Biri var bu adamin niyeti neymis detaya gore cevaplar misiniz?

Isin icinden cikamadim. Tavsiyeniz onemli. Bu kisi 45 yasinda ben 35. Ben bu kisiyi 12 senedir taniyorum. Evliydi tanidigimda o yuzden uzak durdum. Tanistigimizda birbirimize bakakaldik yani yillwrdir taniyor gibi bi his. Ama evli oldugu icin uzak durdum. Ama o bizim bu durumdan 1 bucuk sene sonra bosandi esinden. Cocuklari vardi. Ama o bir bucuk sened eben bir iliskiye baslamistim ciddi giden. Bu sebeple olmadi aramizda birsey. Telefonda erkek arkadasimdan ayrilmam ve onunla evlenmem icin agladi ama birakamadim erkek arkadasimi cunku ciddiydik. Neyse o bir sene sonra bir kadinla beraber yasamaya basladi. Bu zamana kadar da yasadi. Beni hep aradi, ayril evlenelim diye.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben en son tamam madem oyle dedim. Kadindan 1 hafta sonra ayrilmis. Bana oyle soyledi. Kadin fotograflari kaldirdi. Biz bulusmak icin plan yaptik ama sonra benim islerim cikti bulusamadik. Ama 2 ay sonra icin plan yaptikki dun kadinin profiline baktim kendi cocuklarinin ve benim bahsettigim kisinin cocuklarinin fotograflarini kaoak fotosu yapmis altina da ailem yazmis. Benim bahsettigim kisi de kalp koymus. Ben gecenin 3unde aradim. ayri olduklari konusunda iknaya calisti
Biri var bu adamin niyeti neymis detaya gore cevaplar misiniz?