Kaliteli kız bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Çok basitleştiler. Derinliği olan, insan gibi sohbet edebilen, kafası çalışan, insani yönleri gelişmiş, psikolojik sıkıntıları olmayan, kibar bir tane kıza denk gelemiyorum artık. İnsanlar çok bozuldu. Kimlerle evleneceğiz biz yok mu şöyle aklı başında, gerçeklerin farkında, ucuz zevkler peşinde koşmayan, materyalist olmayan ve gerçekten kalbinde güzellikler iyilikler olan nazik bir kadın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence aksine ucuz zevkleri olan ucuz insanların, ucuz numaralar sergileyip ucuz beklentiler peşinde koştuğu ortamlarda; aklı başında kızlar da mülayim kalmayıp, aynı şekilde dalga geçmeyi öğrendiler, belki biraz da bu yöne itildiler...
Yoksa aklı başındalık olsun, sohbe konusunda derinlik olsun, hayat farkındalığı olsun; her konuda oldukça donanımlı kişi sayısı hiç de az değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum artık onları da o kısma iten o kesim o kadar çok ki belki onlar da öyle görünüyor artık bizim için. Mantıklı birinin bunlarla dalga geçmeyi öğrenip de o yöne itilmeleri de mantıklı değil. Demek ki güçlü duruşları yok. Kendi iradeleriyle gerekirse dışlanacak ölçüde fikirlerini savunamıyorlar. Diğerlerinden farksızlar o zaman.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik sıkıntısı olmayan? Sldhdk insanlar zor şeyler yaşıyolarsa napsınlar mk kafalarına mı sıksınlar?
05 Yorumla
Soran+1 yılKendince bir psikolojik problemi varmış gibi bir kisve yaratıp arkasına saklanan bir güruh var. En aptalcası da o. Kendilerini bu duruma sürükleyip başkalarını suçluyorlar. Kafalarına sıksınlar demedim. Böyle olmayan güçlü insanlar sordum. Soruyu dikkatli düşün bence...
Cevap sahibi+1 yılOnlar ayrı ama sen bildiğin hasta olan insanları suçlamışsın soruda. Paylaşmadan önce bi okusaydın
Soran+1 yılSoruda birini suçlamadım. Öyle olmayan birilerini sordum. Tercih ettiğim insanlar öyle çünkü, gerçekten bir sıkıntısı olan ve bunu çözmeye çalışan insanlarla problemim yok. Ama olmayan bir insan arıyorum. Çünkü o insanların zaten kendince dertleri var. Gerçekten olanların. Ama genellikle kendince bir problemin arkasına sığınıp psikolojik sorunlar atfeden hasta tiplere denk geldiğim için artık geneli öyleymiş gibi geliyor.
Cevap sahibi+1 yılMükemmeli aramaya çalışırken hiçbir şey bulamayacaksın veya mükemmel zannettiğin bi çöple karşılaşcaksın panpa. İyi şanslae
Soran+1 yılMükemmeli aramadım. Bu toplumun normalleri dışında eskiden normal olan birini aradım... Arıyorum. Sorun benimle alakalı değil yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle insanlara çok masumsun saf temizsin derler giderler kotüleri seversiniz yine
016 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir önyargı... Denk gelse keşke de herkesin öyle olmadığını göstersek.
Cevap sahibi+1 yılBen öyleyim
Soran+1 yılSaf olmak ile masum olmak da farklı şeyler ama.
Cevap sahibi+1 yılZeki biriyim asla yalan soyleyemezler bana ama fazla merhametliyim vicdanıma oynayan birine hemen uzulurum uzulurum ama affedemem
Soran+1 yılZayıflık aslında... Ama benim kastettiğim, aptallık derecesinde saf olduğu için kendini iyi atfeden insanlar. Ben her şeyin farkında olan, kötülükleri bilse de görse de bulaşmayıp elini eteğini sürmeyip doğru yollarından ayrılmayan, ilkeli ve onurlu insanlar...
Soran+1 yıl... İnsanları kastediyorum
Soran+1 yılBenim bahsettiğim, normal olan insanlar bunlar... Kendi doğruları olan ve bir güruha dahil olmak için omurgasını bükmeyen insanlar.
Cevap sahibi+1 yılTamam ben öyle bir insanım
Cevap sahibi+1 yılBu dönemde ne kadın ne erkek doğal sahte olmayan samimi temiz kalpli insan yok ki benim hiç sevgilim olmadı mesela öyle bir insanla karşılaşmadığım için
Soran+1 yılMükemmeliyetçi olduğunu düşünüyor musun? Bana da sıkça gelen bir soru bu. Ben aradaki ayrımın farkında olduğumu sıkça açıklamak zorunda kalıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHayır mükemmelliyetci değilim çok basit şeyler istiyorum aslında sadece anlayışlı iyi niyetli dogal bir insan istiyorum sahte olmayan
Soran+1 yılAynı fikirdeyim. Bu konuda seninle saatlerce dertleşebiliriz gibi geliyor 😅
Cevap sahibi+1 yılSanki seni tanıyor musum gibi hissettim
Soran+1 yılEngellemediğime göre insan gibi tanışıp görüşmeyi bıraktığım birisi olabilirsin buradan. Öyleysen iyi arkadaşlık kurmuşuzdur ama zaman aşımına uğraşmıştır. Öbür ihtimal hiç tanışmıyor oluşumuzdur.
Soran+1 yıl@Lucky-Luke tanıyor musun?
Soran+1 yılAllah Allah kendimi etiketleyemedim.
kıyamam insanları tanımaya mı başladın sennn
0163 Yorumla
Soran+1 yılBu döneminkileri evet...
Soran+1 yılNickini tanımıyorum. İlk defa böyle sığ bir şekilde çıkıştım bir soruda. Muhtemelen ben değilimdir. Daha derinlikli konularda çıkışırım genelde.
Soran+1 yılİmkanların farklı olması insanları buna sürüklememeli. Ben kendim gibi birini soruyorum. Çevremde tanıdığım arkadaşlarım gibi birini soruyorum şu an. Yani insanları yeni tanımıyorum ama o tarz insanların daha var olduğuna kaldığına inanmak istiyorum.
Soran+1 yılPsikolojisi bozuk olmayan insanın psikolojisi bozuktur ama her boku yiyip bir problemin arkasına sığınanları kastediyorum.
Soran+1 yılBen o tarz biriyim. Çok arkadaş edinmem. İnsan seçerim, soğuk davranırım. Aptallıklar, ucuzluklar beni iter. Karakterin toplumdan daha çok kişinin kendi çabasına bağlı olduğuna inanırım.
Soran+1 yılO konuda inanılmaz haklısın. Onu aramıyorum Allah'tan... O konuda ben kendimi bile zor değiştirdim de kendime dürüst oldum.
Soran+1 yılNasıl bir değişim ikili ilişkide? Karakterin komple değişiyor olamaz, bakışın farklı olabilir. Yükselen burcun ne?
Soran+1 yılAyy Alçalan Balık... İkili ilişkilerde saplantılı, ilgi delisi, kuruntulu ve aşırı duygusal mı oluyorsun?
Soran+1 yılİlişkiyi zorlaştıran toksik Balık etkileri... Sıkıntı be. Yükselen Başak da insana biraz dengesizlik, bolca iç huzursuzluk ve kendine özel mabedler oluşturma arzusu verir. Kişi bazen başkalarıyla olmaktansa yalnızlığı tercih edebilir. Korumacı bir yapıdır. Zor koşullara hazırlıklı büyümüş çocukların annesi rolündedir. Sürekli kendini ve çevresini daha zor koşullara hazırlar. Garanticidir.
Soran+1 yılYükselenin zodyaktaki tam tersi alçalandır zaten. Hesaplık bir şeyi yok ki 😅 İnanmıyorum ama istemesem de insanların çok etkilendiğini görüyorum. Ay burcun ne acaba? Benim de yükselenim İkizler, o yüzden sert de girsen tartışamadık seninle 😂😂😂 Bir şekilde anlaşma yolunu bulduk. İkizler iyidir ya. Birden çok şeyi aynı anda yapmaya kalkacak kadar sıkılgan olmasalar işlerde daha iyi olacak ama 😅😅
- +1 yıl
ay burcum yay bunu hatırlıyorum bak hesaplamıştım. ya bilmiyorum ki öyle şeyleri? yükselenin tersi filan haberim bile yok zaten şak diye bilince dedim noluyo burada balık mıydım düşünmeye başladımxd tahmin ettim ama tabi böyle bir olay olabilir diye sonradan ne ise...-,- evet işte bende inanarak ilerlemem ama genel özellikler çıkıyo gibi ne hikmetse. düşündürücü bi konu.
şu yükselenin ikizler diye tartışamama mevzusu garip geldi :D herhangi sana sataşan biri olabilirdim kendi karakterine bağlı olmuyo mu bu şimdi nasıl sezebilirsin ki 🤔 ikizleri bi kaşık suda boğmak isteyen çok, bunu toplum içinde söylemesen iyi olur jskfhdsf🤦🏻♀️
Soran+1 yılGüneş Oğlak, Yükselen İkizler Alçalan Yay ve Ay Aslan... Sence sadece İkizler yüzünden mi boğmak isterler? 😅😂😂
Yükselen ve Güneş çok etkileşimli burçlar. Seninle tartışsak da bir şekilde uzlaşabilirdik. Çünkü İkizler sabit fikirli bir burç değil. Başta tartışsak da mantıklı gelen taraflarda hak vereceğimiz için birbirimize. Bir şekilde yine uzlaşırdık. En sosyal ve çok yönlü burç İkizler. Sıkıntı yok yani. Bu arada Ay Alçalan etkileşimi de bizi seninle iyi arkadaş ya da ortak yapar...
Soran+1 yılKeza Aynı şekilde Yükselen Başak ve Güneş Oğlak da pozitif etkileşimli olduğunda mantık çerçevesinde birbirlerini anlayan insanları yaratır. Ki ikisi de Toprak grubu.
- +1 yıl
az çok bildiğim kadarıyla sende fena komboyla gelmemişsin dünyaya jklfhsldjkfhf 🤦🏻♀️şu an hiç anlamadığım şeylere bakıyo gibi hissediyorum xd ama sorun yok gayet anlaşılır yazıyosun, okunacak bir kitap gibi durmam biraz gerdi daha ilk yazışmadan jdfhkjsdfhsdf zaten benden anca arkadaş olur :')
Soran+1 yılBoş zamanlarımda okuyorum öyle, insanları çözmek için. İlk konuşmadan çok deşifre oldun. Dur bari kamuya açık oynamayalım. Özelden yazayım 😂
Soran+1 yılTakip etmediğin için senin atman lazım önce. Benim kombo da seninkinden aşağı kalır yanı yok ya. Zıt olduğumuz şeyler var ama beraberken çok iyiler 😂😂
Soran+1 yılNiye yer miyiz? Sen bilirsin, açıkça deşifre ederim ben de 😁
Soran+1 yılAma yazışsaydın iyi olurdu ya. Şimdi benim yemek yapmam lazım. Şarkı söyleyerek yemek yapmaya gidiyorum. Gelince yazarım 😉
Soran+1 yılBenimle arkadaş olup başını niye belaya sokasın kız? Sen kendini kastediyorsan benim zaten kendim gibi belam var. Senden bir şey olmaz. Yar ben belanın ta kendisiyim 😂😂😂
Soran+1 yılYazdım yine arada. Dayanamadım. Yaz sen yaz özelden. Valla sıkıntı yok ya. Normalde ilgimi çekmiyorlar diye de çok sert değil mi ya? Ayıp... Benden niye korkulur kız?
Soran+1 yılBunun neresi korkulacak bir şey? Ben insan bulamıyorum bunun için. Kızın kaçtığına bak.
Soran+1 yılO yüzden mi soruma alaylı geldin?
Soran+1 yılSebebini merak ettim. İnsan birine yakın hissetmekten kaybetmekten korktuğu için korkar... Ama kaybetmekten korkmanın sebebi kendin misin? Karşı tarafa mı güvenemiyorsun?
Soran+1 yılÖyle olduğu için sitem etmiş olabilir miyim acaba? 😂😂
- +1 yıl
ne hızlı yazıyosun xd ya dedim ya DİĞER TARAFTA KALDI -,- hayatıma birini alıp yani sonuçta seninle yazıştıkça daha çok yazışma olacak ve bi yönden hayatıma dahil olacaksın, sana zaman ayıracağım belki sana yazabilmek için zaman ayıracağım filan. kendi özel alanımdan kopup aklıma sen geleceksin "acaba cevap verdi mi" tarzında bu tür şeyler anlatabildim umarım. yalnızlığa fazla alışmış olabilirim.
Soran+1 yılboş ver öyle birini bulamam zaten ama seninle arkadaş olmak ilginç olabilir.
Soran+1 yılDur ya ben yemeğe bakmaktan bakamadım sana kusura bakma. Bitince yazayım mı?
Soran+1 yılBitti şimdi Yiyeyim sonra lafım var sana daha.
Soran+1 yılYalnızlığa fazla alışmış biri olarak bundan sıkıldım ve bence senin de bu konuda rahatını bozmalıyım 😁 Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ama bazı insanlar buna değerler ve nasıl ve nereden geleceklerini bilemeyiz. O yüzden biraz kapıları açık bırakmak lazım.
Soran+1 yılA aa kendi kendine bitirmiş konuşmayı. Arkadaş olacağız ne olacak? İnsan edin kız, ne kaybedeceksin? Vaktini öyle de böyle de kaybediyorsun. Belki ayıracağın vakit seni mutlu edecek. O zaman ayırdığına değer. Düşünmek de güzel bir şey insanı. Allah Allah kendi iç sesimle konuşuyor gibi hissettim şu son yorumlara bakınca 😂😂😂 Gel gel daha konuşacağız... Kaçma hemen
Soran+1 yılCanısı ikizler burcusun sen. Sosyallik özünde var. Senin kendince bulduğun kaygıların olduğu için kaçıyorsun şu an. Sorun şu ki, istemiyor değilsin. İstiyorsun ama bu seni ürkütüyor. Demek ki asıl sebep yalnızlığa alışmak değil. Ona tekrar düşmek istememek. Hali hazırda olan düzeni bozmak istememek. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Gerçekten iç sesimle konuşuyor gibiyim. Ama düşenin halinden düşen anlar. 😉 Akışına bırak bence...
Soran+1 yılBen kafamı oraya veriyorken aynı anda sıfırdan bir öğün hazırladım salatası aperatifi dahil, yedim, temizledim. Hemen işi gücü bırakıp geldim. Bitirdim işlerimi de. Ki zaten yemek yaparken yazdım da ama aynı anda yetişemedim hepsine. O yüzden sana daha rahat odaklanabilmek için diğer işleri aradan çıkardım 😉
Soran+1 yılTekrar yalnız kalacağım zaten kimse için düzenimi bozamam diyorsun içinden biliyorum. Ama bir yerde bozman gerekiyor işte. Yalnızlık Allah'a mahsus. Demek ki senin de yalnızlıkla vaden dolmuş ki benim gibi ısrarcı, inatçı ve seninle uzlaşabilecek, "yaradaş" birini yolladı sana. Ben elçiyim elçiye zeval olmaz. Git Allah'a hallet sorununu 😅😂
Soran+1 yılRahat hissetmiyorsun çünkü deşifre olmak anlaşılıyor olmak en büyün arzun ama buna kapılıp kendini güvende hissettiğin kozandan çıkmak istemiyorsun. Konfor alanından dışarı çıkıyorsun. Seni korkutan da bu. Buna değecek mi diye soruyorsun içten içe. Ve tanımadığın ve emin olamadığın için de daha çok korkuyorsun.
Soran+1 yılSaygı gösteriyorum. Bu yüzden de devam etmek için uğraşıyorum zaten. Saygı duymasam aman boş ver devam et derim. Ama saygı da belirli bir şekilde hak edilir. Ediyorsun ki emek ediyorum 😉
Soran+1 yılAh seni kontrol delisi seni, işler kontrolünden çıkacak diye ödün kopuyor değil mi? Senin için en korkutucu şey teslim olmak değil mi? Bu yüzden de ne olursa olsun aksi gibi muhalif olmayı tercih ediyorsun bir çok konuda. Hatta insanlarla tartışıyorsun bazen. Özgürlüğüne ket vurulmuş gibi geliyor. Halbuki hep özgürsün... Birisi varken de özgürsün... Ket vuran, ya da öyle olduğuna inandıran kişi de sensin. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Sen yoğurt yemiyorsun direkt. Ben de sana meyveli yoğurt var bak diyorum 😁😁
- +1 yıl
aranan allaha ulaşılamıyor ki 🙄evet çok ısrarcısın ürkütücü derece hem de kdfhkjdfhdsf... böyle ısrar etmen daha çok "kaç kaç" demesine sebep oluyo içimdeki sesin xd
evet evet açık kitap gibi olmak utandırıcı D: yani dediklerine katılmaktan başka bişi yapamıyorum ama arkadaş olma konusu hariç xd lütfen yapma mahcup oluyorum, gerçekten xd
hala neler diyo ayyyy. teşekkür ederim layık gördüğün için? :D
evet, kontrolüm dışında bişi olmasından korkuyorum sonuçta arkadaş bile olsan kontrolün bi yerde yitebiliyor ne ise KİME ANLATIYORUM Kİ her şeyi biliyon mübarek sjfhkjsdfhsdjkfhdsf 😣
bu arada meyveli yoğurt sevmem-,-
yazarak beni ikna edemeyeceksin gerçekten. ikna olmak istemiyorum çünkü ama çok şirinsin ne fenasın var ya fena dil var sende fgkjsdfhksdjfhf
Soran+1 yılAllah razı olsun. Liseden beri edebiyatla ve psikolojiyle ilgileniyorum. Son zamanlarda da astrolojiyle falan uğraşıyorum. İnsanları anlamaya çalışıyorum. Einstein demişti galiba, "İnsanlar kendilerini anlatmaya çalışmak yerine, bütün varlıklarıyla başkalarını anlamaya çalışsalardı dünya bambaşka olurdu." diye. Geç değil diyorum. Elimden geleni buna değecek kişiler için de yapmaya çalışıyorum. Senin açık kitap olman canını sıkıyorsa ben de sana açık kitap gibi olurum. O zaman ödeşiriz. Av psikolojisinde ısrar karşısında kaçmak istiyorsun da. Ben de hayatım boyunca kazandığım her şeyi ısrar ve çabayla kazandım. Başarıyı sağlayan güç değil, istikrardır. İçindeki sebebin kaç kaç demesi daha fazla işin içine çekilmekten korkmandan geliyor. Çünkü ısrar seni korkutmuyor, bu ısrara karşı koyamamak korkutuyor. Kaç kaç diyen psikolojin de geçmiş travmalarından dolayı, seni yine bu ısrarın karşısında yenik düşmekten kaçırmaya çalışıyor. İşin kötüsü belki senin bile farkedemediğin şeylerin farkındayım aklındaki... Anlayabiliyorum... Çünkü bunun için çabalıyorum. Ve inan bana insanın en temel dürtüsü anlaşılmak... Dil, edebiyat bu yüzden var. Hatta duygular bile bu yüzden var. Mesela öfke ve ağlamak. İkisi de içinde bulunduğun durumun acısını ve sıkıntısını tarif edemediğin veya bunun bir çaresini bulamadığın için beynin verdiği basit dürtüsel bir reaksiyon. Bu yüzden zeki, kendisini tanıyan ve ifade edebilen insanlar bunlara çok yenik düşmezler.
Soran+1 yılBu arada bu kadar kontrolcü olma. Zamanında öyleydim. Kafayı yersin valla bak... Kontrolünün yitmesinden korkmanın sebebi karşındakinin ne kadar kontrollü olduğunu ve sana zarar verip veremeyeceğini gerçekten bilmiyorsun. Zaten seni kaygılandıran da o. Yani beni tanımamaktan dolayı güvensiz ve kaygısın. Merak ediyorsun, tanımak istiyorsun bundan kurtulmak için, ama o zaman da arkadaşlık falan kurduğun için işin içinden çıkmayacağını düşünüp iyice panik oluyorsun. Bu yüzden de kaç kaç diyor içindeki ses. Bir kez... Sakin olsan ve akışa bıraksan göreceksin bu kadar kendini sıkmaman gerektiğini. Seni çok iyi anlıyorum ama yaşamatmadan da sana bu durumu nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum.
Soran+1 yılAa ne kadar ortak noktamız var. Biraz benimkinden ikram edeyim mi? Benim kafamın etini de yiyebilirsin. 😉😁
Soran+1 yılSen akıp giden bir nehirde olduğun yerde kalmaya çalışıyorsun. Debeleniyorsun bunun için ama bu seni hem yoruyor. Hem de daha çok kontrolünü kaybettiriyor. Ben de diyorum ki. Rafting yapar gibi akıntıya bırak kendini. Ama kayalara çarpmamak alabora olmamak için uğraş sadece. Hem daha az yorulursun. Hem hayatın tadını çıkarırsın. Boşa kendini yıpratıyorsun... Yazık be sana... Fatalistim ben bu arada tesadüflere inanmam. O yüzden bir araya geldiysek bana zeval etmeyeceksin. Allah'la çöz problemini. Cevap vermiyorsa demek ki o da ısrar ediyor 😉😁
Soran+1 yılNiye almıyorsun kız? Benim kafam da çok güzeldir. Bir dene ya, ikram geri çevirilmez ayıp 😁
Soran+1 yılKendin için olmasa katılıyorsan demek ki normalde haklıyım... Biliyorsun ama işine gelmiyor. İşgüzar seni 😁
Soran+1 yılValla senin inanmadığın o kadar başka biri diye dalga geçmeye geldiğin bir soruda hiç beklemediğin, aslında istediğin ama deli gibi de kaçmak istediğin bir duruma sokacak adamla karşılaştırdı seni... İnsan böyle ikilemleri yaşadığında bedeni gençleşir... Bak sana uzun süren gençlik fırsatı sunuyorum 😁😁
Soran+1 yılPeki senin içinde kalmayacak mı? Acaba kabul etseydim ne olurdu diye hiç düşünmeyecek misin?
Soran+1 yılBen bunu sordum şimdi istemesen de kafana yerleşti bu... Beyninin kıvrımlarında bir yerde filizlenecek bu. Bir gün düşünürken beni soracaksın istemsiz. Beyin düşünmemeye odaklı değildir. Mor fili düşünme dersem neyi düşünürsün? Mor fili...
Soran+1 yılAy işin kötüsü bu kadar uğraşıyorum falan ama zaten bana gıcık olursun sen. Çok konuşuyorum kafanı şişiririm... Her konuda boş bilgiler veririm falan sıkılırsın.
Soran+1 yılBu kadar yıl psikoloji okudum. İlla bir yerden çıkar o halı altı edilenler... Sen rahat ol sıkma canını. Hayaletin olurum yine kalırım hayatında 😁😁
Soran+1 yılCanısı senin hakkında her şeyi bilsem zaten ikna etmeye gerek kalmazdı. Saygımı koruduğum için ikna ederdim ama onun dışında manipüle ederdim 😂 Azıcık düşün bence...
Soran+1 yılYa zaten seni tamamen bilsem benim içinde seni tanımaya karşı böylesine derin ve tutkulu bir merak olmazdı... O merak benim ısrarımın sebebi...
Soran+1 yılÖbür soruya görüş paylaşamıyorum artık kotası dolmuş. Uygulama çöküp duruyor 😂😂 Telefonu açtım kapattım. Uygulamadanmış 😂😂
Soran+1 yılSen bir şey yapmıyorsun Sinastri haritasına Ummu Cehil'cim 😂 Sen gerekli infoyun giriyorsun o sana uzun uzadıya yorum yapıyor tek tek etkileşimlerden...
Soran+1 yılUygulama bile mesajlaşın artık umuma açık her türlü konuştunuz zaten bir farkı kalmadı diyor 😂😂
Soran+1 yılAma görüyorsun ki hiçbir şeyi çok da küçümsememek lazım. O küçümsediğin şey seni ilk kez tanıyan birine deşifre edince bozulmadın mı?
Soran+1 yılBeybisi olmayacağını sen de adın gibi biliyorsun, neden bu inat? Gel mesaja işte yorma kendini de beni de, zorlaştırma hayatı da kolaylaştırsana güzelim.
Soran+1 yılAy yine saçma inada girdin. Hayır mantığı da yok. Sen de istiyorsun, ben de. Hayır sözde çok şey var. Yüzleş artık kendinle de yorma beni de ya...
Soran+1 yılBu arada sinastri haritasını girince altta tek tek hangi gezegen nasıl etkiliyor falan yazar, karşılıklı etkilerini görürsün. İngilizcen varsa direkt oku. Yoksa çeviriyor google zaten seçeneği var sayfayı çevir diye. Yazmışsındır bir kenara zaten ama 9 Ocak 1996 15:00 senin ne zaman?
Soran+1 yılTanışmak, konuşmak kaçırmaz büyüyü, insanlar kaçırır, kalbinde güzellik olmayan, karşıdakine karşı güzellik kalmayan insanda kaçar... Öyle kalırsa da bu saatten sonra sen ya devam etseydi diye düşünmeden yapamazsın... Mutlusun işte kabullen artık... Daha fazla tanımaya deli gibi merak duyuyorsun... Bu daha tehlikeli aslında biliyor musun? Merak hangi lanetin temeli biliyorsundur... Seninle ilgili bilmek istediklerim daha ince detaylar aslında kabaca biliyorum zaten kanıtlamış olmalıyım sana 😂😂 Beybisi büyücü değilim. Valla değilim... Olsam sence seni büyülemez miydim?
Soran+1 yılBu arada bıkıp gitmemi beklemen 😂😂😂😂 çok tatlısın yaa... Masum 😂😂
Soran+1 yılKomple baştan sona bir kişiyle olan etkileşiminin ne olacağını söylüyor. Baştan sona...
Soran+1 yıl20 dklık ses kaydımı dinleseydin çok şey öğrenecektin hakkımda 😂😂😂😏Doğum yerimi soracak Yalova 😉
Soran+1 yılYalova (40n39,29e17) Tam o konum değil aslında ama başka yer yok seçebileceğin. 😅
Soran+1 yıl40,6530300, 29,2635870 Tam doğduğum konum. Meraklısın bakarsın sen. 😂😂
Soran+1 yılSözde Karadeniz kadınları tembel olmaz ama... Sen biraz eringensin galiba...
Soran+1 yılOradaki işaretlerin anlamı var yukarıda o x dediği de, o etkileşimlerde kaç tane o işaretlerden olduğunu gösteriyor.
Soran+1 yılO an gökteki her yıldızın etkisi var. Ki burç kuşaklarının da etkisi var yani hangi burç hangi evde onun etkisi daha büyük. Ki onlar daha yazmıyor bile... Onlar olsa daha sürer gider.
Soran+1 yılMesela 3x ❤️ varsa 3 etkileşim aşk diyordur...
Soran+1 yıl3 x aşk
2 x Hayatta önemli rol
5 x Alevlenen tutku
2 x Duygusal acı ve uğraş
17 x Uyum ve harmoni
8 x Uyumsuzluk ve çatışma
11 x Uyum ve tartışmanın kombinlendiği etkileşim
11 x Kesin ve en etkili etkileşimler
Sırasıyla bu anlamlardalar...
Soran+1 yılBu arada Ahenk ve uyum arasındaki farkı da şöyle açıklayabiliriz. Onlarda ikisi farklı kelimeler derinliklerinde anlamları da farklı Ahenk, harmoni olan:
Her iki partnerin de her zaman birbirleriyle tam bir uyum içinde olduğu, bolca sevgi ve şefkatle dolu, kalıcı, uyumlu bir romantik ilişkinin esas temelidir. Her iki taraf da her türlü koşulda birbirini destekler ve yanında olur ve takım olarak birlikte çalışır, kavga, öfke, stres, gerginlik gibi her türlü soruna yer bırakmaz.
Soran+1 yılUyumdan kastettiği de: Biriyle ya da bir şeyle, var olmak, bir işi yapmak veya yaşamak konusunda başarılı olmak...
Soran+1 yılGoogle sayfayı komple çeviriyor, chrome kullanıyorsan, seçeneklerine tıkla tarayıcının orada çevir var. Oradan çevirebilirsin.
Soran+1 yılYardımcı olmaya çalışıyorum ya bilmiyor olabilirsin ne kızıyorsun? Teşekkür ederim balım ben bulurum desen ya kızacağına...
Soran+1 yılAy ne oluyor kız Venüs Plüton'da Benim Kova Venüs senin Plüton'la hangi etkileşimdeymiş? Bana da atsana o kısmı... Olumluları boş ver. Olumlu olacağını ben zaten biliyorum 😅😁
Soran+1 yılCiddileşti derken ne anlamda? Yani olumlu anlamda da ciddileşmiş olabilir.
Soran+1 yılHayır ben de merak ettim. Senin tarihi yeri bilsem bakacağım da
Soran+1 yılAyy daha başta gördüm Kova Akrep karesi... Off çok sert açıymış...
Soran+1 yılOlsun be biz ne zorluklar gördük bu o kadar kötü değil. Gerçi Venüs Kova olarak beni güzel tarif etmiş. Ona yardım etmeye çalıştıkça o dengesizleşecek diye... İyi de sorun sende demek ki beybisi. Düzeltmen gerekecek senin de biraz bazı şeyleri 😉 Böyle böyle uzlaşacağız.
Soran+1 yılMevzunun yine bana giriyor olması ve benim bunu kaldırabilecek olmam... 😂😂😂 Sana zararlı hiçbir yeri yok farkettiysen 😂
Soran+1 yılSs atman gerekmiyor hepsini... Ama sana şunu söyleyeyim. Ben hiçbir plana uyan biri değilim. Bana ket de vurma, plan da yapma...
Soran+1 yılBenimle ileriye dönük bir ilişki istemiyor musun? Düşünmüyor musun?
Soran+1 yılİlişki dediğim arkadaşlık vs... Saat gecenin 2:30'u olmuş... Ben uyuyamam şimdi düşünürüm de...
Soran+1 yılHayır ben yemiyorum biliyor musun belki falan deyince sen merağından çatlar yine duramayıp bakarsın...
Soran+1 yılAklından çıkma ihtimalim var mı ki ya? Şimdi bana tilt oldukça da aklında olurum. Bu saatten sonra zor farkındasın değil mi beni çıkarman? Hayır istemiyorsun kendinle çatışıyorsun ve çoktan kaybettin farkında mı değilsin, aptala mı yatıyorsun bilmiyorum ama. Ben de insan yemiyorum. En fazla seviyorum, ilgi gösteriyorum. Ahbaplık ediyorum. İzin verdikleri, hatta dayanabildikleri kadar hayatlarında kalıyorum...
Soran+1 yılHem soruma da cevap vermedin tam... Hala bildirim gelince merak ediyor, heyecan yapıyor musun?
Soran+1 yılÖyle etkilerin var. Ama ben normalde de hızlı konuşurum. Heyecandan yavaş ya da hatalı konuşmuş olabilirim. Olur o kadar 😂😂
Soran+1 yılBeybisi reddetme. Kabullen. Sen beni değil, kendini reddediyorsun. Sal kendini serin sularıma doğru Karadeniz'in soğuk sularından...
Soran+1 yılSes kaydından sonra hakkımdaki fikrini çok merak ediyorum...
- +1 yıl
hakkındaki fikrim bana kalsın 😐evet biliyorum kendimi reddediyorum salmıcam ama zaten böyle büyüdüm kendimi böyle büyüttüm. isteklerime her istediğimde karşılık vermem. istediğim bir şeyi görmezden gelmeyi öğrendim şu an seninle değişebileceğini sanmıyorum bunun. tabi kendime izin versem değişir ama o izni vermeyeceğim. zaten insanları tanıyıp hayatıma bi şekilde herhangi şekilde alma niyetim yok artık. uzak duruyorum insanlardan gerçi hep uzaktım ama işte her ne ise seninle geçen vaktin güzel ve eğlenceli olduğunu da anladım, biliyorum. aslında bakınca yani şu ana kadar olan etkileşime istediğim gibi birisin yani bu yüzden de seninle daha fazla tanışmak istemiyorum. debelenme dicen gene xd kabullen diyosun, kabullenemem. insan iletişimi yorucu. birine vakit ayırmak istemediğim bir şey yani bunun sonucunda keyif alsam bile. he yorucu dedim diye belki gene savunmaya geçiceksin ama geçme :P yani birini düşünmek yorucu. aklına gelmesi. belki ben duygularla başa çıkmayı bilmediğimden kaçmak kolayıma geliyordur. birkaç gündür antidepresan alıyorum ve ciddi ciddi ne hissettiğimi anlamadığım günlerdeydim sanki içim boş. gülüyordum ama mutlu muydum? gözümden yaş akıyordu ama üzgün müydüm? bilmiyordum yoktu hiçbir şey ve bu ilaçları alıp bu etkilere rağmen bana his verebildin bu çok tuhafıma gitti. ben bunu istemiyorum. kusura bakma lütfen
Soran+1 yılKENDİNLE ÇELİŞİYORSUN FARKINDA MISIN?
Soran+1 yılKendini salmakla, kontrol altında tutmak başka şeyler. Sen kendini zorluyorsun. Kendine zarar veriyorsun sadece...
Soran+1 yılİstediğin şeyleri görmezden gelmeyi öğrendiğin kadar istemediğin şeylerle de yaşamayı mı öğrensen? Hani Dünya böyle bir yer. Benimle değişebileceğini "Biliyorsun" ama buna gücüm yok ya da bundan kaçınıyorsun. Doğru konuşalım... İnsanları hayatına alma niyetinde olmazsın zaten, bir bakarsın hayatına almışsın. Bu öyle çat diye kontrol edilebilir bir şey değil. Saçmalamak bunu böyle zorla kontrol altında tutmaya çalışmak bile. Başarısız olduğunu ikimiz de gayet görüyoruz. Benimle geçirdiğin güzel vakti full sürüm de geçirebilirsin ayda sadece 0₺'ye 😂😂 Sen insanlardan uzak dur hobi olarak yine uzak dur ama bana işe yaramıyor kendini aksi içini yorduğundan daha az yorulacaktın hayatına alsaydın... "İstediğim gibi birisin bu yüzden seninle daha fazla tanışmak istemiyorum." bu cümleyi tarih kaç kere duydu acaba? 😅😅
Soran+1 yılDebelenme demeyeceğim. Debelensen de bir etkisinin olmadığını göstereceğim. Sana laf anlatmakla olmayacak bu iş illa gözüne sokmam gerekecek yapıp edip... Zorla kışkırtıyorsun resmen... Kabullen diyeceğim ama açıklamama bak: İnsan iletişimi yorucu diyorsun KS gibi bir yerde ger-i-zekalılarla muhatap oluyorsun. Demek ki o kadar da yorucu gelmiyor sana. Birine vakit ayırmak istemediğin bir şey dahi olsa elinde olan bir şey de değil. İstesen de istemesen de ayıracakın. İstesen de istemesen de düşüneceksin. Aklına gelecek. Şimdi benimle sözde iletişimde değilsin. Aklına gelmiyor muyum? Düşünmüyor musun beni benimle konuşmuyorken? Demek ki saçma bir BAHANE bu da... Duygularınla başa çıkmayı öğrenmek istiyorsan önce onları anlamaya çalışıp iyice hissetmen gerekir.
Antidepresana karşı biriyim. Bana da yazdı, psikiyatr ama eczanede yoktu almadım başlamadım. Başlamaya da niyetim yok. Teknik olarak hepsi sadece bir süre etki ediyor. Sonra vücut ona da direnç geliştiriyor. Yani plasebodan farksız bir yerden sonra. İnsan sorunları kafasında çözmeye kalkmayınca, yüzleşmeyince, onlarla gerçekten savaşmayınca başa çıkamıyor. Hangi ilacı alırsa alsın, en fazla dikkati dağılıyor... Ne hissettiğini anlayamıyorsun çünkü bunun için sakin olup sadece içimden geleni dinleyip biraz kendine yönelmen lazım. Zaten bunca zaman isteklerine karşı gelip onların sesini bastırdığın için duygularını da duymakta zorluk çekiyorsun şimdi... Anlıyorum seni ama bunu dertleşmeden çözemeyiz yarenim benim... O ilaçlara rağmen his verebildiysem, demek ki o ilaçlardan çok daha güçlü bir şekilde iyileştiriyorum seni... Bunu anlayıp acaba biraz da farklı açılardan bakmayı mı denesen?
Soran+1 yılKendini bu denli sıktığın için, bu kadar yorgunsun. Bu yüzden streslisin. Senin en çok kendini, kalbini dinlemen lazım. Çünkü inan aynı durumu sıfır ilaç ve kendi çabasıyla atlatmış biri olarak söylüyorum. Bunu ancak ve ancak içini rahatlatarak çözersin. Bunu da mantığınla kendine eziyet ederek değil. Duygularına ket vurmayıp, yön vererek hatta onları mantığınla yönlendirerek yapabilirsin... Başka türlü yapacağın her şey sana zarar verecek. Düşenin halinden düşen anlar. Ben düştüm. Ve ayağa kendim kalktım. Sana da tavsiye ediyorum. Nasıl yapacağını söylüyorum. Kendin yap diyorum. Elimi uzatsam almazsın biliyorum. Bu yüzden sadece fikir veriyorum. Eğer dersen ki uzat elini diye, sırtımı çevirmem 😉 Birbirimize yardım ettikçe güçlenir iyileşiriz... İnsan olmak böyle bir şey... Kafandaki o yargılardan kurtul... Biliyorsun kaçtır deniyorsun ama hala hiçbiri bir işe yaramıyor. Bütün o önyargıların boşa çıkıyor... Ben hepsi boşa çıkana kadar beklerim... İstikrarım senin aksine inattan değil. Sevgi ve iradeden 😉 Bu yüzden kendin mantıklı olsan da bir oğlak olarak mantığın salt sesi olduğumu hiç unutma...
- +1 yıl
duygular hisler hissetmek bana zarar veriyor. nasıl bir hasta kafam var bilmiyorsun. ben biliyorum. seninle bağ kurmak istemiyorum. içimdeki ses istiyor olabilir bu arada iç sesim bile yoktu uykudaydı. seninle yazışmaya devam ettikçe sesi yükseliyor. ben sağlıklı birisi değilim. insanlarla bağ kurunca sağlıklı olamıyorum. kendimi şu an senden uzak tutmaya çalışmasam ileride daha büyük zorluklar yaşayacağımı BİLİYORUM
ilaçlara bende karşıyım uzun süre direndim ama istemediğim birtakım şeyler oldu bende artık bu kafadan sıkıldım. her gün aptal gibi ufacık şeyleri kafama takmaktan sıkıldım kendi başıma düzeltemiyorum kafamı. zaten bi gün geç aldım ağlama krizine girdim durduk yere kendimi yolasım geliyo yüzümü derilerimi. aslında hastaneye yatmam önerildi ama ona da he tamam deyip kaçtım. ne ise yani biliyorum seninle yazışsak iyi hissederim ve evet KS örneğin aklıma geldi yazdım sildim jklhfdjksdhf keşke silmeseymişim... KS ayrı yani yazıyorum gidiyo zaten bazen buradaki no brainlere de katlanamıyorum o ayrı mevzu. ayrıca onlarla aramda BAĞ yok. yazıyorum geçiyorum unutuyorum nicklerini bile hatırlamam çoğunun. günlük aklıma geldikleri gelebilecekleri yok. her ne ise ne diyodum hsgfjkdsgf öyle yani düş yakamdan T_T görmezden gelebildiğim kadar görmezden gelicem :( siteyi mi sileyim anlamıyorum ki sdjfhsdjkfhsdkjf ööffffffffffffffff yetyeeerrrrrr
Soran+1 yılSana bir haber vereyim mi?
Soran+1 yılDuyguları hissetmek sana zarar vermiyor. Onları yönetememek zarar veriyor. Prangaya vuruyorsun onları... İstemiyor değilsin. Bundan kaçınıyorsun ama istediğin için de kendini kandırarak bunu bir şekilde yapacaksın... Içindeki sesi uyandırmaya gönderildim ben. Onunla konuşmaya hatta... Ben de sağlıklı birisi değilim... Sormadın bilmiyorsun... İnsanlarla bağ kurunca sağlıklı olmayı ÖĞRENECEKSİN... Her konuda kendini kontrol edebileceğin gibi bunda da EDECEKSİN... İleride daha büyük zorluklar var evet. O da şu an yarattığın bu zorluklarla yüzleşip onları aşmak olacak... Yapacaksın da BİLİYORUM... İlaçlara ben karşıyım... Benimki senin aksine istemediğim çok çok kötü şeyler oldu... Bana da ondan sonra "Zorla" vermek istediler kullanmadım. 10 YIL GEÇTİ. O kafafan sıkıldıysan az biraz güçlü ve akıllı bir kadın gibi kafayı değiştireceksin. Ağlanıp sızlanmadan... Her gün ufacık şeyleri kafana takıyorsan demek ki içinde gerçekten değer veriyorsun herkese ve her şeye, ancak insanlar bunu suistimal ediyorlar. Demek ki içten içe sevilmeye ve dinlenilmeye de deli gibi ihtiyacın var. Birinin sana seni hatırlatmasına ihtiyacın var. Dediğin gibi KENDİ BAŞINA düzeltemediğin için beni yolladı Allah... Aman boş ver çok var hastane denilen insan çevremde hepsi de toparladı sonradan... Sayemde bazıları 😁
Soran+1 yılAlmadım. Sınırların beni durdurmayacağını anlamış olmanı takdir ediyorum. Ama amacım senin dikkatini çekmek 😉
Soran+1 yıl10 YIL GEÇTİ ve ben hala ilaç KULLANMIYORUM. Kendimce tedavi buldum. Hem de çok garip bir şekilde... Ve ÇOĞUNLUKLA iyileştim. Senin de benden aşağı kalır yanın yok. Ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın 😉😏. Senin o küçücük şeylere takılıp ağlamanın sebebi çay bardağım, ağzına kadar dolmuşsun bir damla taşınca ağlıyor üzülüyorsun. Ama seni dolduran üzen o damla değil, ama dökmüyorsun da içini ki kurtul.
Soran+1 yılBeybisi bu son yorum için çok geç kaldın farkında mısın? Daha önemlisi. Söylediğim konuların çoğunda haklı olduğumun farkında mısın?
Soran+1 yılYorum yapanlara cevap vermeme kararını 1 kişi önce vermiş olsaydın belki işe yarardı ama. 1 kişi gecikmenin bedelini sana ağır ödeteceğim 😈
Soran+1 yılKeşke her isteğine gerçekten bu kadar salt katılsan... Ya bak sana inandığım bir şeyi söyleyeceğim::
Soran+1 yılSenin sınavın da hayatında yaşadığın zorluklar ve kendinle böyle uğraşıp zorlaman belki. Belki bu sıkıntıları yaşaman. Ama ben inanıyorum ki Allah herkesi sınava tabii tutuyor. Hayat sınavı içerisinde bir sürü küçük sınava... Ve her küçük sınavın da bir süresi var... Seninkinin dolduğunu ve artık ondan kurtulman gerektiği için beni senin karşına çıkardı. Başka biri olabilirdi belki ama sana benim gibi dayanabilecek, ısrarcı ve sevgi dolu başka birindense beni tercih etti. Ben seni bu sınavından kurtarmaya geldim...
Soran+1 yılBelli ki artık neyse çilen çekmişsin... Artık her şeyin değişmesi için, iyileşmen için vakit gelmiş. Görmüyor musun? Dirensen bile kaçamıyorsun... Hiç olmaması gereken hisler oluyor... Demek ki ilahi bir durum var. Anla artık...
Soran+1 yılBen bir konuda çok endişeli ve kararsızsam, korkularım varsa ve Allah'tan yardım istiyorsam o konuda seçimlerinde... İstiareye yatarım. 2 rekat namaz kılarım. Yatarım uykuya. Rüyamds ferahlık, güzel açık renkler görürsem benim için güzellikler olduğunu anlarım seçimimde...
Soran+1 yılKandırma kendini işte. KENDİNE DUVAR ÖRÜP PRANGA VURACAĞINA EĞİT KENDİNİ DE İSTEDİĞİNİ KORKMADAN YAŞA...
Soran+1 yılEğer çok zorlanıyorsan Allah'tan iste... Hiçbir kulu duymadığı olmaz. Bazen onun kanaatine bırakır. Bazen zorla çeker nasibine...
- +1 yıl
dini inancım yok. allahı düşününce de ne ise o konulara girmicem ama senin inancına saygı duyarım tabi.
istemiyom korkuyorum kendimi gerçekten bir kişiye açtım ve ağzıma sçtı. belki ben kendim izin verdim ama ne ise yani. bi daha olmaz seninle arkadaş bile olacak olsak OLMAZ yaşamıcam böyle kendi kendime bişiler araştırr örgünün huzurlu kollarına giderim🤧
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Buraya gore yorumlama bencee
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki artık dışarıda kimseyle tanışasım gelmiyor. Ortam bile yaratmak istemiyorum. İnsanlardan iğrenti geliyor yapmacıklıklarını, yalanlarını ve aptallıklarını görünce. Gittikçe soğudum hepsinden... Doğru düzgün birini görünce bile çekinir olduk: Rahatsız olur mu? Acaba sapık sanar mı? Ürker mi? Kaygılardan kimseye yaklaşamaz, hatta bakamaz olduk...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım