Hepinize selamlarrr...
Bir konuda kalbin kırılır, gücenirsin. Sevdiğin ise gönlünü almak için bir çaba sarf etmeye baslar.
Senin gönlünü nasıl almalı?

Hepinize selamlarrr...
Bir konuda kalbin kırılır, gücenirsin. Sevdiğin ise gönlünü almak için bir çaba sarf etmeye baslar.
Senin gönlünü nasıl almalı?

Ya ben bu konuda biraz safım galiba konu sevdiğim adam olunca surat yapamıyorum iki güzel sözüne hemen kanıp affediyorum kin tutan biri olmadığımdan dolayı da olayları hemen çabuk unutup affedebiliyorum
Kin tutmak elbette iyi bir şey değil fakat bende de hiç yok yani🤦🏻♀️ bu özelliğimden faydalanıp üzenler olmuyor değil
Ne değil , neler yapmalı olmalı :) tek bir sey de affetmezdim:) Bi yerde masayı güzelce süsleyip herkesin içinde ne kadar büyük hata ettiğini diyip özür dilemeli :)
Kimse gönlümü almak için uğraşmadı demekki bazen dört gözle gitmeni bekliyorlar.
Yapma be 🙄
Evet malesf
Bu onların karaktersizliği
Herzaman bunu deyip rahat bir uyku çekemiyor malesf insan özellikle de sevdiğin insanın koşarak uzaklaştığını görünce.
Peki sebep ne sence? Hani senden uzaklaşacak kadar gelmesine sebep
Bazı insanlar her istediğine evet diyecek kendine bağımlı birini istiyor ve böyle olmadığını görünce uzaklaşıyorlar maalesef.
Öyle şey mi olur? Her iki tarafta fikirlerini ortaya koyacak ve orta yolu bulmaya çalışacak. Ne sen ondan üstünsün ne o senden üstün
Normalde olması gereken bu ama olmuyor işte bazı şeyler
Olur umarım bir gün
Umarım
Cevap
7Cevap
Benim affedesim yoksa affetmem ne yaparsa yapsın ama affedesim de varsa zaten bir özür dilemeye bakar
Çok yaratıcı olmasına gerek yok, üzüldüğünü görsem ardına iki güzel söz yapıştırsa yetiyor
İki güzel söze kanıyorum.
Hediye alınabilir
Ekstra bir şey yapmasına gerek kalmazdı iki samimi, güzel söze kanardım hemen. 😅
Ay yok kıyamam ya, büyük büyük sorun olmadıkça gerek yok. 😅
Bilmiyorum ama bence o ne yapacağını bilir, tanıdığı için 🧚♀️
Üzdüğü için gerçekten pişmansa içinden gelen birkaç cümleyi yazıp pişmanlığını dile getirmesi yeterli.
İlk önce sevgilin oldu mu sorusunu bir sorsan hiç fena olmaz
Eger affedilmeyicek kadar kötü bir durum yoksa ve gerçekten samimi bir şekilde telafi etmeye çalışırsa ben zaten hemen yumuşarım😀
Merhaba. Olmayan kişi gönlümü almak için ellerindeki hediyelerle beni sevgi evlerine götürse o zaman mutlu olup gönülden de barışırdım.
Iki güzel söz. Ve gercekten pişmnlîğını hissetmek isterim. Kalp kırık kalsada gönül kıyamıyor.
Önce açıklamalı herşeyi sonra bana olan sevgisini hissettirsin yeter
Hatasını anlamış ve bunu düzeltmek için az da olsa çaba sarfetmesi yeterli.
Sözler güzel olmalı, tabi ki hemende sözlere kanılmamalı. 🙄 Hissettirmesi lazım düşüncelerini.
Durduk yere bir şeye kırılacak değilim hatasını anlasa kafi.
Bir güzel sözü yeter
Karışık tost bol ketçap mayonezli
Sürüm sürüm süründürürümde , güzel sözlere sıcak bir gülümsemeye affedebilirimde hatasına bağlı.
Bir hal hatır sorsa yeterdi aslında
Nbr nasılsın 🥺
İyiyim canımın içi🥺
Kalbinin derinliklerine inilmeli…
O kalbi yerim.
Şu saatten sonra gönlümü alamaz..
Icten ozur dilesin yeterli.
Yok ama samimiyetle sarilmasi yeter. 😍
İki çift söz ile ama samimi bir şekilde
sevişmeli.
Çikolata alın
Bir buket gül yeter