Aşk İlişkileri Daha önce ayrıldığınız biriyle tekrardan ilişkiye başladığınız oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Daha önce ayrıldığın biriyle tekrardan beraber oldun mu? Daha önce ayrıldığınız biriyle tekrardan ilişkiye başladığınız oldu mu? Cevapla İlişki Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olmadım da olmam da her şey güzel olsaydı zaten ayrılmazdım. Demek ki bir şeyler yanlış gitmiş ki yollarımızı ayırmışız o yüzden zorlamaya gerek yok 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet olmuştu. Ama sonra anladım ki ; yokkk exten next olmuyor. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Olmadı. Ayrılmışsam bir "şeylik" yapmıştır. Öyle bir insana vaktimi harcamam. 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrıldıysak yolunda gitmeyen bir şeyler vardır, tekrar aynı durumu yaşamaya gerek yok. 0 0 Yorumla
Yıkık_1_ponçik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl O hatayı bir defa yaşadım yaşamaz olaydım ayrıldıktan sonra yazdı tekrar sevgili olduk ayrılırken aynı haltı işledi 0 0 Yorumla
Kakmayantüs Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ooooho sayılır gibi değil.Benim sabah ayrılıp öğlene barıştığım akşama tekrar ayrılıp yatarken tekrar barıştığım ilişkilerim oldu 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Olablr kötü bir ayrlk yaşamamssam başlayabilrm 0 0 Yorumla
icecell123 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl oldun evet ama aynı b. k olduğu için ayrıldm 0 0 Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben ayrıldığım biriyle asla bir daha beraber olmam 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır olmadı 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oldu evet 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şimdi öyle 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oldu tekrardan barışıp devam ettiğim
Hiç ilişkim olmadı
Olmadım da olmam da her şey güzel olsaydı zaten ayrılmazdım. Demek ki bir şeyler yanlış gitmiş ki yollarımızı ayırmışız o yüzden zorlamaya gerek yok
Evet olmuştu. Ama sonra anladım ki ; yokkk exten next olmuyor.
Olmadı. Ayrılmışsam bir "şeylik" yapmıştır. Öyle bir insana vaktimi harcamam.
Ayrıldıysak yolunda gitmeyen bir şeyler vardır, tekrar aynı durumu yaşamaya gerek yok.
O hatayı bir defa yaşadım yaşamaz olaydım ayrıldıktan sonra yazdı tekrar sevgili olduk ayrılırken aynı haltı işledi
Ooooho sayılır gibi değil.
Benim sabah ayrılıp öğlene barıştığım akşama tekrar ayrılıp yatarken tekrar barıştığım ilişkilerim oldu
Olablr kötü bir ayrlk yaşamamssam başlayabilrm
Oldu
oldun evet ama aynı b. k olduğu için ayrıldm
Ben ayrıldığım biriyle asla bir daha beraber olmam
Evet oldu
Hayır olmadı
Oldu evet
Olmadi
hayir
Nayır nolamaz
Daha önce olmadı
evet