Popom filan çatlaklarla dolu, ince tüyler var renk eşitsizliği var, göğüsler ve bacaklar beyaz sadece diğer yerler hep daha koyu
Yüzüme bakarak evlenen hayal kırıklığına ugrar mi? Beni aldatir mi?
Popom filan çatlaklarla dolu, ince tüyler var renk eşitsizliği var, göğüsler ve bacaklar beyaz sadece diğer yerler hep daha koyu
Yüzüme bakarak evlenen hayal kırıklığına ugrar mi? Beni aldatir mi?
Yani şimdi bunun için herhangi net bir şey söyleyemeyiz Çünkü evleneceğin kişinin isteklerini bilemeyebiliriz adam takılabilir de takılmayabilir de diyebilir ki ben sana sadece sevdiğim için seninle evlendim Ama adam diyebilir ki aynı zamanda ben vücudumdaki lekeleri beğenmedim Onun için seninle tensel temasta bulunmam yani fikirler değişebiliyor Tabii bir şey söyleyemeyiz
Cevap
7Cevap
Kese yap kese ölü deriyi atar bir nebze de olsa tenin açılır çatlak herkeste olur bend3 d3 var spor yapanlar da bile oluyor takma kafana gülüm
Teşekkürler aşkım
Görüntü nasıl bilemem ama sadece kendin için yap ne yaparsan. Başkası eğer yanlış yapacaksa işin olmasın
Seni tanıyan kişi kusura bakma lütfen ama popona ve ya catlaklarini gorerek sevecekse öyle ilişki uzun sürmez zaten
Bu sebeplerle senden soğuyup, seni aldatıcaksa zaten doğru kişiyle evlenmemişsin demektir.
Çözülmeyecek sorunlar değil
Ne
Çatlak ve tüyler
Aldatır
😔😔
Kalp önemli vücut degil bence
Solaryuma gir sen de
Görmeden bişey diyemem şimdi
bunların caresı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?