Bir aile dostumuz vardı aramız bozulunca iftiralar atma başladı ne yapacağız bilmiyoruz?

Bu kadın 10 yıl boyunca bizle samimiydi yakındı sonra aramız bozuldu kadınla annemin arkadaşıydı daha doğrusu onla arası bozulunca bizim hakkımızda iftiralar atmaya başladı millete " o kadın benim kocamlaydı , kız sabahlara kadar erkeklerleydi." Gibisinden anneme ve bana iftiralar atmaya başladı. Sonra ben bi gün arkadaşlarımla dışsrıdayken arkadan fotoğrafımı çekmiş sonra bizim bi akrabaya demiş ki "onlara söyle ayaklarını denk alsınlar kızlarını erkeklerle yakaladım babasına atarım onun hayatını bitirir." Yani bizimde onun hakkında bildiğimiz büyük şeyler var ama kadının ne annesi var ne babası var kocasıylada boşandı kız kardeşleride istemiyo onu o yüzden kaybedecek hiçbir şeyi yok o yüzden biz onu tehdit etsekde boş olacak yani. Bu durumda ne yapalım bilmiyoruz kafamız allak bullak fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Bir aile dostumuz vardı aramız bozulunca iftiralar atma başladı ne yapacağız bilmiyoruz?