Askerde bazen haftasonu nöbetler oluyor mu 8 10 nöbeti gibi mesela
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Nöbet listesin de isim sırası gelen nöbete gider. İstisna bi arkadaşıyla yer değişebilir nöbetçi subay da okeylerse.
Haftasonu nöbetleri daha uzun bile olur. Yerine göre değişiyor nöbetler
Peki haftasonu boşlar mı akşama kadar geçen hafta çarşı izni vardı çıktılar bu hafta çıkmadılar yoktu 2 haftada 1 felan çıkıyorlar
Hafta içi hafta sonu farketmez nöbet devam eder
Peki haftasonu boşlar mı akşama kadar geçen hafta çarşı izni vardı çıktılar bu hafta çıkmadılar yoktu 2 haftada 1 felan çıkıyorlar
Asker boş kalmaz genelde
Hm peki size bişey göstermek istiyorum özelden yazar mısınız önemli yoksa içim rahat etmeyecek böyle
Şimdi bizde üçlü ikili veya dörtlü vardiya var. Cuma gün nöbet alan cumartesi ve pazar da tutuyor. Taa pazartesi sabah 9 a kadar
Evet bak şimdi hatırladım sevgilim cuma nöbet tuttu sanırım dünde tuttu bugünde pazar 8 10 nöbetim var diye haber verdi bana
Sevgilin karacı galiba. Bahriye de bizim erler 4 saat turuyorlar
Hafta sonu askeriye kapalı olur. Nöbet filan tutulmaz
Yok haftasonu nöbet yok. Vatan savunmasız
Kapı nöbeti felan olmuyor mu
Oluyo tabi öyle soru mu olur
Vatan savunmasız güldüm kanka eyw fmcmcmcm
Yeni askerse öyle olabilir sonra haftada 1 gün yasal çarşı izni oluyor hatta sonlara doğru 2 gün bile yapmıştık biz. Eyvallah kanka
Bazen degil her hafta olur nöbet
Her hafta var çarşı izni
Kal ay önce koronadan dolayı çarşı izni dahi yoktu şuanda her hafta değil bazı yerlerde hala korona olma riski var ve bazı yerlerde 2 haftada 1 hatta bazı yerlerde sadece ayda 1 oluyor
Ozaman doğru söylemiş sana
Askerde 7 gün 24 saat nöbet olur
Her hafta sonu nöbet olmayacak diye bir şey yok
7/24 nöbet tutuluyor kanka
Peki knk bişey daha sorucam genelde haftasonu boşlar mı mesela geçen hafta çarşı izinleri vardı bu hafta yok oturuyorlar mı akşama kadar askeriyede
O her birliğe göre değişir bazen haftada 1 bazen 2 haftada 1 ama hafta sonları genelde serbest takılırlar
Yani isteyen uyuyadabilir mi
Olabilir de olmayabilir de
Manitanın yalanını yakalamaya çalışıyor dmcmmcmcmc
😂😂üzme be
Askerde nöbetleri birlikte tuttuğum kız şu an yok kim kimi üzdü sence gece gece
Ya genelde yat içtimasından sonra arıyor konuşuyoruz rahat rahat bugün 7 de aradı açmadım bilerek 1 saat sonra aradım çalıyordu cvp yok demeki nöbetteydi telefonu götürmemiş sonra saat 10 da arkadaşın telefonu alıp
kendi instagramına girip nmsj attı bana aradığımı bile görmemiş telefonu almış eline bakmış şarj yok instagrama girip haber verdi özür felan diledi arayamadım seni dedi baktım hesabına kimsenin hikayesine felan bakmamıştı Instagram'da takılmadan direk bana yazmış sonra dedim Allah Allah haftasunu nöbet var mı acaba
Off deme be 😂
Kafanda kurma direk neyse içindeki çocuğa söyle kuşkulanma şüpheyle yaklaşma ama tek yalanında sil gitsin. Bir kez söyleyen yine söyler basit bir şeyde yalan söyleyen önemli şeylerde kesin söyler ben yalana tahammül edemiyorumda 😂
Yok kurmaca değilde merak ettim haftasonu diye yani yalan söyleyecek olsa hiç aramazdı beni cvp vermememe rağmen instagrama girip haber vermezdi bile çünkü hep diyorum bişey olduğunda haberdar et sana ulaşamayınca merak ediyorum diye oda merak etmiyim diye milletten telefon isteyip yazmış düşündüğü için
Maşşallah işte düşünceli daha ne istiyon öp başına koy kafanda da kurma yazık çocuğa şu an en ihtiyaç olduğu dönemde zaten
Dimi yalan söylemiyor yani seviyor yani diyosun knk 😂ya benimde sorumu sevmese düşünmese uğraşır mı Instagram'da haber vermek için