Bir daha baştan baslayamaz mıyım?

Doğma büyüme Erzurumluyum ama asla bir doğulu olmak istemedim. Her zaman şu liseyi bı bitirsem çıksam burdan üniversiteyi dışarda okusam dedim olmadı. Üniversite bitti iş arıyorum ama ailem Erzurum da bile çalışmamı istemiyordu neyse Erzurum da özel bir bankanın çağrı merkezinde çalışmaya başladım ama aklım hep batıda özellikle İzmir de. Hiç gitmedim ama ben tam olarak İzmire aidim. Evleneceğim zaman asla Erzurumlu istemiyorum diyordum Erzurumlu ile evlendim. Tam ailesine düşkün ata erkil bir aile hemde eşimin ailesi. Evledim bir kızım oldu şimdi ikinciye hamileyim ama hala İzmir de iş bulsam da gitsek derdindeyim. Erzurumu bilen bilir 9 ayı kış, 3 ayı güz. Üniversite ile geçinen bir şehir. Basit bir caddesinden başka bir yeri yok. Ben deniz aşığıyım. Ama eşim ise tam tersi o anne babasını bırakıp ilçeye bile gitmez. Benimde ailem burada ama ben burada yaşamak istemiyorum. Haftaya Trabzona gezmeye gidiyoruz tabi ki eşimin ailesi de geliyor onlar asla birlikte denize giremiyor bende denize kadar girip kenarda oturmak istemiyorum diyorum. Kayınpederim eşim ve çocuklar girebilirmis sadece. Bı kere baştan yanlış kişi ile evlendim onu kabul ediyorum zaten ama ne yapsam da eşim beni anlamıyor bakış açımiz farklı. Sizce de bu evlilik bitmeye mahkum değil mi?

Bir daha baştan baslayamaz mıyım?