AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bunun yaşı yoktur, zamanı geldiğinde ve doğru kişiyi bulduğunda evlenmelıdır
Bir erkek var evlenmek istiyor benden evlilik isteği alamayınca çıldırıyor gibi ben de üzülüyorum ve destek olmaya çalışıyorum böylece bir döngü oluşuyor yanında kalıyorum sürekli , o da evliliğe hazırlıyor kendini.
Ne yapıcam
Eğer senin gönlün yoksa herhangi bir sinyal verme, eğer gönülsüz evlenmek gibi bir niyetin olursa hayatının yanlışını yapmış olursun
Neden yanlış
Şimdi şöyle;gönlünün olduğu birisiyle evlendiğinde her türlü durumda, sağlıkta, varlıkta, yoklukta birbirinize karşı tartışmalar olur ve birbirinize karşı anlayışlı olabılırsınız ama gönülsüz birisiyle evlendiğinde, o anlayışı ve samimiyeti ondan bekleyemezsin, ayrılmak istediğinde ayrılmanda zor olur, yani evlilik dönemlerinde anne, baba kızlarına "kızım bu adamda gönlün var mı yok mu" diye boşuna sormazlar.
Benim yok ama ailemden kaçmak için evlenebilirim sadece o çocuk bunu neden yapıyor yani sinirleniyor krize giriyor ondan uzaklaşınca
Bal kendi ağzınla söylüyorsun uzaklaşınca, "krize giriyor sinirleniyor "çocuk sana nasıl birisi olduğunun sinyalını vermiş, kısaca benim dediğim olacak benden habersiz bir şey yapamazsın diye sinyaller vermiş sana, ne kadar ailenden uzaklaşmak gibi bir niyetin olsada bunu yanlış ve gönlünün olmadığı birisiyle yapmamalısın
Bir de bebek istiyoe direk bebek seven birisi değil neden benden istiyor
Kısaca, anlatmana göre psikolojık sorunları olan birisi ve kafayı sana takmış durumda, benım tavsıyem eğer dediklerinin hepsi ve daha fazlası varsa uzak durmanı tercih ederim, çünkü kadına şiddet olaylarının çoğu, kişinin psikolojık sorunları olduğu halde onunla beraber olmak olunduğundan kaynaklanıyor.
Evet haklısın gitmeyeyim diye mi acaba hshsh
Yani kısaca kafayı sana takmış, birisi olduğunu biliyorsun, üstüne psikolojık sorunlarıda varmış, kriz ve sinirlenme gibi, en doğru karar uzaklaşmak
Ha bu arada bebek, bizim toplumda bebek olursa zaten ayrılmaz, boşanmaz anlamında algılanıyor bu yüzden sende bebek istiyor olabılır, bebek olursa ayrılamaz zaten düşüncesindedir
Evet di mi ya
Yani bunlara rağmen beraber olmak istiyorsan, bu senin seçimin
Garip neden ben olabilirim ona kız çok
Ya bunun garipliği yoktur, kişi psikolojık sorunları olan birisiyse, sana kafayı neden taktığının bir açıklaması yoktur.
Gönül kırmaktan korkan bir yaşında olmalı. Aksi halde evlenmeyin erkekler. 😌
27 yaş normal mi
Bence küçük bir yaş. Genelde erkekler geç olgunlaşıyor.
Bence de ya hemen evlenmek istiyor o yaşta
İyice tanımak, anlamak gerekir.
Bence 30 oncesı olmamamlı
27 yaş genç
Normal olabılır
Bence genç biri de evlenebilir karakter mevzusu
İşi gücü olunca ideal
Evet
Senin var mı işin
60 falan iyidir
26..
26 28 arasi
25 27
Neden bazı erkekler 27 falan derken bazıları 30 sonrası
Bekarligini yaşamak isteyenler onlar kızlarla daha çok takılmak istiyor demekkki
27 bence
O yaşta biri evlenmek istiyor normal mi
normaldir
Erkekn diyolar
kime göre neye göre 😄
25 ideal