Şu hayatda her şey eşitdir. Lutfen corablarını oraya buraya atma, yemek yedikden sonra tabağını al ve lütfen iyi çay yapmasini öğren. Beni fazla kısıtlama ve bir-birimizin özgürlüğüne saygı duyalım.. Saygili olalım ve bir birimizin halinden anlayalım. Türk toplumunda bilmiyorum karı koca münasibətləri nasıldır Azeri toplumunda ilişkiler saygı ve hürmet üstüne kurulur. Mesela Türklerde çok gördüm sevgililer bir biriyle küfürle konuşur falan. Ben şunları söylerdim özellikle yatağında toplasın bir zahmet 😂çok olmadı umarım
Çünkü sen varsın diye. Seslendim ben sana kaç kere, adını demeden. Ben gökyüzünü tutamam, yıldızları çalanlar var. Yıldızların hırsızları mı var? Öyleyse neden onları yakalamıyoruz? Asla geriye bakma. Dalgalarda var bir hüzün. Sende sevseydin yola çıkmayı
Till our last breathe, every heartbeat... I got nothing left to lose or use or do. Beni yine de sevecek misin? If you go to war then I'm going with you. Higher and higher we go. En tepeye kadar benimle misin? Yeah, I'll be your army.
Biraz saçmaladım ama içimde kaldı. Yazdıklarım favori şarkılarımın mixi gibi. Hep bir yerde paylaşmak istemiştim, nasibimdekiyle paylaşmış olayım dedim. -Bunu okuyan sen! Üstüne alınma sakın çünkü senden bahsetmiyorum- Bu kadar sanırım.
Burada gelecek teki eşime sesleniyorum Uslu dur karı kızla yatma Burada geziyorsan da millete oranı buranı atma Para biriktir har bulup harman savur ma Yalan söyleyeceksen beni bulma