Iş yerinde hoşlandığım kız konuşuyoruz gülücükler saçıyor molaya beraber çıkıyoruz dışarıda buluşma teklifimi kabul etmedi birden uzaklaştı soğuk davranıyor acaba benim hakkımda yanlış bilgiler mi aldı bilmiyorum ama hala durmadan beni izliyor ama soğuk
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen gereken adımı atmışsın. bundan sonra ki ona doğru olan adımın kesinlikle senden daha fazla uzaklaştıracaktır. Otur yerine ve zamana bırak.
Teşekkürler kardeşim ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyordum çok soğuk mu Yapayım yoksa normal mi takılayım Bunu tam kestiremedim
Telefon da felan mesajlasiyor muydunuz bilmiyorum ama artık mesaj atmayı kes. Bırak o sana yazsın o seni merak etsin. Is yerinde ise günlük rutin selamını ver. Akşam iyi akşamlar de yoluna bak. Baktın ki günaydın dediğinde günaydın bile demedi. Artık sende bunu söyleme. Dediğim gibi yaparsan görürsün o sana gelecektir. Ama onun yanında sakın başka bir kadınla fazla samimi olma çünkü bak bu böyleymiş der.
Belki sana karşı bir hissetmiyordur ya da korku besliyordur?
Beden Dilinden İyi Anlarım hoşlanıyor ama korkuyor olabilir teşekkürler beni teyit ettiğin için Ama sıkıntı şu ki neden korktuğunu bilmiyorum
Onunla konuşmayı denedin mi?
Bugün açıldım ama Seninile görüşmek isterim diye sustu ve uzakta Duran bayan arkadaşına baktı oradan şüphelendim 3 gün kaldı işten çıkacak şehir dışına okula gidecek herhalde onu kaybediyorum
Ya o kız senden hoşlanıyorsa ve bu kızı tehdit falan etmişse?
Aklıma gelmiyor değil o kız da çok ters bakıyor
Bence şüphelen. Kız belli ki senden korkuyor. Bence o kız ya bir şey söylemiş, ya da ortada bir şey dönüyor.
Kesinlikle bir şey dönüyor bana bakarken gözlerinin içi Gülen kız hala bana bakmaya devam ediyor ama çok soğuk ve ben bunu hiçbir şey yapmadım kız Yanlış yönlendirdiler tahminim Aramızda biraz yaş farkı var ama sorun etmiyordu Benimle yine konuşuyordu Kusura bakma başını ağrıttım ama çok yardımcı oldun Bundan sonraki süreçte Ne yapmam gerekir onu düşünüyorum
Yok ne baş ağrıtması. Sadece bence ortada daha değişik bir şey dönüyor sen anlatırken öyle anladım... Bence kızla konuş, ortada bir şey mi var neden bana böylesin de.
Çok tecrübeli birisin aslında Durum biraz farklı dinlersen anlatayım
Tamam anlat
Ben aslında evliyim ve iki çocuğum var Bunu o bilmiyor söyleyecek pozisyona gelemedim fakat söyleyecektim çalıştığım yer AVM Bizim yan dükkanda çalışıyor benim evde olduğumu bilen ortak arkadaşlarımız var durum şu ki benim eşimle evliliğim kağıt üzerinde çocuklar için beraberiz benim ilişkime karışmıyor iş yerindeki ortak arkadaşlar bu kısmını bilmiyor ilişki bakımından da serbesttim eşim karışmaz Bu durumu arkadaşlarıma anlatamazdım Arkadaşlarımdan da öğrenmiş olabilir
Kardeşim kusura bakma ama evlisin. Çocuklar için evli kalmak çocukların yararına değil zamanına olur bunu bil. Ve kız haklı, evli ve çocuğu olan bir adam olduğunu öğrenip seninle beraber olması çok yanlış olur.
Evet haklı ama bana hiçbir şey söylemedi Şimdi düşündüm de söylemesine gerek yok benim özel durumumu nereden bilsin değil mi en iyisi unutmak seni de dertleştiğimiz iyi oldu duygularımla değil mantığımla düşünmeye başladım Çok teşekkür ederim
Bence sen çocuklarını düşün. O evlilikte anne ve baba birbirine sevgi göstermezse ne o kadının kendine saygısı olur ne de çocukların mutluluğu söz konusu olur.
Eşimle aramda hiç problem yok kavga etmiyoruz iki arkadaş gibiyiz çocuklara da yansıtmıyoruz ama duygu yok konuşup anlaştık
Öyle şey mi olur? Çok saçma.
Evet çok saçma o yüzden bende aşkı başka yerde arıyorum galiba
Bu ileride çok kötü şeyler e yol açabilir. Bence bir karar almalısınız. Aksi halde çocuklar a yansıtmasanız bile bundan etkilenirler.
Sorun onda çok soğuk ilgisiz bense erkek olmama rağmen ilgiliydim ilgide bekliyordum sonra olmadı anlaşamadık o ara biraz tartıştık ve bana benden uzak ne yaparsan yap dedi özgürsün dedi ama çok saçma ya şimdi aklıma gelince bile saçma geliyo daha sonrasını anlattım işte
Yani, ayrılmadığınız sürece bu aldatmaya girer. Eğer bu eşinin kulağına giderse seni boşar, üstüne de tazminat açar. Baya suçlu konumuna düşersin. Etik bir durum değil.
Evet biliyorum ama kendisi istedi böyle olmasını ya valla ne kötü biriymişim ben aklımı açtın baya tecrübe sahibisin sağolasın yordum seni
Otur aynanın karşısına, olabileceklerin ve yaptıklarının farkına var. Sonuç olarak seninde bir hayatın var. Mutsuz bir evlilikte kalmak senin zamanını öldürür. Çocuklar için sizin evli kalmanız kötü olur. Belki ayrılsaydın daha mutlu bir hayat yaşayabilirdin...
Evet bir karar verme zamanı
Bu arada teşekkürler her şey için
Ne demek
Bu arada profiline baktım 80 yaşında mısın gerçekten bu kadar konuştuğum bir kişiyi merak ettim
Hayır değilim
Tahmin ettim peki Neden öyle yazdın Özel değilse tabii
Dalgasına, yani şakasına
Anladım, ama hayatla ilgili baya tecrübelerin var olgun birisin tanıştığıma memnun oldum
bende!
Son istek atan benim bu arada
Muhabbetin sardıda
Beni yanlış anlama sadece istek attım sohbet iyiydi diye neyse iyi sabahlar