Ünlü futbolcu Totti eşinin kendisini aldattığını itiraf etti. Peki sen 'aldatılma' duygusunu hangi duygu ile eşdeğer görüyorsun?

Merhaba..

Ünlü futbolcu Totti eşinin kendisini aldattığını itiraf etti. Peki sen aldatılma duygusunu hangi duygu ile eşdeğer görüyorsun?

Futbol severlerin yakından bildiğini düşündüğüm AS Roma' nın efsane eski futbolcusu, kaptanı Francesko Totti çok değerli bir sporcudur..

Kaderin cilvesine bakın ki Totti denilince 'Sadakat", "Vefa" kelimeleriyle birlikte anılıyorken 17 yıllık eşinin kendisini birden fazla erkekle aldattığını itiraf etmiş.

Bir aile yok olmuş yine ihanet yüzünden..

Ünlü futbolcu Totti eşinin kendisini aldattığını itiraf etti. Peki sen aldatılma duygusunu hangi duygu ile eşdeğer görüyorsun?

Detaylar baya üzücü. Zira aile dostları, arkadaşları kendisini defalarca uyarmış ama inanmamış. Daha sonra mesajlarını ve kod ismi olarak erkeklerin isimlerini, kaldığı otel dokümanlarını yakalamış. Çok üzülmüş ve hatta bu üzüntüsünü genellikle biz Türklere has bir teşbihle,

"KÖPEK GİBİ ACİ ÇEKTİM. AĞLADIM"

diyerek açıklamış. "Canım Totti'cim sen niye ağlıyorsun. Kendi kaybetti" gibi bir teselli sözü söylemekte geldi içimden.

Detaylar üzücü dediğim gibi. Göz atmak isterseniz; 👇👇

Haber Kaynağı

Bu olayın dışında aldatılma olayına gelecek olursak sen bu duyguyu, 'aldatılma' duygusunu tam olarak hangi duygu ile eşdeğer görürsün?

#funda

Acı
Öfke
Üzüntü
İntikam
Başka bir şey daha var. Onu şimdi yazıyorum..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ünlü futbolcu Totti eşinin kendisini aldattığını itiraf etti. Peki sen 'aldatılma' duygusunu hangi duygu ile eşdeğer görüyorsun?