Farklı sehirlerdeyiz ona hediye almıştım gondericektim ama mesajlarıma düzenli bakmiyor bir sorun olsa kim bilir mesaja ne zaman bakicam ve gidip alacagina da guvenemiyorum ve üslubuna bakın
Ona hediye almıştım kargoyla göndericektim ve konuşma bu şekilde yorum yapar mısınız?
Yakışıklı diye köle olmuşsun güven falandan bahsediyorsun belli ki önceden de bir şeyler yapmış hak ediyorsun bence böyle köle olmaya devam et seveni görmezsiniz yakışıklı olsunda sevmesin modunda herkes
Bundan önce ne konustunuz bilemem ama niye hediye gönderiyorsun özelliklede güvenmiyosan güven sorunun varsa düşünmene gerek yok gönderme ve hep boyle davraniyosa surekli yazma bakalim o yazicak mi bi sorsun kendi kendine bu kiz niye yazmıyo diye
Biraz kendine saygın olsun ya sana üslubu bi şekilde olan bir insanla nasıl hâlâ iletişimdesin? S. ç ağzına engelle cidden ben burdan sinir oldum bir kendine gel ya böyle bir insanla olur mu sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Böyle birine bir şey göndermeyi bırak konuşmayı sürdürüyorsan o hakaretleri hak ediyorsun kızım
Yakışıklı diye köle olmuşsun güven falandan bahsediyorsun belli ki önceden de bir şeyler yapmış hak ediyorsun bence böyle köle olmaya devam et seveni görmezsiniz yakışıklı olsunda sevmesin modunda herkes
Bundan önce ne konustunuz bilemem ama niye hediye gönderiyorsun özelliklede güvenmiyosan güven sorunun varsa düşünmene gerek yok gönderme ve hep boyle davraniyosa surekli yazma bakalim o yazicak mi bi sorsun kendi kendine bu kiz niye yazmıyo diye
hocam çocuk soru sormuş ama bu sorunun cevabını zaten
Bu soruyu sorarak ve bu davranışlarda bulunarak
her gün
her dk
aldığın her nefeste tekrar tekrar cevaplıyoesun
Lafa değil icraate bakmayı öğrenmediginiz sürece sizi mutlu eden birini bulamazsınız. Daha seni degersiz hiss3ttirmesi için ne yapmasını bekliyorsun
Üzgünüm ama sana hiçbir şekilde değer vermiyor bu çocuk. Kölesi olmuş gibisin
Böylelerini süründürüceksin sen hediye alıyorsun gerçi sen nerden biliceksin böyle yapıcağını.
Bu ne be seninle bu şekilde konuşan birine bide hediye mi alacaksın? Saf mısın kızım?
Ya lütfen seninle böyle konuşmasına izin verme engelle lütfen
Bu terliksi hayvana göndereceğine bana hediye gönder sevaba girersin en azından ben iyi kalpliyim
Biraz kendine saygın olsun ya sana üslubu bi şekilde olan bir insanla nasıl hâlâ iletişimdesin? S. ç ağzına engelle cidden ben burdan sinir oldum bir kendine gel ya böyle bir insanla olur mu sence?
Ya bu değersizlerle birlikte olarak kendi değerinizi düşürüyorsunuz seni önemsemediği apaçık belli üslup sıfır
Hediye almaya bile değmez kendini bişey sanıyor ve önem vermiyor sana
Ahahaja çocuk haklı diyenler beğene çökün
Bu cevabın üzerine o hediye sinirden yerdim
Muhatabın çok canım ve gereksiz biri olsa gerek
Bu şekilde sohbet eden biri ile mi sevgilisin? :D
Hah women
Hedıyenıde senıde dikerim sg *engel*
Böyle biri ile iletişime girmek hata
demekki hak etmiyor
Öylesi yaranır size
Senin seçimin