Nişandan döner misiniz?

3 yıldır sevgiliyiz 1 yıldır nişanlıyız başta çok güzeldi ilişkimiz sonrası hep sorun hep problem nişanlımın ailesi çok cins hayatta bir şey görmemiş üç kağıtçı insanlar maddi durumları hiç olmadı bu zamana kadar bu ayıp değil ama evlerine 3 yerden para giriyor üstüne nişanlımın maaşını istiyorlar nişanlımda vermek istemiyor ailesine. Benim ailem nişan bohçasını götürecekti ailesi durumumuz yok diye evlerine istemedi bizi geri çevirdiler. Eşyaya gelince onu alamayız bunu yapamayız düğünü yapamayız diye caydılar. Benim aileminde durumu iyi değil orta halli insanlarız ama ailem üstümüze düşen neyse yapmaya hazırız dedi. Ailesi senin arkanda değiliz tek başınasın dedi nişanlıma Ailemi evlerine istemediler diye benim ailem bir daha asla yüz yüze gelmeyiz o aileyle dedi ve o günden beri sıcak bakmamaya başladılar bu işe. Nişanlım benim aileme ailesiyle artık konuşmayacağını herşeyi tek başına kendi yapacağını söyledi gerçekten de ailesini engelledi her yerden 7 ay geçti üstünden hiç konuşmadı sonra konuşmaya başladı neymiş ailesi para göndererek gözünü boyadı sana motor alcaz diye ikna etmiş bana konuşmaya başladım dedi Ailem duysa bunu beni evlatlıktan reddeder. Hasta oldu benim annem baktı yemek yaptı kıyafetler aldı annem onun annesi aç mı tok mu iyi mi haberi yokken

Nişandan döner misiniz?