2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimsenin gorusunu asagilamam yargilamam ama elestirebilirim. “Karsima hep kuru zayif kiz cikti igenc igrenc” diyerek kadinlari asagi cekemezsin. Ozellikle bir yola girdigin, giremedigin karsina cikan kadinlara bu yaftayi yapistirman hic hos degil. Ve bence bu kadinliktan anlamakta degil dedigine gore. Herkes istedigi zayiflikta ya da dolgunlukta olabilir. Burada tercihinin neyden yana oldugu konusuna deginmiyorum ki bu beni ilgilendirmez. Kadin/erkek farketmeksizin insanin elinde olmayan fiziksel gorunusune “igrenc” diyebilmek kimsenin haddi degil. Bu kadar herkesin bir sekilde bir kaliba sokuldugu donemde bence fikirlerini farkli sekilde dile getirmelisin, bir tarafi yaparken bir tarafi yikmamak gibi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınları aşağı çekmedim ben sadece dolgun kalça seviyorum 🍑🥺
knk bende pens boyu küçük olduğu için iri kalçalı kadınları tatmin edemem gubi bi korku var. o yüzden zayıf kız seviyorum nedense. senin mal büyük heralde 😀😀
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
18 cm civarı kalın bide.. o yüzden kalçası dolgunlar hoşuma gidiyor
trde en küçük pns 14 cm knk. dünyada 27cm en büyük. hissetmesine hisseder de görsel tatmin kadınları çok azdırıyor. boyu önemli değil diyen yalan söyler emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kimsenin gorusunu asagilamam yargilamam ama elestirebilirim. “Karsima hep kuru zayif kiz cikti igenc igrenc” diyerek kadinlari asagi cekemezsin. Ozellikle bir yola girdigin, giremedigin karsina cikan kadinlara bu yaftayi yapistirman hic hos degil. Ve bence bu kadinliktan anlamakta degil dedigine gore. Herkes istedigi zayiflikta ya da dolgunlukta olabilir. Burada tercihinin neyden yana oldugu konusuna deginmiyorum ki bu beni ilgilendirmez. Kadin/erkek farketmeksizin insanin elinde olmayan fiziksel gorunusune “igrenc” diyebilmek kimsenin haddi degil. Bu kadar herkesin bir sekilde bir kaliba sokuldugu donemde bence fikirlerini farkli sekilde dile getirmelisin, bir tarafi yaparken bir tarafi yikmamak gibi
Kadınları aşağı çekmedim ben sadece dolgun kalça seviyorum 🍑🥺
Sen zayıfmısn?
Çok istiyorsan kız arkadaşına estetik parasını ver yaptırsın.
Ben doğallıktan yanayım ama
Midem bulanıyor böyle kalça görünce. Taksimde 10 araptan 5 i böyle git bak bol bol
Arap’la ne alakası var Arapları bende sevmem elmayla üzüm çöpünü karıştırma
Üzüm çöpünde de bu attığın resimdeki gibi kalça var diyorum
Yav nerde var hem olsa bile araba dönüp bakılmaz insanın bi kriteri olur her kalçası olana da bakmayız elbet o kadar düşmedik
Attığın resimdeki kadın hem çirkin hem büyük kalçalı ne anlatıyorsun aga
Yav kardeş neyse ne gelmiş neyin tartışmasını yapıyorsun s. g
knk bende pens boyu küçük olduğu için iri kalçalı kadınları tatmin edemem gubi bi korku var. o yüzden zayıf kız seviyorum nedense. senin mal büyük heralde 😀😀
18 cm civarı kalın bide.. o yüzden kalçası dolgunlar hoşuma gidiyor
knk çok da büyük değil. normal bence. boyla alakası yok o zaman bunun yaa. şimdi daha iyi anladım
Büyük ya olmaz olur mu 18cm az değil kalınlığı çok iyi
o kadına en az 25 cm lazım bro. brazilya kalçası var. araya aldımı oyuncak gibi kalır
Yok be kalınsa hisseder ki benimki çok küçük değil zatn trde ortalama 10-12 cm civarı
trde en küçük pns 14 cm knk. dünyada 27cm en büyük. hissetmesine hisseder de görsel tatmin kadınları çok azdırıyor. boyu önemli değil diyen yalan söyler emin ol
Zaten öyle boyu değil işlevi önemli diyenler zaten bamya çüklüler oluyor onların uydurması
Hahaahah burada neden gülmek emojisi yok lan? 🤣🤣🤣
aynen öyle 😀
@Zulukune ciddi konu konuşuyoruz niye gülelim 😀😀
O emojiyide sen at diye eklemedik 😄😄
Gece yarısından sonra böyle absürt sorular çoğalıyor.
Sana denk gelmemiş kanka üç kızdan dördü kalça çalışıyor gym de
Valla bana denk gelmedi hep karşıma zayıf kuru bi deri bi kemik kızlar geliyor ya iğrenç iğrenç
Fransız polisi olaylara müdahale etmekte geç kalıyor 😜😜😜
Bu görsel ne lan aşure kazanı gibi 😃😃
Böyle kazana böyle kepçe 🍆🤭
bu ne la kalçanın kadını var :))))
Kalça diye buna denir 👌
Allah başka dert vermesin kardeşim
Allah razı olsun
Bu ne a* gurbetçi bavulu
Haha 😂 ne alaka ya kalçası enfes büyük ve dolgun ☺️
Ahahah mizacına bayıldım
Resim güzel mi şimdi çok itici
Bizde bole bı gen yok