Bugün bir şey öğrendim söylemeliyim sizce?

Ailecek çok kalabalığız , bir tane erkek kuzenim var. Diğer kuzenimle şu an sözlü gibi bir şey , seneye yazın düğünü var. Ama bu erkek kuzenimin yazmadığı kız kalmadı. Bir sürü kız kuzenim var hepsine yazmış konuşmuş biri , bana bile bulaştı. Ve bugün bir başka kuzenimle geçmişte sevgili olduğnu öğrendim. Tabi kız şu anda başkasıyla evli , çocuğu falan da var o ayrı. Ama bu çocukla şu an evlenecek olan kuzenim benim aynı zamanda çok çok yakınım en iyi arkadaşım. Fakat şu an uzağız ve bu tür şeyleri paylaşacak zamanımız olmadı. Bana onunla evleneceğini falan söylediğinde sadece ben ona güvenmiyorum , senin kararının arkasındayım ama bence uzak dur dedim sadece. Söyleyemedim bu şeyleri üzülür kırılır diye. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bilse üzülecek ama ben onun yerinde olsaydım üzülsem bile bilmek isterdim. Ama kuzenim şu an çok değişmiş beni çok seviyor falan filan dedi bana. Ne yapayım bilmiyorum kafayı yiyeceğim. Siz olsaydınız söyler miydiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden olmuş olanlar bunlar , aradan kaç yıl geçti. Sizce gerçekten kuzenimin dediği gibi değişmiş midir? Yani bir insan değilebilir mi off 🤦🏻‍♀️ Kimseyi geçmişiyle asla yargılamam ama söz konusu en yakınım , onun üzülmesini istemiyorum
Bugün bir şey öğrendim söylemeliyim sizce?