İlişkide kendini ağırdan almak iyi değil midir?

daha önce ayrı şehirlerdeydik istagramda tanışmıştım onu ben ona yazmıştım. biraz konuşuyorduk. o evlilik ile ilgili paylaşımlar kendi yazdığı yazılar vardı çok fazla. bende ondan etkilenerek yazmıştım. ama günler geçince sesimi merak etti görüntümü bende atmadım. sen gerçek misin ne bileyim flan diye bir iki kere engelledi beni. ben sonra tekrar yazdım buna. yeter artık bıktım kandirmalarindan diye tekrar engelledi. aradan aylar geçince tekrar engeli kaldırmış. benimde tahinim İstanbul'a çıkınca ona tekrar yazdım. hatta istagramdan aradım. Çok şaşırdı flan. onun niyeti hep evlilik di para flan biriktiyor ailesi pek durumu iyi değil aynı yastaydık. o benim hep hayatımı öğrenmeye çalışırdı ne sevip sevmediğimi memleketimi unutmuş sordu söylemedim 81 tane il var say dedim çok şehir saydı lütfen söyler misin molam bitiyor işteyim dedi yine söylemedim. ben senin gerçek olduğunu bile bilmiyordum unutmuşum napim dedi.2 gün öncede istagram da konuşurken aniden çıktım saat 6 da. Gece öyle bi. Gireyim dedim mesaj atmamisti en son dışarı çıkın dedim akşam akşam nereye demiş okadar. bende iyi geceler dedim beni baya beklemiş ama eskisi gibi nerde kaldin ne oldu demedi. sizce iyi yapıyorum değil mi fazla yüz vermek istemiyorum iyi yapmıyor muyum?
İlişkide kendini ağırdan almak iyi değil midir?