Eşim çok ilgisiz napmalıyım ?

Evleneli 4 ay oldu 4 aylıkta hamileyim eşim evlenmeden önce aşırı derecede ilgiliydi ve ilgisi beni boguyordu yani o derece şu an gram ilgisi yok gece 1 den aşşagı eve gelmiyor arkadaşlarıyla hep ama sevgliyken 1 kere bile arkadaşlarıyla buluşmazdı buluşmadıda şu an hep bir bahaneyle dışarda yani evlendigimzden beri 1 gün bile zaman geçirdigimizi eglendigimizi hatırlamıyorum anlamıyorum noldugunu resmen yüzümü görmek istemiyor gibi sevgliyken her iş çıkışıma gelirdi eve bırakmaya evim iş yerime 10 dk bile degil yarım saatlik yolu 10 dk görmek için gelen kişi nasıl böyle degişir evlenirkende aileler izin vermedi diye kaçtık başka şehire sonra buldular evlendirdiler ama sevmeyen biride degildi sevmeyen bunları yapmaz diye düşünüyorum balayına gitmedik para yok şuanda dedi kendi borç yapıp arkadşıyla bir iş için gitti ama iş sadece akşamları birilerin konuşmasını dinlicekti bir kazancı yok şuanda ve gittigi yerde havuz başı parti falan olan biyer ayrılık derecesine geldik arkadaşına benim yanımda durmayanla işim olmaz falan yazmış arkadaşı hadi ordan gençsin bırak popo gibi kalsın demiş yapamam zaten psikolojisi bozuk biri kaldıramaz yazmış sonra geldi özür diledi bu konuşmaları sonradan gördüm yani ben şimdi napıcam bilmiyorum çok üzülüyorum kaldıramıyorum artık yaşadıgım şeyleri çok agır geliyor gerçekten hayatımında bir tek yolunda giden şey yok dayanamıyorum artık
Eşim çok ilgisiz napmalıyım ?