Arkadaşlar ,
akşam sevgilimi işten aldım evine bıraktım bırakırken biz ayrılırken 3-4 defa eski sevgilim aradı bende soyismiyle kaydetmişim. Yanındayken de kim arıyor bu saatte 40 kere dedi bende ile ilgili diyip geçiştirdim ve sevgilimi bıraktım. Sonra eski sevgilim durmadı mesaj attı bidaha yazdı bidaha tekrar tekrar aradı. Artık açtım sonunda piskopata bağladı. Bizi görmüş sevgilimleyken işte kim o kız ismi ne şöyle böyle. Yanımıza kadar gelcekmis. Konuşcaksın benimle gelceksin vs ama nasıl anlatıyor. Bende hayatımdan artık defolsun gitsin diye gittim her bi durumu sonrasında buluşup anlattım ve hayatımda yeni sevgilim olduğunu söylemeye ilişkimizin bittiğinin anlaması için bağıra çağıra anlattım.
Arkasından hemen sevgilime yazdım dedim böyle böyle oldu. Ama arayanın işte başka numaradan arıyor diye yalan söyledim ora hatalıydım. Sonra işte gece neden 1 saattir buluşuyorsun şudur budur baya kızı rehberine soyimiyle kaydettirip yutturup başka birini bul kendine dedi. Ama ben ardından hemen arayıp anlattım ses kaydı attım fakat dinlemedi.
Anında engelledi her yerden. Öyle boktan bi durumun içine düşmüş oldum. Yani eski sevgilimi hayatımdan göndereyim tamamen derken. Çok sevdiğim insanı kaybettim. Ben nasıl geri kendimi ifade edeceğim bilmiyorum olay çok taze oldu. İnandıramıyorum kendimi de. Tek hatam o an arayanın kim olduğunu söylememek oldu buda sanırım çok gurur kırıcı ama bana güvenmemesi de kırıcı. Olayı az çok anlatmaya çalıştım. Tecrübeli arkadaşlardan gerçekten doğru yönlendirici bir şey yazmalarını rica ediyorum.
iyi sabahlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer