Yaklaşık 1 ay önce defedip engellediğim ve açıklama yapmadığım sevgilim sinir krizi geçirip bana ulaşamayınca kendisi de beni engellemişti. Ya da bilemiyorum belki numaramı silmişti whatsapptan profil resmi silindi. Dün profil resmi tekrar geldi. Defedilip engellenen bir insan 1 ay sonra neden geri gelir? Amacı nedir? Gelirse ben ona köpek diyebilir miyim?
Sevgiyle nefret birbirine çok yakındır çok sevince çok öfkelenirsin şiddetin dozu artar ve sende olduğu gibi diline vurur, bence büyük konuşma derim gün gelir bi köpek dediğinle sevişirsin...
Ben genel olarak köpek muamelesi yaptığım için erkek cinsine benim için problem yok. Gerçekte köpek değiller nasılsa. Benim onlara davranışım ve gözümdeki değerleri o. En çok da tekme atarken zevk alıyorum.
Çok tatlısın sen ya:) tabiki köpekle ilgili bir konu var😂😂😂😂😂bende engelli.. ben engelleyince sinirlendi o da beni engelledi. Şimdi engeli açmış fotoğrafını gördüm. Ben açmadım hala engelli.
Aşk alışkanlık yapar hele birde kadın güzelse ❗️ Ayni sigara gibi başladınmı bırakamazsın, aklından çıkmaz, uyku tutmaz, dünyan şaşar🙂 Kokusu gelir aklına deli eder insanı.