim.🙂
https://m.youtube.com/watch?v=54EV8kP3BX8
Ayy dışarıdayım dinleyemem ama ofise geçiyorum açarım orada
Kolay gelsin 🙂
Sağolasın sana da
Hayatımda pek iyi sürprizler olmadı.
ne gibi?
Hayat hergün değişik sürprizler yapıyor
mesela?
Mesala yeni taşındığım şehre giderken kaza yapmam gibi. Mesala, sabah uyandığımda evi su basması gibi. Mesela, hiç bir ters hareket yapmadan çapraz başımın kopması gibi vs..
haydaaa pek fena olmuş.. bundan sonra her şey güzel olacak ama bak göreceksin.
bu arada bu sabah benim de salonu su bastı :)))))
İnan her şeyin güzel olmasını değil normal olmasını bekliyorum sadece. Çok geçmiş olsun. Bu arada az önce elektrikli süperge bozuldu onu tamire uğraşıyordum 🤣🤣
kolaylıklar diliyorum
Faturalara zam gelecekmiş sürpriz yapmışlar 😄
oooffff bu iyi olmadı
Hatırlamıyorum bi sürpriz olmadı sanırım
sen yapıyor musun?
Sürpriz yapıcagım biri yok
Uzun zamandır kimse tarafından süpriz yapılmadı
sen yapıyor musun?
Genelde sadece anneme
tamam ben de kuzularıma yaparım. uymaz mı?
küçük oğluşum ortaokula başladı. daha ilk hafta deneme sınavı yapmışlar. boş bırakmış birkaç tane. çok gerilmiş. ağlamaklı gergin karnı ağrıyor. ne yapsam da geldiğinde mutlu etsem diye düşünüyorum. belki sahile yürüyüşe götürürüm. du bakalım
Eğlence merkezine götürmek gününü mutlu geçirmek onun için iyi olacaktır
yapma bre o kadar zamanım yok. iş kadınıyım. çalışma arası mola olarak küçük bi şeyler anca.. belki haftasonu olabilir.
Mutlaka zaman ayırmalısın ama yoksa çok içine kapanabilir
eyvallah. o iş bende. sıkıntı yok
Bol şanslar iyi eğlenceler 🫡
sağolasın
Şaşırdım seni görünce bi an
sen kimsin ve niye gizlisin
Sana yazmak isteyen ama yazamayan biri
neden yazamıyorsun?
yazmayı biliyorsun bence başarabilirsin.
Mesaj atılmıyor sana
Evet atılmıyor
Atabilsem keske
Olmuyorrr
Neden ki
İş çığırından çıkabiliyor. Hoş olmuyor. Kişisel algılama. Genel olarak böyle. İnsanlar, beklentileri doğrultusunda karşı tarafı algılıyor. Bu da benim işime gelmiyor
Doğrudur bilemiyorum tabi de. Şahsen ben 27 yaşındayım ve kendimden 15-20 yaş büyüklerle konuşmak arkadaş olmak istiyorum. Çocukluktan beri böyle bu. O yüzden seninle konuşmayı çok istiyordum
İşte ben arkadaş istemiyorum. Arkadaşlık kavramı çok bana uymuyor. Belli bir samimiyet dozu aşılıncaaaa durum değişebiliyor. Ben bunu istemem. Ne gerek var. Bence kendine uygun arkadaş bulursun. İlla ki kendinden küçüklerle arkadaşlık kurmak isteyen de bulunur. Benim böyle bir arayışım yok. Bekar olsam da istemezdim mesela. Küçük, küçüktür. Bu kadar.. Ben abla olurum, teyse olurum ama arkadaş olmam küçüklerle
Niye önyargılisin ki bu kadar
🤣🖐️Ben en yakın arkadaşı ile evlenmiş bir kadınım. Arkadaşlık kavramına bakışım tartışılmaz yaşanır 🤣
Asdghj biz evlenmek icin konuşmuyoruz ki😂😂😜
Hahaha işte demek ki benim arkadaşlık anlayışım bozuk
Bişey olmaz bana fark etmez 😂bidaha evlenemeyecegine gore en kötü mesajda kalır 😂😋
🤣 Güldük eğlendik. Bence bu konunun kapanma vakti saati geldi Şen ve esen kal
Amma uzattın😂 altı üstü konuşup yol verecektik birbirimize 😂😋😈
Lütfen bu hasi kapatalım çok reca ederim
*bahsi
Öyle olsun..
Kimse yapmadı
sen yapıyor musun?
Hayır
Kimse
sen yapıyor musun?
Yapıyorum tabi
ne mesela? kopya ver
Günaydın 💐 💐 💐
günaydın
Bol süprizli günler dilerim
evet bugün güzel tatlı mutluluk verici sürprizlere açığım. bakalım hayat bana ne sürprizler getirecek.. bugünün keyifli olması için neler mümkün?
Mesela hiçbir akraban aramasın borç para istemesin😂bak günün nasıl güzel geçer
aramaz borç istemez benden kimse. hahahah daha güzel şeyler düşünelim.
bilinçaltı olumsuzluk eklerini algılamıyor.
güzel şeyler düşünürken fiilin kökü de olumlu olsun.
mesela bugün düğümlenmiş tüm işlerim hayırlısıyla ve güzellikle çözülüyor. gibi gibi
Dur dur şey olsun ya bugün EYT açıklansın
ahah tamam senin için eyt açıklanacak o zaman
Sana bugün ne oldu 😂😂😂
sabah 06.00'da kalktım. deniz akvaryumunun su tamamlamasına su hortumu çekmiştim, eksilmiş de... öyle uyumuşum. sabah kalktım salonu su basmış... havlularla sildim hemen. kahvaltı hazırladım. sonra dedim ki tamam, bugün güzel başlamamış olabilir ama güzel devam etmesine bir engel yok. günü güzelleştireyim, sürprizler gelsin, fikirler alayım.. işte omayranın hali budur
Ah Pollyanna omayla ah
yapacak başka bir şey yok nutella bey
Günün günlerin hep güzel olsun omayram
eyvallah sağolasın
bilmukabele
Hatirlamiyorum
sen yapıyor musun?
Yapiyorum 😉
ne mesela? kopya ver
Bir sey sorcam size mahsuri yoksa
ay bu sorunun ardından neler gelebilir acaba? acayip gerildim. bir mahsuru olabilecek şey mi soracaksın?
ÇSG yi nasil yükseltebilirim.
Rahatsiz etmissem özür dilerim
hiç anlamıyorum ki ben bu işlerden. ben gelişine yazıyorum. ister sevsinler ister sevmesinler. çok da ilgilenmiyorum :))) bence fenomenlere sormalısın.
Benim fonomenim sensin 😉
eyvallah ama valla hiç gözüm yok o işlerde. keyfime göre girip iki muhabbet edip çıkıyorum. kahveye gidip iki el tavla atıp çıkmak gibi :)))))
Atalim senle iki tavla
:)))) uzun yıllar oldu oynamayalı. sahi bak bu güzel fikir. evde tavla olacaktı. ilk fırsatta benim danalara tavla öğreteyim
Tavlayi ben de oynamayali yillar oldu
Tavla sendrn kahve benden olsun
:)))))
Ben İstanbul dan
Siz nerden
İzmir .
Guzel yer
evet. İstanbul da güzel.
Yolun duserse beklerim
kısmet
Yasin 44 mu
evet 44
Bende 43
Profilin kpali
@saskinomayra
Suprizleri sevmem.
ben de temkinli yaklaşırım
En dogrusu bu zaten.. beklemedigin anda istemeden uzulebiliyorsun
Hiç hatırlamıyorum
sen yapıyor musun?
Hediye almak sayılıyor mu?
tabii neden olmasın
1 ay önce yaptım o zaman
pek iyi pek güzel :))
Teşekkür ederim :)
rica ederim. yazdım aklıma bunu. sadece ne olacağını düşünmeliyim sanırım.
Ne alacağın anlamında mı?
evet. eşime ne alsam bilemiyorum sorunun temelinde, eşimin en çok teknolojiden ve akvaryumdan hoşlanması ve benim bunlar hakkında bilgimin olmaması yatıyor. geriye ne kalıyor? parfüm... :)))
Bütçe uygunsa akıllı saat al
akıllı saat olabilir düşüneceğim fikir için teşekkürler
Rica ederim