Sebebi ne olursa olsun seni basite almamalı ayrıca senin başka erkeklerle görüştüğünü düşünmesine rağmen hala seninle birlikteyse ona diyecek bir sözüm yok
Biz birlikte değiliz. Bana dans guvensem bı dakika durmuycam boynuna atlamak için dedi. sonra mevzu bu saçma konulara geldi güvensizlik falan derken böyle konuştu adi
Seni istiyorum diyip dururdu ama bu kadar adicesini kullanacağını düşünmemiştim. Ordan bakınca yatağa atsam yeter diyor sanırım. Sizle biraz olay hakkında konuşsak olur mu. cok moralim bozuluyor
Yok zaten olay çıkardım sen kimsin serefsiz diye. Yüzüme gülüyor düşün. bana bunlarla gel diyor bide Bide utanmadan akşam yine yanıma gelip laf sokuyor
Sizce onun böyle davranmasına ben mi sebep olmusumdur. İlk bulusmada ben bunun beline dokundum. sonra bu elimi tutmaya çalıştı elimi çektim ve özür diledim bu yüzü sana ben verdim beline dokunduğum için kusura bakma dedim. Bı daha bana temas etme dedim ama adam sana yanlışlıkla bı dokundum artık seni arzuluyorum moduna geçti. Çok istiyorum diyip duruyor. Hatta bunun için bı ara evlenelim diye yalvarmisti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
konunun ne olduğu bellide sıçıp sıvamış kendini ifade ederken :D
Çok kaba söz duydum ama bu ilk üçe oynar küfürün bir tık altı :D
İnsan sevdiğine bunu der mi ya. Şok oldum. istiyorum diyor bide utanmadan
Kendisini ulaşılamaz görüyor ya da seni çok basite alıyor bunun başka bir açıklaması gelmiyor aklıma
Basite alıyor olabilir başka erkeklerle görüştüğümu düşünüyor işi ahlaksizliga vurdu
Sebebi ne olursa olsun seni basite almamalı ayrıca senin başka erkeklerle görüştüğünü düşünmesine rağmen hala seninle birlikteyse ona diyecek bir sözüm yok
Biz birlikte değiliz. Bana dans guvensem bı dakika durmuycam boynuna atlamak için dedi. sonra mevzu bu saçma konulara geldi güvensizlik falan derken böyle konuştu adi
Bence isabetli olmuş güzel bir yerden yakalamışsın nasıl bir insan olduğunu :D
Ya insan kime böyle bı cümle kullanır ki. Çok garip oldum. Neden bu duruma düştüm anlamıyorum
sanırım samimi bir dil ile konuşuyorsunuz bu da karşı tarafta öz güven patlamasına neden olmuş fazla gaza gelmiş
Seni istiyorum diyip dururdu ama bu kadar adicesini kullanacağını düşünmemiştim. Ordan bakınca yatağa atsam yeter diyor sanırım. Sizle biraz olay hakkında konuşsak olur mu. cok moralim bozuluyor
olur konuşa biliriz mesaj ata bilirsiniz
Xper yetmiyormus
Öyle işte yatak ikna çabası içinde. Muhtemelen içtiği bı ana denk geldim n kadar saçmalığı varsa dile vurdu
takip isteği atın bende yeniyim burada xper 2 olunca atılıyor
bir insanın dilindeki neyse onun on katı kafasındadır derler içmesi iyi olmuş o zaman birazcık niyeti ortaya çıkmış
Ya insan yatmak istediğini böylece söyler mi onun yüzünden kendimde kusur ariyorum
sizde kusurluk bir durum yok o haddini biraz fazla aşmış
Bu şekilde sınırlarını bilmeyen sevmesinide bilemez bence bu kişi daha ihtiyatlı bir ilişki kurmalısın
Öyle işte. Benim cidden birileriyle birlikte olduğumu düşünüyor sanırım. O yüzden kendisine de vereyim diye zorluyor gibi geliyor.
Ben olsam varya kesinlikle ama kesinlikle bir daha selam dahi vermem bu zata
Yok zaten olay çıkardım sen kimsin serefsiz diye. Yüzüme gülüyor düşün. bana bunlarla gel diyor bide
Bide utanmadan akşam yine yanıma gelip laf sokuyor
Adam hayatını resmen testesteron hormanuna göre yaşıyor kafasına ne esti ise onu yapıyor sanırım
Sizce onun böyle davranmasına ben mi sebep olmusumdur. İlk bulusmada ben bunun beline dokundum. sonra bu elimi tutmaya çalıştı elimi çektim ve özür diledim bu yüzü sana ben verdim beline dokunduğum için kusura bakma dedim. Bı daha bana temas etme dedim ama adam sana yanlışlıkla bı dokundum artık seni arzuluyorum moduna geçti. Çok istiyorum diyip duruyor. Hatta bunun için bı ara evlenelim diye yalvarmisti
Bazı insanlar için sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok onlar bu şekilde davranmaya her zaman hazırdırlar sadece uygun anı gözetlerler
Üzülüyorum adam bir senemi yedi. Hâlâ da yatmaya ikna edeyim modunda. Düzgünce geleceği yere
Yani aslında sexin aşkla sevgiyle fazla ilgisi yok fakat karşıdakine duygusal olarak bir hissiyatı varsa onu ister doğal olarak baby
Ne demişler dervişin fikri neyse zikri de odur
Ohaa
Doğru demiş sana yükselmicekte kime yükselcek sokaktan birini yapsa aldatmış olucak
insan. sevdiği ile seks yapar
Doğru ama biraz kaba olmuş😂
Sevgi ile alakası olmayan bir cümle :D
😂😂😂😂 harbi ya o nasıl bi cümle
En çok onu ister
Evet ister tabıkıı
ister
Elbette ister