Yürümeyen bir şeyi normal bir şekilde bitirmek varken neden çirkefleşiliyor?

Yürümeyen bir şeyi normal bir şekilde bitirmek varken neden çirkefleşiliyor?
Bu sadece boşanma ile alakalı değil ki. Ayrılırken, işten çıkarken ya da başka bir konuda. Eğer yollar ayrılıyorsa mutlaka bir çirkinleşme söz konusu oluyor.
Ben 1 ay sonra bosancam sen beni su has altin al muhabbetinddn tanırsın. 😑 Ariyorum acmiyo yaziyorum cevap vermiyo. Derdim bos bos ugrasmadan biticekse hemen bitirmek. Ama kadinlarin cogu mal mulk pesinde. Benim bosanacagim esimde olmayan altinlari var gibi iddalarda bulunup ondan once aldigim eve kadad hak talep etme peşinde. Sikayet ediyor herseyi karakola sonrada santaj yapiyo su kadar para ver sikayet etmim siye. Gidip dusuruyodm surekli davaları. Kadinlarxan kaynakli genelde o çekişme. Kanif gösterdiğim halde mahkeme hakimleri bile taraf tutuyor kadinsa
Cevap
17Cevap
Sadece o zaman değil, biten ilişkiler sonrasında da çirkinleşiyorlar. Hoş zaten çirkinleştiğin için bitiyordur hajdjsh
Kesinlikle normal sevgili olayında da öyle 😂
Çirkin insanlar sadece bazı süreçlerde o yüzünü kamufle ediyorlar sonra pat çıkıveriyor ortaya 😅
Çünkü boşanmayı kendilerine yediremezler
Çirkinleşmeyende var. Her zaman derim ki aynı evde vakit geçirmediğiniz birisi ile evlenmeyin.
Vakit geçirmek mi 🥲 annem pompalı ile bang bang yapar
kişinin gururuna teşebbüs etmiş kızın sahibi artık sevdiği adamdan/kadından değil bir yabancıdan, ayrılık noktasındaki bir vahşiden geldiği için kişi evet zaman zaman çirkinleşir. çünkü gözleri de en az kendisi gibi çirkin birisine bakıyordur kendince.
Çünkü o kadar ay veya sene yüzlerine vuramıyorlar hatalarını iki tarafta sonra ne oluyor boşanma aşaması işte artık yok o istediğimi derim vs havaları oluyor boşanınca iki tarafta birbirini arıyor herkes için demiyorum.
Çirkin olan çirkinleşiyor
Çirkef olanın içindeki çirkef dışarı çıkıyor.
Tanışıldığında ne ise , ayrılırken de o olabilen insanlar da mevcut ama istisna mı? Evet.
Bugün aynısını ben de düşünüyordum.
Boşanan ve boşanma aşamasında olan tanıdıklarım var, yaşadıklarını duysan ağzın açık dinlersin 😅
Evlenirken 5yıl kredi çekip harcayınca 😂 zarara alışmak her iki taraf içinde bir süreç gerektiriyor olabilir mesela
O***pu, veya or***pu çocuğu oldukları için. Başıma geldi o çirkinlikler, çirkeflikler, adilikler de, ondan biliyorum. O***pu olan eski karım, o***pu çocukları olanlar da annesi ve babası.
Bu nasıl çirkin bir söylemdir. Boşandın diye böyle konuşman saçma. Aranızda ne geçerse geçsin yolları ayırıp görüşmezsin olur biter.
Haftasonunu sevgilisiyle geçiren, o haftasonu için eşine yalanlar söyleyen evli kadına ne denir? Aldatan bir kadınla anlaşmalı boşanmayı kabul etmedim diye yüklü miktarda parama çöken ailesine ne denir? Bu noktada kibarlık yapamayacağım. Kibarlık, nezaket, hakedene gösterilir.
şu an o aşamadayım. 5 yıldır ayrıyım 3 yıldır da boşanmaya uğraşıyorum.
artık kaybetmekten korkacak bir şey kalmamıştır çünkü kaybedecek şeyi olmayan herşeyi yapar amacını gerçekleştirmek için
nefret ediyorlar aslinda birbirlerini cok sevmekten bence cünkü nefretin altinda segi yatar sevgi olmasa nefrette olmaz duyguya karsilik vardir
Kadının edepsizi, erkeğin merhametsizi... Beş kuruş etmez. At çöpe...
Keşke bnde bilsem karakter meselesi sanki çirkef olan her olayda olur gibi geliyor bana
boşandıkları için?
Gerçek karakterleri çıkar
Ama dengesi bozulmuş oluyor bu aşamada. Dilayisiyla mantikli davranması zor. Çok zor bisey
boşandıktan sonra pişman olmamak için karşı taraftan öfke depoluyor.. :D
Modern olmadiklari icindir.
Hırslarını alamadıkları için
İnsan her sinirlendigi zaman cirkinlesir
İçindeki zehri dökerler
Gerçek yüzleri ortaya çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?