Kızlar neden hep kaba ve kendilerine ilgi duymayan ve onları sürekli aşalayan erkeklerden hoşlanır bir türlü anlamış değilim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir tek ben mi bu genellemelerden rahatsız oluyorum?
Genelleme değil maalesef
Şu dünyadaki milyarlarca kadının aynı karakterde olduğunu iddia edemezsin. Bu çok iddialı. Sırf aynı cinsiyetteyiz diye bize otomatik aynı yazılım yüklenmiyor
Ben dünya genelleme si yapmadım maalesef ki kızların bir çoğu bu durumda ne yazikki
Ne yazık ki diyorsun ama burada yazık olan tek şey kendini bu düşünceye koru körüne bağlaman ve karşına bunun aksini ispatlayan birinin çıkmamış olması
Evet bu konuda çok haklı olabilirsin peki ne yapılması gerektiğini düşünüyorsun
On yargilarindan kurtulmani tabiki
Ben ön yargılı bir insan değilim sadece soru sordum ve bana ön yargı dan kurtulmam gerektiğini söylüyorsun size sade bir soru çok eziyet çekmiş biri olarak ne yapılması gerektiğini söyleye Bilirsiniz bana karşı yapılmış olan yalancılık ihanet ve duzembazliktan sonra on yargı değil de güven problemi diyelim biz ona nasıl güvenebilir sayın hocam yardımcı olursanız sevinirim
Ben sorunuzu cevaplamadim sorunuzda ki hitap tüm kadınlara yönelik bir basitleştirme olduğu için bundan rahatsizligimi dile getirdim soruyu sormanız gerektiği gibi sormamissiniz. Diyebilirsiniz ki başıma kötü şeyler geldi ihanetler yaşadım bunu düzeltmek ve atlatmak istiyorum ne önerirsiniz yazabilirsiniz ama siz tüm kadınlar siz niye boylesiniz assagilanmayi neden bu kadar seviyorsunuz bilmemne diye yazmışsınız sizce hoş mu?
Sizce beni burada ezmeniz hoş mu sadece bir soru sordum siz neden bu kadar gocundunuz anlamış değilim ve neden bu kadar çok ön yargılı davranıyorsunuz sadece soruyu mantık olarak düşünürseniz neden böyle yapar diye sordum başımdan geçen olaylardan yola çıktım siz hiç sevip te yarı yolda kaldınız mı bence hayır siz birini severken ve ona söylemenize rağmen gözünüzün içine sokarcasina sizin karşınızda eğlendi mi bence hayır siz sadece Kendiniz için düşünüyorsunuz bence sadece kendinizi düşünmeyin genelleme yapın okulda hocanız 1 kişi yüzünden sınıfı komple yok saysa zorunuza gider mi
Soruya cevap yazmadan önce lütfen herkes iyi düşünsün
Kişisel problemlerin benim problemlerim değil seninle empati yapmak zorunda da değilim ama senin tüm kadınları içeren aşağılayıcı bir genelleme yapman bende söz hakkı doğuruyor ve yaşadığın kötü şeyler de sana bunu yapma hakkı vermez.
Вы правы, вы не знаете, что к чему, потому что ваш возраст не спасает
Guvenmek istiyolar kimiside parasi varsa ondan katlaniyodur
Yorumunuz için teşekkür ederim
Öğrenirsen güncelle biz de bilelim.
Bunun sonucu ne çıkar bilinmez
Öyle bir şey yok. Kızlar mı dedi bunu sana.
O zaman benim karşılaştığım kızların hepsi neden böyle yapıyor?
1 trilyon kız var diyelim sen 300 kız tanıdın diyelim. 300'ü de aptal çıkıyorsa o senin şansın dostum.
1 trilyon kız dünya çapında var maalesef dostum kaç ülke gezdin 300 kızı tanımak ta bir çoğunu anlamak aynı şeydir dostum
Yoo hayır. Her insan farklı bir dünyadır. O zaman herkes aynı karaktere sahip aynı düşüncelere sahip kişilerle evleniyor o mantığa göre saçma yani.
Görüş içine mantık girerse olay farklı boyutlara gider ben sadece bir soru sordum ve ağır yük altına İstiyorsunuz beni lütfen kırıcı olmadan mantıklı düşünelim
Gazete manşetlerine çıkıp ünlü olmak için
Bunun cevabını bilen yoktur ya ama haklı bi soru
genelde oyledir
Ama kabullenemeyen de var hepsini aynı kefeye koyamayiz
Aynen aynen
Yiooo