AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bence ayrıldıysan çok şanslısın kendine köle arıyor
boyle erkekleri niye hayatinizda tutuyorsunuz ya
Böyle öküzler evleniyor kız buluyor ben evde kalıyorum ya ona canım sıkılıyor işte suç ya bu resmen
Kanka yüzük atma vakti gelmiş, geçmiş olsun
Sen atar mıydın
Evet
Konuşmalara bakar msn
Böyle adamla evlenilmez yine sen bilirsin
Ne saçma bi sebep :D:D Güldüm ya
Benim ne suçum var
Kalk şuradan s. git de çekme daha bunu
Buradaki suçumu söyler misin bana
Senin hiçbir suçun yok onu çekme
Konuşmaya bile değmez.
Üslup bilmez biri
Eğer affedersen büyük aptalsın
İlişkiyi oyun sanıyor galiba..
Konuşmaya bile değmez.
İğrenç birak gitsin yaa
Adam haklı prenses
Ne slkça bi ayrılık sebebi bu ya
Bu m. lı bulmak için çokmugtaştın mı
Kendini böyle insanlar için üzme.
Sil at gitsin at nişanı
Sizden olmaz birbirinize yol verin
Suçum ne
Sakın üzülme onun üslubunu …
Benim suçum ne ben artık cidden kendimde kusur aramaya başladım bana sen suçlusun senim yüzünden bitti diyor beni o kadar çok ağlattı üzdü bunları görmüyor dünden beri ne çektiğimi Allah bilir o kadar küfür ediyor bana kötü davranıyor ki ağlamaktan üzülmekten harap oldum
Senlik durum degil senin gibisini bulamaz o çıkar gitsin böylelerine değer verilmez
Bana diyor bide bu senin asli görevin ne yapayım ben böyle insanı hayatımda gerek yok yazmış şimdi daha yeni farkettirm her şey buna mı bağlı gerçekten sende çalışacaksın hayatım beraber hallederiz demek yerine bu senin görevin yapmayacaksan gerek yok deyip ayrılmak bide normalmiş bunun için ayrılmak naısl bi düşünce aklım almıyor
Canım sıkma canını asker değilsin veya herhangi bi özel birlik değilsin konuşma tarzı BİLE yanlış o senin gibisini bulamayacak sıkma canını yoluna bak sen sadece
Nerden biliyorsun bulamayacağını daha bugün dedi ailem halası demiş üzme kızı bulamazsın böylesini diye bugün ayrılırken diyor bide bu kadar güvenilir toleranslı birini bulamam dedi bana kopamam senden de diyor utanmadan ayrılıyor bide ben onu çok çektim çok pişman olacak babası günahını aldın kızın falan demiş kardeşi bana mesaj attı hemen sen nerden biliyorsun bulamayacağını
Şifrelerini de değiştirmiş bende değiştireyim mi
Değiştir durma
Bulamayacak cünkü bırak tükürdüğünü yalasın
Benimde hatalarım olmuştur ama ben bu kadar kötü cümleleri haketmedim o kadar üzüldüm ağladım vicdanı rahat uyuyor şimdi bir ay sonra düğünümüz vardı her şey olumsuz gidiyoruz ailelerin binasında ev tutmuş ishemwdğim halde ondan sonra ilişkimiz kötüleşti yapmadığı kalmadı ben artık olumsuz bakmaya başladım ister istemez bundan şikayet etti ama ne yapayım istemediğim şeyi bana dayattı sevseydin kabul ederdin diye kendine güveni yoktu o yüzden istedi kabul etseydim böyle olmazmışız etmedim diye konu buralara geldi anlayacağın o günden sonra bana kötü oldu ben her şeye tamam dedim her şeye bir şeyde artık benim dediğim olsun ben ondan bu zamana kadar bi tane iğne istemedim şimdiki kızları biliyorsun seçtiğim eşyalar bile gözüne battı oysaki en uygunu ve en iyisini seçmeye çalışmıştım 60 bindi şimdi zaten hep 50-60 arası o bile gözüne battı dedim senden bu zamana kadar ne istedim ne altın istedik ne bi şey sana yemin ederim ki ayrı bina olsun istedim belkide işine gelmedi ondan ayrıldı bilmiyorum ondan sonra zaten aile arası açıldı her şey açıldı ailemde istemedi falan dşye gelip bana soruyor evlenelim mi falan diye ya aklında soru işareti var belli ki ben he desem ne olcak sen olumsuzsun diyor bana bu soru sorulur mu Allah’ını seversen o evi şey yapıyor ailesine dayamak istiyor evden yemek alacakmışız falan kendine gönenin yoksa ne evleniyorsun demi
Son durum ne,? Kesin ayrıldınız mı?
Ayrıldı işe gidecek gitti uyudu hesap şifrelerini değiştirdi düğün 1 ay sonraydı iptal edicem dşye babasını aramış kaç gündür edicem deyip duruyormuş babası git ne yaparsan yap demiş kızın günahına girme demiş onun gibisini bulamazsın demiş kardeşi mesaj attı tabi ayrıldığımızı duyunca anlattım her şeyi bana hak verdi ne olcak şimdi bilmiyorum psikolojim bozuldu bi evlenmek istiyor tamam diyor sonra kafasına yatmıyor maddiyat vazgeçiyor ben desem evlenelim evlenecek ama ben istemiyorum çünkğ net değil bana soruyor hep ben net olmayan adamla niye evleneyim ailesine bel bağlıyor ailem ne yapacak sana kendine güveneceksin sen ailene değil ben de tepkisiz kaldım ayrıldı benden ne istediğini bilmiyor biliyor ki ona hiçbir kız dayanmaz ilk zamanlar böule değildi tabi sonradan gösterdi gerçek yüzünü ayrıldı bitsin dedi ben böyle bir insanlar nasıl evlilik yapayım bundna sonra
Haklısın net olmayan insanla zor olur. Nişanlandıktan sonra mı bu kadar değişti? Kaç yaşlarındasınız ki
Ayrı dünyaların insanlarısınız. Ayrılın
Suçum nedir
Kimsenin suçu yok. Tercih meselesi. Şey gibi düşün, sen beyaz peynir seviyorsun o kaşar peyniri. Orta nokta olmayacağından ayrılmak gerek
Evet ama orta yolu bulmaya çalışamaz mı insan siz olsanız mesela
Düşüncesini belirtmiş. Bence orta yolu bulmasını isteme. O zaman gerçek düşüncelerini bırakmış olur. Niyeti bu. Şu an sana acı veriyor bu durum ama inan ki, iş işten geçmeden kendine uygun biriyle olmalısın. O da aynı şekilde
Bir şey söyleyeceğim karşımdaki bana köle gibi davranıyor bide tamam diyebilirsin diyor aşırı bağırıyor küfür ediyor lütfen yapma diyorum kendimi kötü hissediyorum yalvarıyorum resmen umrumda değil deyip ağlatıyor beni ve hala karşımda bağırıp küfür ediyor sizce bu insanın yaptığı bu davranış normal midir
Normal değil, tek düşüncesi kendi istekleri. Bir nevi despot birisi.
Böyle bir insanla yapabilir miydiniz
Beni boş ver de, senin yapamayacağın net görülüyor mesajlardan
Ben merak ettim acaba normal de ben mi abartıyorum diye sağlıklı düşünemiyorum göremiyorum bir şeyleri o yüzden soruyorum normal olan nedir canım gibiyim farkındayım ama napayım
Normal olan düşüncesini belirtmesi değil, belirtme şekli. Bir nevi rest çekiyor, böyle yapmayacaksan istemiyorum seni gibi
Bana aynen öyle dedi zaten hayatımda olmana gerke yok asli görevini yapmazsan diyor abi ben hem çalışıcam hemde eve gelicem bi zahmet azda olsa yardım et ama yokkk bana diyo gerke yok bu insana bana çalış demesini biliyorsun kendisine zerre güvenmiyor ailesinden ayrılmıyor o yüzden belkide ayrılmak için bahane aradı olabilir evlenecek yeterlilik yok kendisinde çünkü söylüyor bunu bide bana demesin mi ailemize ayrıldık diyelim ama ilişkimize devam edelim ruh hastası gibi davranıyor kafayı yemiş sanki bi bu olaydan neler çıkarıyor 2 sene sonra çocuk yapmayacaksan da evlenme dedi bana ya hep bana rest çekiyor işine gelmiyorsa git hep bana böyle insanın ağrına gidiyor bu kadar kolay mı diye zamanında neler yaşadım da ona bunu demedim hiç ayrılmadım hep çözmeye çalıştım ama o defolup gidiyor her şeyde dedim zTen onada bulmam diyor senşn gibisini bide diyor benim suçum yok sen yaptın böyle vicdanım rahat diyor senin yüzünden ayrıldım diyor olaya bak ben ne yaptım her şeye öfkeleniyor hakaretler havda uçuşuyor bilerek vicdanını rahatlatma peşinde bi insan neden bu kadar değişir sence böule biri değildi çok değişti bana karşı beni korkmuyor kaybetmekten çok kırıyor üzüyor umruna takmıyor neden değişti sence bu kadar
Kafasında bir insan şekillendirmiş, sen de buna uymayınca resti çekmiş. Senden ayrılmak için bahane de olabilir
Ben ne yapmalıyım sence onun isteklerini kabul mü etmeliyim
Hayır, sana uymuyorsa etmemelisin. Bence direk ayrılmalısın
Peki sana anlattığım kadarıyla nasıl görüyorsun bu ilişkiyi sen olsaydın böyle bir insanla evlilik yapar mıydın lütfen cevaplar mısın çok merak ediyorum
Ben yapacağım şeyi sana tavsiye ediyorum. Direk ayrıl. Bu insandan sana ne eş olur ne sevgili. Seni kölesi gibi görüyor
Beni aradı yanıma gelmek istedi kabul etmedim hiç affetmemi istedi özür diledi pişmanmış cevap vermedim arayıp durdu o kadar üzüldüm ağladım ayrılalım çık hayatımdan falan çok Ağır konulmuştu hatta ailesine bile demiş her şeyi iptal edin ayrıldık diye şimdi gelmiş ev tutalım mı diye soruyor şu binayı tutalım mı diye soruyor babası kızın gönlünü al tutalım şu evi demiş falan bende o gün benden ayrıldığında ne yaptıysan git onu yap dedim soğuttum seni falan dedi evlenmek istemiyorsun artık benimle dedi sizce ne yapmaya çalışıyor hem bu kadar kırıcı ayrılıp şimdi kalkmış hiçbir şey olmamış gibi ev tutarlım dedi sizce affetmeli miyim onu
Affetmemelisin. Ayrılman lazım
Bana gelip ev tutalım dedi bende istemedim ayrıldığında babana ne dediysen onu de dedm tamam al her şeyi iptal ettim istediğin oldu dedi dedim beni oyuncak ettin ağzımdaki lafa mı bakıyorsun canına minnetmiş senşnde dedim iki gün önce ayrılıp sonra ev tutalım dşyor bende olumsuz konuştum diye direkt tamam dedi istese çabalamaz mıydı
Seni düşünecek olsaydı bu soruyu sorduğundaki konuşmalar zamanı bile geri adım atardı. Kendinden ödün vermeden aşk sevgi olmaz
ikinizde ahmaksınız :D
ayrıl
Ayrıldı zaten
tam bir kanka
Adam haklı
Üslubu hoş olmamış
Ayrıl
onun #### ..
Sakin ol
Net ayrıl, kaç arkana bakma sakın. Bu ne böyle
Bana benim suçumu söyler misin
Senin suçun yok