Kızlar, Kızlar görüşleriniz, düşünceleriniz ve ön görüşleriniz lazım neredesiniz?

Bir ilişki içindeyim 4 aydır beraberiz burçlarımız ise; ben yengeç kız arkadaşım İkizler.

Ben birazcıcık fazla üstüne düşüyor değer veriyorum o ise bunu aşırı buluyor ama bana saçma geliyor sonuçta sevgi kötü bir şey değil ki öyle değil mi? ya da ben bu kadarını görmediğim için mi bana böyle geliyor?

İlişki için en başından beri çok çabaladım kız arkadaşım kötü bir ilişkiden çıkmışken ben çıka geldim o aldatılmıştı ve ben elimden gelenin fazlasını yaptım onu mutlu etmek için ve yapıyorum da ama sanırım yorulmaya başlıyorum. Ve ilişkide duygusal olarak roller değişik ben kız tarafıymışım gibi geliyor üstümde ilgisizlik hissediyorum ve en ufak şeyi takıntı haline getirip tartışma çıkarıyorum ama ister istemez böyle oluyor elimde değil. Bana sürekli, bana özel alan bırakmıyorsun diyor, beni kısıtlamadığını söylüyorsun ama kısıtlıyorsun diyor, ben özgürlüğüme düşkünüm vesaire vesaire diyor ve bu konuşmalar ona olan güvenimden Bi parça koparıyor, fakat beni aldata bileceğini düşünmüyorum çünkü öyle bir ilişkiden çıkıp karşısındaki ne o şekilde bir eylem gerçekleştireceğine ihtimal vermiyorum.

Sizlerin fikirleri nelerdir ne yapmam lazım kendimi gerimi çekmem lazım onu düşünmeden yapamıyorum.

Çünkü o benim Dünyam, gerçekten öyle, ben nefes almayı onunla öğrendim. Onunla renklendi Dünyam, artık daha neşeliyim, o aklıma geldiğinde yüzümde istemsiz mutlu bir tebessüm beliriyor, ama herşeyde bir ama vardır, beni sevdiğini söylüyor ama aşık olmadığını dile getiriyor önceki ilişkileri yüzünden ve bana ; sana aşık olmama fırsat vermiyorsun seni hatırlamama fırsat vermiyorsun kendini zorla olayın içine sokuyorsun " diyor.

Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum... Kafam karışık çünkü bende bir şeyin ortası yok ya tam ya hiç ortasını yapamıyorum öğrenemedim bir türlü.

Aklınıza takılan soruları yorumlarda yanıtlarım. Umarım yardımcı olursunuz, şimdiden teşekkür ederim hepinize 🙏

Kızlar, Kızlar görüşleriniz, düşünceleriniz ve ön görüşleriniz lazım neredesiniz?