Bi konudan dolayı tartıştık bana öyle bi şey yap ki seni affedeyim dedi özürler diledim hatamı anladım dememe rağmen bana hakaret bile etti kendisini kusursuz gösterip beni terk etti insanlar çok vicdansız gerçekten
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ego kasmayı seven insanlarla dolu olan dünyaya hoş geldin.
Amaan salla o kim ki ne yapacaksın sen gerçi senin de nasıl davrandığına bağlı
Altan alıyorum hatalarım var ama nedenlerini söyledim anlayış gösteriyor sonra gösterdiği anlayışı burnumdan getirip bana hakaret ediyor
Hakaret etmesine müsaade etme aileniz etse şu hakaretleri ortalığı yıkarsınız bu adamam mı susuyorsun kendine olan saygını koru biraz
Salağım çünkü beni hata yaptığıma inandırdı
Ne yaptın hata olarak görüyorsun bunu paylaş
Sürekli bana şunu yao bunu yap diyorsu son zamanlarda sıkıldım bu durumdan ve yazmadım kafamı dinlemek istedim 4 gün sürdü bana yazdı ve ağzına geleni söyledi nedenlerini söyledim ama durum bu
bana öyle bir şey yap ki seni affedeyim ( verirsen affederim ) demiş sen olayı yanlış anlamışsın.
Cinsellik mi kast etmiş
Özür dilediğinde affetmedi ise ne olabilir başka?
Nude at atarsan rahatlarim demiş
Asil soru su...
Yatttinmi bunla sen
Hayır tabiii neden
Yani erkekler istedigini alinca bu hale gelirde
Yok öyle bi durum olmadı
Iyi yirtmissin. Ya olunca bunsekilde terketseydi napcaktin
Zaten ima ediyordu ama ben yanaşmadım
Tamam iste... Ikna edemiceni anladi ve sutladi. Sutlarkende sanki sen kabahatlisin diye seni manupule etti ve sutladi.
Eger sen istedigini verseydin bile gene eninde sonunda sutlucakti.
O zaman biraz daha sevgililik uzun surerdi sadece...
Karakteri. bu yani anla iste
Ya şu an midem bulandı çünkü sevgili olmayı sürekli öpüşüp koklamak sanıyor
Yaa al isteeee.
Gunumuz. erkekleri kadinlari sadece cinsel obje olarak goruyor...
burada kadin bir durus sergilemeli.. buna musade etmemmeeli ve amaci bozuk erkege iltimas gecmemeli.. simdiki. kizlar seviyorum hoslaniyorum diye erkeklerin her hamlesine goz yumuyor
Onunla temas bile kurmadım müsade etmedim zaten
Iste bu sebepten, seni manupule edip terketti.
Evet şu an anladım bana çok ilgisizlikle suçladı ama bilmiyorum ben onun istediği gibi birisi olamam
Olsan ne degiscektiki.
Adamin amac bellli.
Yalamak emmek ve seni ikna edebilirse saaplamak... Sonra seni bi guzel heves gecene kadar kullanmak ve sonra gene bi kulp bulup terketmek. Bu tipler boyledir.
Ya seye karsi degilim. Elele dolas saril. Bazen op... Ama sadece sarilma yalamaaa opme oksama tavri cok yanlis.
Zaten öyle birisii değilim, inançlarım var sevgilimde ilk daha önce hiç olmadı durumu anlatım ilk başta evet sorun değil bende senin gibiyim dedi
Yalan konusuyoki.
Erkekler kadinin duruma gore sekil alir.
Eskiden hicbisi yasamamis erkek hadi bunu yasayyalim. diye imada bulunmaz. Adam demekki yasamiski daha fazlasini istedi senden
Vallahi bilmiyorum geçmişte sevgilileri olmuş zaten, bana benim gibi olduğunu söyleyip benden yapmak istemediğim şeyler için kavga çıkarıp bana sorun bendeydi gibi yansıttı
Dedimya adam kasaaar... Yasicaninyasamis sendende yasamani istedi. Seb kabul etmeyincede seni suclayi tam bir yaavsaaak
Bide sürekli yabancı kızlar vardı sosyal medyasında belliydi o yüzden istediği hiç bi şeyi yapmadın diye delirdi terketti
Aynen ondan delirdi. Bak bu tecrube olsun.. Erkeklere inanma. bu konuda. Aslaa guvenmee.
Bak sonuc bu olcak ya kullanip ya da kullanamayip
Evet ben bunu düşünmedim çünkü ons yakıştıramadım seviyor sandım
Seviyor sanmasan goguslerine dokunmasina izin verirmiydon
Temas kurmadım diyorum
Sonucta optu ama seni...
Iste sevdigini dusunmesen bunada musade etmezdin..
Burada asil yapilanda bu, kadini inandirmak. Sevdigine guvendirmek
Neyse hiç bi şekilde vermedim vermezdim de
Uzaktan ilişki bizimkisi bunu belirteyim
Konuşmalarda hep sarılacam sana şöyle böyle diyordu ama biz daha yan yana gelmedik değişik bi hikaye ve uzun
Uzaktanmi iyi bariii. Yakina gelmeden bitmis.. Salla gec ya. Mali.
Aynen
Sen okuluna odaklan ve bu tiplere aslaa aldanma. Seven erkek. modeli degil. bu tavir
Anladım zaten bu yıl okul son inşallah nasip artık aramam gelir beni bulur elbet nssibim
Tabiki gelir bulur.. Lise son mu bu sene
Üni ne lisesi 😂
Elektrik elektronik. muhendisiyim.
Lise Ankara'da.
Sen nerde yasiyosun
Kaç yaşındasınız
Ben yasim var
32 ben
Senin bolum nedir?
Özel eğitim öğretmenliği
Bak ne guzel.. bolumunde atama var.. bence sen bu aptal kiisilere odaklanmak yerine, kpss ye odaklansan daha iyi olmazmiydi
Evet çok haklısınız bu yıl sınava gireceğim, zaten derslerime odaklanavagim bundan sonrası için sadece dediğin gibi bana böyle yaklasmadi iyi biri diye düşündüm
Yasiniz ben sandimki 17-18 liseli ergen diye dusundum.
O kac yasinda ve ne isle mesguldu
Evet ergen gibi bi konu haklısın 😂 o da bizim okuldan birisi ama daha önceden hiç görmemişiz birbirimizi oda sosyal bilgiler öğretmenliği okuyordu son sınıf
24 yaşında o ven 22
Hic bulsmadinizm... hmmm.
Peki ne suredir sanalda takiliyosunuz.
Birde sizi nerden bulmuski
2 aydır, yaz tatilinin başlarında ben okulun sayfasını sosyal medyadan takip ediyordum o istek attı sonra soru sordu bana öyle başladı okul açılsın bulunacaktır zaten
Anlasildii klasik seyler. Kiz dusurmek icin ideal mekan...
Bu sahsin sinifi kac
Oda 4 bende
Bak simdi. mantiksizlik surda...
Son siniflar
Yaslar. uygun
Tahsilllerde uygun,
Adam olan duzgunce taniyip gelecege donuk bir planlama seklinde ilerleyip, edeplice tanimaya calismasi lazimdi.
Ama burada tamamen kizi buldum yiyiselim kafasi.
Şimdi mesaj atmış aramayacak misin diye
Adam senin gibi bir kızı neden bıraksın ki geçmişi çok temiz zirvede birisin üniversite 4 sınıfa gelmiş olup da birileriyle bir şey yaşamayan kız Hemen hemen hiç yok gibi sana ilkleri yaşatmak peşinde Çünkü bir kadın bu ipleri yaşadığı bir erkekten kolay kolay kopamaz erkek ne yaparsa yapsın vazgeçemez dediğim gibi burada dürüst ve temiz niyetle bir yaklaşım Yok yaşlarınız müsait bölümler müsait okulunuz bu sene bitiyor yani sizin El Ele verip beraber KPSS çalışıp birbirinizi olumlu anlamda destekleyerek başarılı olmaya çalışıp bir gelecek planlaması yapmanız gerekiyor yani yavaş yavaş evlilik öncesi evre diyelim bunların yaşanması lazım ama görüyorum ki siz de böyle bir evre yok
Ben cevap vermeyi düşünmüyorum
Beni çok kırdı 2 aylık bi ilişkide ağzına geleni söyleyip gittikten sonra devamı olmaz
Mesele senin için sadece kırmak mı yani olaya böyle mi bakıyorsun sen olayın ana teması bu değil ki burada ana fikir ilişkideki mantıksızlık Yani sana bir şeyler sayması Veya senin kırılmış olman Konu bu değil konu adamın senden belli taleplerinin olması ve toplu talepler karşılığında Seninle bir şeyler yapacak olması yani Adamın sana karşı adım atma şekli Seninle bir şeyler yaşama ihtimali odaklandığı nokta bu
Onuda biliyorum zaten sonuç olarak bitti işte yazmış çizmiş umurumda değil
Zaten o talepleri karsilamadigiim için bitti o yüzden kayıp değil kazanç bana kalan
Tabii ki sana kalan kazanç adam daha seni hiç görmemiş hiç Seninle yan yana gelmemiş ortada belirlenen veya yol almak istenilen bir durum yok sen hayatına kimseyi almamışsın ve adamın beklentisi tamamen seninle cinsellik yönünde neler olabilir düşüncesiyle hareket ediyor Dediğim gibi ben buna karşı değilim ancak her şeyin bir zamanı ve ayarı olmalı yani sizinle başlar bir müddet devam eder olaylar ciddiye biner aileler tanışır o süreçte bazı yakınlaşmalar Olabilir tabii ki ayarında yakınlaşmalar olabilir Ama adamın buradaki davranışına bakarsak tek bir amacı var O da sadece bir kadınla yakınlık kurmak ve onunla yakınlaşmak bazı şeyleri hayata geçirmek
İnanın ilk başta anlasam hiç konuşmazdım tecrübem yok bilmiyorum bu işleri iyi niyetli sandım zaten önemi yok dediklerinize bende katılıyorum zaten bundan sonra karşıma çıkan kişiyi daha iyi değerlendirip öyle adımlar atacam
Aynen öyle yaptın bir durum vardır hani gelen kötü olayı koklamak diyelim yani gelecek olan durum belli Aslında sizin o durumu koklamanız lazım Karşı taraftaki kişinin attığı adımlar söylediği sözler neticesinde Bunun farkına varmanız gerekiyor bir şey daha soracağım Siz fotoğraflarınızı gördünüz mü hiç
Evet gördük neden
Bilmem merak ettim yani gördünüz mü diye bazen fotoğraf falan göndermiyorlar Kimse kimseyi görmüyor da
Yok görmüştük
Şimdi bu sana neler yazıyor biliyor musun okullar açılacak ya el de sen varsın diğerleri ile uğraşmayayım elde olanla idare edeyim kafası Okullar da açılıyor gelmişken görüşelim diyecek Hatta bir şekilde bölümüne gelecek bölümde Seninle oturup bir çay kahve içmek isteyecektik etapta bu şekilde seni ikna etmeye çalışacak O da yetmezse senin istediğin profile kavuşacak daha doğrusu senin istediğin nitelikte birisi olduğunu sana göstermeye çalışacak Tabii ki bunların hepsi az para kas oluyor Sadece Sen istediğin için ve seni ikna etmek için Senin kafandaki profile uygun davranışlar sergileyecek Bu da karşı tarafta bir kadını ikna etme şekli oluyor
Anladım zaten içimde veya kalbimde iyi düşüneceğim hiç bi şey kalmadı ona karşı benimle muhatap olmasın yeter
Ben de diyorum ki adam bir şekilde seninle muhatap olacak bir şekilde muhatap olmaya çalışacak Peki adamın beklentisi sadece sarılmak öpmek Bunlar mıydı yoksa doğrudan cinsellik yaşama beklentisi de var mıydı
Ya şimdi şu bi gerçek ki bunları isteyen onuda ister çünkü benim nasıl birisi olduğumu biliyor düşünmesi lazım bu kız evlenmeden bu konulara girmez diye ona rağmen benimle bunları konuşmaya calsiti
Işte ben de bunu diyorum ya sana mantıksız bir ilişki var ortada Örneğin mantıklı bir durum olsaydı gelip de sizinle bunları konuşmazdı Sonuçta siz hayatınıza hiçbir erkek almamışsınız Bu konuda Yolun başındasınız ve sizin hayatınızı alacağınız erkek eşiniz olması gerektiğini düşünen birisiniz Bu ne demek oluyor biliyor musun Bir erkek Bunu bile bile ısrarla gelip bu konuda size bir şekilde bunu açmaya çalışıyorsa sizi ikna etmeye çalışıyorsa Veya buna alıştırmaya çalışıyorsa burada ne sizin düşüncenize saygısı vardır ne sizin yaşam şeklinize saygınız vardır ne de inancınıza saygınızı vardır Bunun sonucu bu yani saygısız bencil ve sadece kendi istekleri için hareket eden erkek tipidir ve sonuç olarak da böyle bir erkeğin de karşısındaki kadınla ciddi bir yol alması beklenmez amaçlar Demek ki farklı Normalde sizin gibi birisiyle evlilik niyetinde olan bir erkek karşılaştığı zaman bundan övünmesi lazım yani mutlu olması gerekiyor böyle bir kadınla karşılaşabildiği için kendisini çok şanslı hissetmesi gerekirdi bu devirde sizin gibi kadınlar üniversite Okuyup da böyle kalabilen kadınlar yok maalesef
Ama ben hakaret duydum ben bu kadarmışım buymuşum ben eğer sevsem bunları yyaparmisim gerçekten üzüldüm keşke tanımasaydım gerek yokmuş yani ama ders oldu bana bundan sonra görücü usulü bile sorun değil adam gibi birisiyle tanışır evlenirim
Bu nasıl bir saçma bakış açısı ya Seven insan bunu yaparmış Ne alakası var ya seven insan sevdiğine bu teklifi yapar mı seven bir erkek gelecek planı kurduğu bir kadına bu teklifi yapmaz ve bu kadında bunu yapmadı diye hakaret edilip suçlanmaz ya Sen bu adamla hiç muhatap olma Ciddi söylüyorum bak çok temiz bir insansın Sen bir erkekle bunları yaşarsan o insana ömür boyu bağımlı kalırsın ve bir daha da kurtulamazsın bu bağlılıktan ben seni uyarayım sakın böyle bir hata içine girme
Hayır ben dün gerçekten hata yaptığımı anladım merak etmeyi, zaten anlatigim çevremdeki yakın insanlarda beni uyardı
Sizin yapmanız gereken şey belli oturup KPSS çalışacaksınız ona odaklanacaksınız onun dışında başka şeye odaklanmayın yoksa kayıp yıllarınıza yanarsınız çünkü her geçen sene atama puanları artıyor fırsat varken bir an önce atanmanıza bakın yarın ne olacağını hiç kimse bilemez hükümet değişir aybedilir İnsanlara çok Toz Pembe Hayaller kurguluyorlar ama iftar değiştikten Sonra bir yıl geçince öğretmen atamalarındaki sayı 10.000'lere düşer Ben size söyleyeyim
Biliyorum sagolun amacım atanmak olacak zaten hayırlısıyla
Tek derdim artık kpss gece gündüz çalışacam artık
Dediğim gibi siz sınava odaklanın atanmanıza bakın bir an önce puanınızı alın Türkiye'de gündem bir anda değişebiliyor o sebeple bu yolda sekteye uğratacak adımlardan kaçının
Hayat bu işte.. Hoş geldin