İlişkiniz varken okulda, iş yerinde veya gittiğiniz bir tatilde çok yakışıklı bir erkekle tanışıp bakıştığınız, etkilendiğiniz veya flörtleştiğiniz oldu mu hiç? Evet gelsin itiraflar :)

İlişkiniz varken okulda, iş yerinde veya gittiğiniz bir tatilde çok yakışıklı bir erkekle tanışıp bakıştığınız, etkilendiğiniz veya flörtleştiğiniz oldu mu hiç? Evet gelsin itiraflar :)

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevgilim varken eski bir kırigimla tekrar görüştüm ayriyeten sevgilim varken yeni tanıştığım birileriyle görüşüp konuştuğum oldu. Sevgilimden ayrılıp o barışıriz diye beklerken başkasıyla ben başkasıyla da seviştim ( Zaten hiçbir sevgilim benim istediğim gibi denk gelmedi o yüzden fazla önemsemedim bu durumu yargı dağıtmaya gerek yok neyin ne olduğunu vicdani olarak da dini olarak da biliyor tasdik ediyorum kendimce de)
anlıyorum ve gayet de saygı duyuyorum. peki erkek arkadaşın varken başka bir erkekle görüşmek, dışarı çıkıp eğlenmek ve cinsel çekim hissetmek nasıl bir his?
Açıkçası çok sallamıyordum yani çok üzüntü olmuyordu ama ayrılmak istediğimi söylüyordum içimde dayandıramayip bu durumu. hiç tam sevdiğim o kafamdaki profile yakın kişi girmedi hayatıma buna rağmen çok fazla özen gösterirdim kendilerine ama. bir yerde patlıyordum işte ayrılsam bırakmıyorlardı bende böyle şeyler yapmış oldum zamanında. Mesela şimdi bakıyorum aklımda sadece kalan bir kişi var yaşadığım ilişkiyi asla unutamadığım tek bir kişi var benden büyüktü zaten onun dışındaki hepsine amaan ve ne işleri varmış hayatımda Diyorum
peki o kişi neden aklında kaldı bu kadar, hangi açılardan unutulmaz oldu senin için?
Evliydi. Ama mal mülk durumundan ve acıdıği için eşini boşamıyordu ve eşinin çocuğu da olmuyordu bir ara evlenelim gibisine getirdi ama benim ailem asla izin vermezdi o unda eşine bende kıyamadım hiçbir cinsel hayatları olmadığını da yakinen biliyorum kadın gidiyordu bir ay köyüne adamda bana geliyordu çalıştığım yere çiçekler gönderiyordu eminim yani ilişkileri yoktu. Sonra dini nikah kıyalım dedi ama asla boşamam dedi o topa da giremedim. Bir bayanla genç güzel bir bayanla nasıl ilgilenemesi gerektiğini çok iyi biliyordu şekli de yerindeydi durumu da iyiydi ve onun kadar yatak gücü yüksek olan bir erkek tanımadım maalesef çok ilişkilerim oldu ama o bambaşkaydı tek tatmin olduğum kişi diyebilirim ve işin tuhafı şu sıra yine aklıma çok geliyor.. ve Kibar anlayışlı bir adamdı iyi hissediyordum yanında mesela sevgili sayılmazdik ama bana asla kaba davranmadi ne yalan söyleyeyim bazen diyorum keşke onunla olsaydım
aslında devam edebilirmiş ilişkiniz bu şekilde de. her zaman böyle insan çıkmıyor insanın karşısına. yani güzel bei arkadaşlığınız ve cinsel hayatınız varmış.
İşte bu işin manevi durumu da var kâfir değilim sonuçta vicdanen rahatsız oluyordum eşinden dolayı değil zaten o eşini bosvermis bu benim problemim değil ama günah olayı beni bir yerde tuttu yapamadım artık
hmm anlıyorum. peki onun dışındakiler nasıldı, yani ilişkin varken neden başka erkeklerle de cinsel ilişkiye girdin, flört ettin? ve heyecanlı mıydı, bundan keyif aldın mı?
Öyle adam olmadılar bende öyle ceza kestim böylece kafaya takmamış oldum
anladım şimdi. bu soru benim de aklıma şurdan geldi. bir buçuk yıllık bir ilişkim var. yaz başı kız arkadaşım okul arkadaşlarıyla birlikte kız kıza tatile gitmişti. orada bir çocukla tanışmış, o da arkadaşlarıyla tatile gelmiş. sonradan bana fotosunu da gösterdi ben ısrar edince, cidden çok yakışıklı bir çocuk inkar edemem. bi çekim oluşmuş, tatil boyunca bir hafta vakit geçirmişler, flörtleşme şeklinde geçmiş, asla ileri gidilmemiş, sadece bi gece sahilde yakınlaşıp öpüşmüşler falan. sonradan bana düzgün bir şekilde anlattı durumu ama asla duygusal bir şey olmadığını söyledi defalarca. açıkçası ben de ona inanıyorum çünkü biliyorum dürüst biri ve beni gerçekten seviyor.
Yok yanlışın var kendini kandırma seni gerçekten sevmediği için öyle bir durum yaşanmış ben sabahtan beri tam sevdiğim birileri olmadı için hayatımda böyle şeyler yaptım Diyorum
iyi de bu sürekliliği olan bir şey değil ki, orada kalmış bişey. ayrıca yakında nişanlanıyoruz. bir kız neden sevmediği biriyle nişanlansın ve her gün heyecanla o günü beklediğini söylesin, hevesle hazırlıklarını yapsın?
😂😂 dostum çok üzüldüm şu an.. yani neden biliyor musun sen o olayı da kapatmıssin ya o da anladı hayatı iyice dedi yine en iyisi bu bari evleneyim çok sıkıntı da yapmaz üzgünüm bende bir bayanım ben olsam bende birileri için şu an aynı sevgilinin yaptığını yapardım ya i aldattığım sevgilimle Şu an görüşsem iyi olabilirdi fena olmazdı sıkıntı çıkarmazdi birşeye
herkes aynı kafada olmayabilir öyle deme. ayrıca onu gerçekten çok seviyorum. o çocukla yatmış olsaydı da bu değişmezdi, yine de kabul ederdim. sevgi fedakarlık gerektirir.
Hiç olmadı aksine hepsine hemcinsim gibi gördüm
olmamasını anlarım da hemcinsin gibi görmek nedir çocukları :D
Ondan başkası kimseyi gözüm görmüyordu demek
ilginçmiş. yani tamam biriyle flört etmeyebilirsin ama sonuçta çok yakışıklı birini görünce illa ki bakar insan göz bu
Hiç bakmadım. İnandırmaya çalışmayacağım çünkü umrumda değil
Oldu 🙈
nasıl bişeydi anlat hadi özet olarak :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?