Biz erkekler veya ben de sabah bu saatleri aşırı enerji patlaması yaşıyorum 😅😀..
Evli olsaydim sanırım eşim benden sıkılırdi veya odayı ayırirdi..😅
Biz erkekler veya ben de sabah bu saatleri aşırı enerji patlaması yaşıyorum 😅😀..
Evli olsaydim sanırım eşim benden sıkılırdi veya odayı ayırirdi..😅
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Antidepresan beni mal yapıyo sürekli uykum var🤧 tabi bu uyuduğumu göstermez ama kafamı kaldıramıyom olan enerjimi de aldı sşwlsşwlsğ
😅😀Allah kolaylık versin
allah varsa olur
☺️☺️🙏🙏❗
Bnde aşırı s. KS isteği var problem o😳😳🙈🙄
allah mallah derken şimdi oldu mu krdşm
🙄🙄😅😅 estağfurullah..🙏👍☺️
(A) llah.. olur da diğeri olmadı kardeşim ❗👍
Kullandığı emojilere bak şunun ya abi ne kadar itici ya
Aşırı istek var bnce böyle yaparak zorlama beni😅yaş 22 ne abisi
Benim eşimde öyle ve çok seks yapıyoruz cinsellik aradaki bağı güçlendirir istekli bir kadın sever bunları bıkmak olmaz zevkten bikilirmi
Ne kadar zamandır evlisiniz peki..
Ya evli birisi bulmak site de zor ☺️😊
Yani hergun yapmak sizi bunaltmaz mi ki
İki yılı geçti. Yemek yemek duş almak bunaltıyor mu seni bu da ihtiyaç.
Size bir kaç soru sorabilir miyim tabi ki isterseniz?
Bunaltmadan sizi kizdirmadan bir kaç sorum olacak ister misiniz 🙏
Okuldayım oğlumu bekliyorum özel görüşemem
Kocamın ilk eşinden üvey oglum
Hmm ☺️👍...
2 senedir ilişkiniz aynı mi devam ediyor acaba? Yani hep ilk gün ki gbi ve eşinizde erken gelme falan gibi sorunlar var mıdır..
Mesela boy kalınlığı ile ilgili bii sürü sorunlar söylüyor sitede yorumlarda kzlar bu konu hakkında cidden problemler oluyor mu.. biraz bahsetme şansınız var mı..
Ve en önemlisi sizin yaşlar kaç ☺️😊
İlişkimiz aynı erken boşalma yok 10 dk sürüyor ok. Eşim bir defa yapmaz 2-3 yapar iyi beslenir kaslı iri bir erkek
Hmmm günlük 2&3 defa yapıyorsa bnce helal ona.. tebrik ediyorum onu..
10 dk bnce kısa değil ama uzun da değil.. hep merak ediyorum yanlış anlamayın lütfen
P. nis boyutu falan nasıl sizce? Veya şöyle de diyeyim eksik yönü var mı veya o an sizi kudurttugu yönü ☺️🙊
Son defa yazıyorum. Penisi büyük uzun çok kalın değil. Her yönüyle tam bir erkek 40 yaşında. Penisini sallayınca çok hoşuma gidiyor üzerine atlarım 👍sana tuhaf gelebilir ama evlilikte normal bunlar
Teşekkürler doğru diyorsun..☺️😊insan sevdiği sürece bunlar bahane olamaz demi.. iyi günler size tekrar teşekkür ederim 😊
Senii hiç ilgilendirmez bu.
Soru sonuçta özel bir konuda değil ki
seni ilgilendirmez
🤣😅sormak suç mu oldu yahu