Erkekler de kendinden uzun birisiyle xD

-
(10 Eylül 2022, olmaZZ, saat: 22:55).
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler de kendinden uzun birisiyle xD

-
(10 Eylül 2022, olmaZZ, saat: 22:55).
abi çok kötü bir durum yaaaa özellikle de kısa boylu kızlar için benim boyum160 zaten aynı boyda ya da daha kısa birisiyle yan yana bulunmak bile istemem o kadar kötü oluyor ki deneyimlemeseydim buraya yazıyor olmazdım üniversitede bi çocukla konuşuyordum buluşma yerine gelince hayatımın şokunu yaşadım resmen aynı boydaydık dhjhjdhjkdj o kadar kötüydü ki aklıma geldikçe gülesim geliyo ama tabiki uzun boylu kızlar için de aynı şey geçerli mi bilmiyorum çoğu uzun boylu kızlar kendisi gibi uzun birini bulamamaktan yakınırlar o yüzden onlar için aynı boyda olmak sıkıntı değildir herhalde diye düşünüyorum bilmiyorum ama. ben 160 boyundayım 180 boyunda biriyle yakışıyorum biraz daha zorlasam 185 bile gidiyo ama 190 noooo. hatta bir tane çocukla konuşuyordum yıllar önce 190 diye buluşmamıştım vdbdhaejdjekj çok kötü olacagını biliyordum çünkü 😂
Kısmet bu işler
Rica ederimm
Uzun boylu olanlar ölmeyecek mi bende şu kriter mantığına ayar oluyorum arkadaş yanında ki kişiyi pazarlıycan mı napacan da şu olsun bu boyda olsun böyle olsun kaslı olsun lan insan insan karşında ki insan hani senin gibi insan ne kadar sığ düşünüyorsunuz yaa bırak içine alabilcen mi sen ona bak
elime düşerse köre de razıyım
Cevap
19Cevap
Evet olurum tabi ki
Hayir, gerci istesemde bulmasi zordur ya neyse
Kadinin uzunu kavak agaci hissi verir, erkegin kisasi da eksiklik hissi verir
Benden uzun pek bulamam sanırım boyum 190 kendimden kısa benim talihim zaten.
minyon limon memeli evirip çevirmesi rahat , elastik.
Olurum görenler desin ki tipe bak a*k bu kızı nasıl düşürmüş (180 üstü hanımlara duyurulur )
Benden uzun olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
yani ben 1.67 yim benden kısa erkek görmedim hiç
185 boyum var kolay kolay benden uzun bir kıza denk gelmiyorum 😅 ha gelirsem ve karşılıklı olarak sevgi saygı işi olursa tabi ki olur neden olmasın.
Sevgi aşk varsa boyun pekte bir önemi yoktur
Şahsi fikrim
boy takıntım yok uzunda olur kısada bırbıtrımızı beyenmemız yeterlı
Ya o tarihi saati niye yaziyonuz hep😂
Hshdhdh geleceğe bir miras amacıyla
Evet oldum
olunur tabi bak bak bitmez :D
Hayır kendimden uzun biriyle olmam
Çok aşırı uzunsa olmam.
Benden daha kısa bir erkek olduğunu sanmıyorum
:D
Yüzü güzelse huyu iyiyse olabilir