Evlilik Yıldönümü?

Sizce evlilik yıldönümleri önemli mi? Şahsen ben o günlerde sözlü olarak bile olsa kutlama bekliyorum ama eşim hiç umursamıyor 😔 Bugün evliliğimizin beşinci yılı kendisi unuttu ben hatırlattım aa bugün müydü unuttum dedi. Ben hediye alsın ya da şatafatlı kutlama yapsın istemiyorum şu geçimin zor olduğu dönemlerde cebimizi zorlamaya gerek yok ama insan bi tatlı dillede olsa kutlamaz mı? İlk iki sene çiçek almıştı son üç yıldır ne çiçek aldı nede sözlü olarak kutladı geçen senede unuttu baktım hatırlamıyorum ben gittim yanına hatta telefonda papçi denen bi oyunu oynuyordu gittim güzelce evlilik yıldönümümüz kutlu olsun bitanem dedim oda bi yandan oyun oynayıp bi yandan da bana saol aşkım dedi. Hiç bişey demedim üzüldüm geçtim bi kenera oturdum. Ne var yani o gün akşam benimle vakit geçirse bi cips bi kola alıp film izlesek çok mu şey bekliyorum sizce? Zamanında çok güzel sofralar hazırladım ona ama kıymet bilmiyor. Bu senede unuttu ben hatırlattığım halde bile adam akıllı bişey demedi beş yılı devirdik demek dedi sonra uzandı başım ağrıyor biraz masaj yapsana dedi bende başını ovdum sonra gittim yattım üzüldüm ağladım son üç yıldır böyle yapıyor ve bişey demiyorum ama ağlarken sinirlendim ve kalkıp yanına gittim kızdım artık. Millet bu gününde kocasıyla mutlu Mesut vakit geçirirken ben odaya geçmiş ağlıyorum bunu mu hakediyorum dedim ve odaya gittim tekrar hiç bişey demedi yanımada gelmedi şimdide uyuyup kalmış 😒 bu arada doğum günlerimide kutlamaz artık ona alıştım ama evlilik yıldönümlerinde hâlâ üzülüyorum…
Evlilik Yıldönümü?