Düzgün erkek mi olsun? Yoksaaaaa diyeceğim de ucu açık kalıyor. :D Nasıl birisi olsun?

Boşuna başka görüşlere yorum yapmayın nasıl olsa saldırgan olanları sileceğim. Soru benim gereken yorumu ben yaparım.
Düzgün erkek mi olsun? Yoksaaaaa diyeceğim de ucu açık kalıyor. :D Nasıl birisi olsun?

Boşuna başka görüşlere yorum yapmayın nasıl olsa saldırgan olanları sileceğim. Soru benim gereken yorumu ben yaparım.
Kaba saba, bağıran çağıran , emir yağdıran, baskılayan, fazlaca kıskanan, herşeyde hainlik arayan, psikopat tipleri seviyorlar. Üstelik tüm bunları; seven erkek böyle yapar adı altında bağırlarina basıyorlar vah vah
O moda bitti ya
Keşke bitmiş olsa daha da yükselişe geçti
O zaman her şeyin hayırlısı
Hayır , her şeyin akıllısı
Hayır, her şeyin mantıklısı..
Bu ve buna benzer zihniyette ki tüm kadınlar maalesef ileride bir diğer kadının celladını doğurup yetiştiriyorlar. Bu saçma kısır döngü de böylece devam ediyor.
Eğitim şart
'Bu döngüye dur de' cümlesi kursaydın kamu spotu videosu çekerdik.
Poff kasap et koyun can derdinde işte
Halkı bilinçlendirmek gerek
Paralı ve güçlü kendisine sürekli hediye, çiçek alan, gezdirmeye cikaran yüzü yakışıklı, vücudu fit, havalı meslek sahibi olsa polis, pilot gibi daha iyi olan arabayla kendisini alıp birakacak, köpek gibi peşinde koşturup her türlü tribine katlanacak, kendisini sultan, kraliçe hissetttirecek , kendisini koruyacak, ayrıca hemcinslerine karşı da göz dağı vermesi için kendisini kullandıracak, bir dediğini iki etmeyecek, elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayacak, ayakkabısını bile bağlayacak (isteyenler görüldü), yeri gelince yumruk tokat vurma dahil seviyesiz hareketlerine ve azarlamalarina ses çıkarmayıp bu şekilde stres atmasına ve etrafına da hava atmasına yardımcı olacak, kendisini vazgeçilemeyecek hissettirecek, diz çöküp kendisine rekorlar kitabına girecek bir teklif yapacak, özel gününde de başından aşağı güller yağdıracak ve bunları sosyal medyada paylasmasina bir şey demiyecek, düğünde esktradan yüz gorumlugu takicak, kendisini ev hanımı yapacak ve sürekli simartacak , kendisinin karisacagi ama kendisine karismayan... vs. bir erkek arayanlar çok gözlemlediğim kadarıyla. Duyduklarim ve gördüklerinin bir kısmı lise de univde sağda solda falan yani. Bir de Yusuf Miroğlu gibi sevgili arayan ve sevgilisinin arabayla kendisini takip edip önünü kesmesini isteyenler de duymuştum. Oyle yani.
Bir de unutmuşum da hesabı ödeyecek biriymis.
1.80 ve üzeri boyu olan biriymiş.
şu an aklıma geldi tektaş yüzüğün taşının cok büyük olmasıni isteyenlerin sayısı da az buz değil.💍💎
Kendisini çok kıskanıp bunun için kavga edecek biriymiş.
Nasıl yani
Ben buna tarif yazsam sıkıntıya girerim gerek yok 😅
Genel yorum yapıp geçeceğim..
Kadınlar genelde kendilerine iyi gelen insanlardan hoşlanır, en azından kendine kastı olmayan insanlar. Değer gördükleri yerde dururlar.
'kadınlar erkeklerin sevgisine aşık olur' diye bir şey duydum çocukluk zamanlarımda. sonra bunu gerçek hayatıma uygulayayım dedim. lise sona doğru aşık oldum olmadı. pratikte bozuk bir önermeymiş. sonra hayata küstüm insan bir kere aşık olur diye diye dövüldü. sonra başka birini sevdim. işe yaradı.
evet kadınlar sevgiye aşık oluyormuş ama tamamen saf bir sevgiye ve aşka.
evet insan bir kere aşık olurmuş.
Cevap
24Cevap
Adam olmayı becersinler, kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri yapmasınlar yani empati yapsınlar kafi gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Şöyle 82 boyunca, irice, bakışları keskin, yürüyen karizma olan. Efenim aklı başında olgun şövalye ruhlu bir herife😄
Zeki, ne istediğini bilen, karı kız peşinde olmayan erkekler daha çekici geliyor.
Birazcık yoldan çıkmış yaramaz olsun😂💙
Parası ve yakışıklı olanlara
Zeki, çekici , sempatik biraz maço, sadık az biseyde yakışıklı uzun boylu cok fazla bisey istemiyorum ya şahsen ama oyle birinin olmadığında biliyorum ama bi ihtimal belli vardır 😅😂
Kalbimin ısındığına.🌸
Ve tabi ki esmer, kol kası ve güzel dudakları olan. Yoksa olmaz 😂
kimi öyle kimi şöyle saddov genel bir kanı yok bence: herkesin zevki farklı
Bu her kadın için farklıdır. Genel bir yorum yapamayız. Nasıl bir erkek olursanız olun illaki etkileyemediginiz kadınlar olacaktır. Şu ozelliklere sahip olursam dünyadaki bütün kadınları etkilerim düşüncesinden vazgeçmelisiniz.
Cesur, ciddi, dürüst, sorumlu, sözünde duran, özgüveni yüksek olan, kimseye eyvallahı olmayan, tuttuğunu koparan, gerektiği yerde 5kardeşin yolunu gösteren... gönlünde sadece bir kadın olmalı...
Serseri
Paralı
Çapkın
Kariyer sahibi
Ünlü ve fenomen
Erkeklere tav olurlar 😊
Anlayan, ısrar etmeyen ve kibiriz.( Şu zamanakadar bulamadım)
Bu tarz erkekleri beğeniyorum yani ama konuşunca öyle çıkmıyor soğuyorum
Isinde gucunde olan, herseyin dozunu ayarlayabilen karakterde ve nerde nasil davranmasini bilen birine, bu dunyada o yok da neyse iste soyluyorum yine de evren duyar belki
Beni zeka çok çabuk tavlar birde özgüven. Her zaman önce bu ikisine bakarım pısırık bi insanla işim olmaz özgüvenli olmalı zekasıyla beni afallatmalı. O zaman öyle bir tav olurum ki.
Karakteri, duruşu, tavrı olan, sözünün eri, sadık, net dümdüz olan, içi dışı bir, medeni ve centilmen. Yani kısaca bulunmaz bir hint kumaşına tav olurum.
Bana göre güven vermesi ortamlara akan bir tip ile birlikte olmak istemem. İşinde gücünde sakin bir hayat yaşayan erkek en iyisidir. Sevgilimden de bu yüzden ayrıldım tahammülüm yok.
Cıvık olmayan, karşı cinsle samimiyet kurmayan, aklı başında olan, olgun tavırları olup sorumluluğunu bilen erkekler (Bana göre)
Zeki, olgun, ilerigoruslu, çekici, sadık, merhametli, uzun boylu 😅, yakışıklı (tip çok fark etmez ama yine de yakışıklı olsun isterdim ben şahsen 😅)
Kibar, anlayışlı ve kafa dengi olmalı. Elindr tespih ve nargile ile gezen o tipler uzak olsun mümkünse. Gezmeyi eğlenmeyi sevmeli. Her b. oka kıskanmasın bir de.
Zeki olan başarılı falan özgüven de şart buna tav olunur fakat içten içe görüşmeler de merhametli bir insan olduğunu görmek bağlar bizi bence.
Her kadın/erkek farklıdır. Büyüdüğü aile, anne-baba tipi, belleğine işlemiş olan kültürde farklıdır. Bu yüzden bu sorunun bir yanıtı yok.
Okumaya geldim bayan arkadaşlar ne diyor göreyim 😀
ağırbaşlı ne istediğini bilen anlayan ve önemseyen adamlari
Yakışıklı karizmatık bunların hepsı hıkaye paran lkadar sevılırsın
PARA PARA PARA
Özgüvenli, kültürlü, ahlaklı, mizahi.. olmalı 😀
efendi veya serseri olmak önemli değildir. mesela 170 boyunda normal tipte saçlarının önü dökülmüş bir adam kız için adam döverse kız sadece teşekkür eder. ama 190 kaslı yakışıklı biri kız için adam döverse kız adama aşık olur bu kadar basit yıllardan beri boşu boşuna soru soruyorsunuz
Beyaz tenli, ince yapılı, kibar, bakımlı, merhametli, mütevazi
Düşünceli konuşkan ve anaç erkeklere tav oluyorum bu üçü varsa benden evet gelir
Karakter, dürüst, samimi, yalansiz, dolansiz, vs. vs. derler.
Ama yaranamazsin...
Kafamın uyuşması kafi ya bu olay en akla gelmeyecek insanı bile baş tacı ettirir
Mesela su resimdeki gibi bi arkds olabilir 🙃🙃😝
Ruhumuza iyi gelen birine tav oluruz ve samimi bi gülüşe bazen..
Uzun boylu beyaz tenli esmer beyefendi bir çocuk bana yeter
Genelde kabadayı kavgacı ve kaos yaratan tipleri beğeniyorlar gibi...
İyi ya da kötü biri olması zerre umurlarında değil, sadece onu durmadan şaşırtsın yeter.
Karakterı duxgun kadını duygularını seven bedenı ıkıncı planda olan erkeklerı sevıyoz duzgun erkek yanı o da bu zamanda az kaldı
Aynen düzgün erkekleri çok seversiniz 😂
Ben sevıuorumda deger bılen yok
Genelleme yapma ıstersen
Gizli çapkınlara bayılırlar ama bunu asla söylemezler
Çünkü onların kadına verdiği değeri biliyorlar
Uzun boylu, hafif yapılı ( göbekten bahsetmiyorum) tercihen kumral ama esmer de olur kaba saba konuşmayan bana emir yağdırmayan, özgüvenli, kadın avcısı olmayan kişilerden. Ayrıca hareketli biri olmalı bana yetişebilmeli dhdjdv
Bir yaşa kadar yoksaaa olanlara belli bir yaştan sonra da düzgün erkeklere 😂
Yoksa yazmışsın ya o bakımdan ajdjsjd yani ergenlikte serseri erkek, büyüyünce düzgün erkek
E tabi ajfjw
neye tav olduklarını kendileri bile bilmiyorlar ki
Ağzı ile kuş tursa olmaz... serseri olmadiktan sonra zor
Arabası olan havalı erkeklerle biraz takılıyorlar sonra da ziktirip gidiyorlar genelde 😁😁
Kadınların duygularıyla oynamayan, seviyormuş gibi yapmayan, merhametli, yardımsever, güler yüzlü bir erkeğe hayır diyemezler.
Psikolojisi iyiyse iyi adama, psikolojisi bozuksa kötü adama aşık olur
Valla herkeste değişiyor yani ama daha çok kadınlar kendilerini sevmeyen egolu tiplere aşık oluyo yanında bizi seven insanları farkedemiyoruz
Romantik, kibar, ince, mütevazı, yakışıklı, zengin
Fotoraf isin özeti olmuş
Herkese tav olmayanlara olurlar 🤪🤣🤣
Masum tatlı kalbi tertemiz utanga, kızlarla hiç arası olmayan titiz
İkileme düşürmeyen net erkeklere tav oluruz bu kadardı teşekkürler
Şehtan tüylü... pic erkekleri sevip... çöpe atılıyorlar
Belirli bir kalıba sokmak zor bazen bir gülüşü bazen bir bakışı bazen sesi tav eder
İlgisiz erkek valla bak ilgi falan çok geliyor çoğuna
Bilmem ki, benden hoşlanan olduğunda neden hoşlanıyor onu bile anlayamıyorum :D
Tav olur kelimesini kendi üzerinizde kullansanız daha mantıklı olur! bu dünyada sizin gibi 3 kuruş etmeyen erkekler olacağına olmasın daha iyi, kızlar erkeklere değil adamlara bakar
cesur merhametli sorumluluk sahibi adamlara
Takım elbiseli Bbahagagsghshshdjd
Gizli mi
Degil
Siz kimsiniz pardon
Bende mis gibi kızım
Tabii ki
Canim namuslu ol biraz
Hshshdhdu
Ben sadece ona tav olurum 💕💋💗
Tavır davranış önemli, tip ile ilgilenmiyorum.
Zekasını kullanabileni makbul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?